saim Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 γεια σας...οπως γραφω και στον τιτλο ο λογος για τον οποιο ανοιξα αυτο το θεμα ειναι γιατι θελω να με βοηθησετε προκειμενου να αγορασω ενα αυτοκινητο(το πρωτο μου μαλιστα..αφου ειμαι σχεδον 18μιση χρονων και σε κανα μηνα μετα το διπλωμα θα παρω το πρωτο μου αμαξι)...ωστοσο υπαρχουν δυο βασικοι περιοριστοι!ο 1ος ειναι οτι θα πρεπει το αμαξι να ειναι αυστηρα εως 1500 κυβικα....και ο 2ος οτι διαθετω εως 3000..αντε 3.500!οι επιλογες που εχω στο μυαλο μου ειναι οι εξεις!1ον ενα starlet gt turbo ep82...το οποιο μπορω μαλιστα να βρω με 1000-1500 απο γνωστο μου και να ριξω τα υπολοιπα πανω του για μοτερ/εμφανιση κτλ!το 2ο ειναι καποιο honda civic d series...μαλλον eg....το 3ο καποιο golf polo 1.4 και το 4ο και πιο πολυσυζητημενο(θα εξηγησω τους λογους παρακατω)ειναι το mazda rx8 που ειναι ενα πισοκινητο αμαξι που προσφερεται για παντιλικια και τετοια1και οσο να ναι ειναι παιχνιδιαρικο!...σχετικα με το μαζντα ομως εχω αμφιβολιες για την καταναλωση/την συντηρηση/την αξιοπιστια των βανκελ....την τιμη που για να βρω κατι θα πρεπει να προσθεσω 500 ευρω σιγουρα πιστευω!και τα 192 αλογα που οσο να ναι θα μ αρεσουν(ετσι κι αλλιως οτι και απο τα προηγουμενα και να παρω που προανεφερα θα το φτιαξω)αλλα θα ξεκινησω απο μια μικροτερη βαση!ενω το μαζντα ειναι κατευθειαν με το καλημερα 192 αλογα!βεβαια απο την μια με τοσα λεφτα αν βρω μαζντα θα ειναι πεσμενη η συμπιεση και δεν θα πηγαινει τοσο(αυτο για μενα θα ειναι καλο σχετικα!οσο παραξενο και αν ακουγεται!απο την αλλη ομως δεν θελω να με ''αφησει'' το μοτερ του!ουτε ως νεος που ειμαι να πληρωνω για καθε βολτα που θα κανω 10ευρα!αυτα!εσεις τι λετε?σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των πρωτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 βραζει το αιμα σου ως πιτσιρικας που εισαι....αλλα εγω θα παω κοντρα σε αυτα που λες και θα προτεινω να παρεις ενα ΑΣΦΑΛΕΣ αμαξι . και να αφησεις τις κοντρες , τα παντιλικια και οτι αλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ κανουν πολλοι στο δρομο και ρισκαρουν και την δικη τους ζωη ΚΑΙ αλλων που δεν φταινε σε τιποτα . σορυ αν σε ξενερωνω αλλα ειμαι κατα σε ολα αυτα που σκεφτεσαι . εγω στη θεση σου θα κοιτουσα σε ενα 1400 ασφαλες αυτοκινητο , που και το γκαζι του θα εχει οταν το χρειαστεις σε μια προσπεραση , και τα καλα του φρενα θα εχει κλπ κλπ . επομενως θα επελεγα κατι μεταξυ vw polo 1.4 , ford fiesta 1.4 , opel corsa 1.4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Το γκάζι για αυτά τα 3 είναι σχετικό βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εγω φίλε θα προσανατολιζομουν προς civic είτε eg, είτε ek, οτι σαρεσει εσένα και οτι βρεις πιο φθηνό, κοντα στα χρήματα που ζητάς. Η τιμή τους εχει πέσει πολυ τον τελευταίο καιρο, βέβαια υπάρχουν και διαφοροι που ακομα νομίζουν πως πουλάνε Bugatti, αλλα μπορείς να βρεις καλές προσφορές. Γνώμη μου και εμενα όπως και του απο πανω να μην περάσεις κατευθείαν σε τούμπανο αυτοκινητο (πχ VTI αφου σου μιλάω για Honda), αλλα καλυτερα να έπαιρνες ενα 1.4 να μάθαινες το αυτοκινητο, το μέγεθος του, φυσικα να κοίταζες για μοντέλο με αερόσακους και abs για να εισαι καλυμμένος και μελλοντικά πανεύκολα αν έχεις τα φράγκα κανεις μετατροπή σε VTI b16a2 και έχεις πανω ενα μοτέρ αξιόπιστο όσο δεν παει, 1.600-160 άλογα απο μάνα. Εξαρτάται ποσα μπορείς να διαθέσεις και φυσικα τι πράγμα ζητάς, αλλα και εμενα αποψη μου ειναι να μην πας κατευθείαν στα πολλά άλογα, αλλα να μάθεις να οδηγάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον rx8 απλα το ξεχνας ! δεν ειναι πολλοι στα 18 τους που μπορουν να κρατησουν ενα τετοιο αμαξι χωρις ατυχηματα. Αν φυγει απλα κανε τον σταυρο σου γιατι ενας 18χρονος με 0 εμπειρια δεν μπορει να το επαναφερει. Και θα σου φυγει σιγουρα. Απειρα προβληματα χαμηλες συμπιεσεις με 3κ που δινεις δεν υπαρχει rx8 σωστο. Γνωμη μου μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου τα rx8 που πουλιουνται και μπορεις να πεις οτι ειναι αριστα τα οποια ξεφευγουν σε τιμη! εχεις σκεφτει τι θα κανεις αν επερνες ενα τετοιο αμαξι ? μαλλον οχι. θες 100% ομως λαστιχα,λαδια ξυδια= 1 χιλιαρικο με το καλημερα. Καλα μην πιασουμε το κεφαλαιο καταναλωση. Σκισμενο μπορει να γραψει και 25αρια Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2015 από Hyphen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Το γκάζι για αυτά τα 3 είναι σχετικό βέβαια. να ειναι αρκετο οταν θα το χρειαστει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 δεν ξερω τι λες, εγω στο Gran Turismo δεν ειχα κανενα προβλημα. Και μετα πηρα το Escudo που ειναι ακομα καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosrx8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Rx8 για πρωτο αμαξι. Χμμμ. Καταρχην προσπερναω το κομματι οδηγικης ικανοτητας που μπορει να εισαι τρελος χερας και παω στο κομματι συντηρησεως. Ξερεις ποσο παει η 4αδα στα 18αρια? Ξερεις ποσο κοστιζει το rebuild σε περιπτωση που παρεις μεταχειρισμενο 8αρι των 3.000 που στανταρ αργα η γρηγορα θα χρειαστεις? Μην πιασω κομματι για αλλαγη μοτερ και χασεις την μπαλα. Θα εστιασω πιο πολυ στην καταναλωση αμα μπεις στο τριπακι να παρεις 8αρι για καθημερινο. Θα βγεις απ τα παραθυρα και στο 3μηνο θα ψαχνεις και συ να το σκοτωσεις. Ειδικα αμα δεν δουλευεις και τα βγαζεις με χαρτζιλικια απ τους γονεις. Εμενα το 8αρι μου ηταν ο μεγαλυτερος μου ερωτας απ το 2004 και κατεληξα να το παρω το 2010. Πλεον αν και παιρνω καλα λεφτα για τετοιες εποχες βγαινει το αμαξι μια φορα την βδομαδα γιατι δεν συμφερει και κυκλοφορω καθημερινα με αμαξι 20ετιας. Εαν το παρεις θα σου μεινει ενα ηλιθιο χαμογελο γιατι ειναι αρκετα fun to drive αμαξι. Απ την αλλη θα παγωσει γρηγορα το χαμογελο σου γιατι ευκολο ειναι να το παρεις,αλλα δυσκολο να το συντηρησεις τετοιες εποχες και σ αυτη την ηλικια. Η αποφαση δικη σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το RX8 είναι ενα ιδιαίτερο αμάξι με αρκετά σοβαρά και ακριβά προβλήματα . Δεν χαρακτιρίζεται αξιόπιστο μηχανικά και όχι γιατί η mazda είναι αναξιόπιστη αλλά λόγο της φύσης των περιστροφικών κινητήρων που ακόμα δεν έχουν λυθεί σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας (σε σχέση με παλιότερα όμως έχει γίνει σημαντική πρόοδος) Όπως είπα είναι ενα ιδιαίτερο αμάξι και απευθύνετε σε άτομα που έχουν λεφτά για το οτιδήποτε προκύψει στο αμάξι που θα προκύψει αρκετές φορές . Πρέπει να σαι συνηδητοποιημένος ότι θα το πληρώνεις . Πέρα απο αυτό καίει ΠΑΡΑ πολυ ειδικά σε πόλη και εχει ακριβά λάστιχα . ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ αμάξι δεν συνιστώ πίσω κίνηση πόσο μάλλον ένα αμάξι που είναι δυνατό .Γνώμη μου πάντα να κοιτάξεις να πάρεις ένα αμάξι που να είναι οκ μηχανικά και να δώσεις έμφαση στην ασφάλεια μιας και είσαι νέος οδηγός . Να έχει τουλάχιστον ABS και αεροσακους και αν καταφέρεις βρες με ESP . Θα σου πρότεινα ένα hyundai coupe που στα λεφτά που διαθέτεις βρίσκεις του 2005 με ελάχιστα χιλιόμετρα και σε άριστη κατάσταση . Επίσης μπορεί να βρείς τη έκδοση με τα 143 hp με turbo ή αν πάρεις την απλή με τα περίπυο 115 αλογα η μετατροπή του με turbo είναι εύκολη υπόθεση φθηνή και δεν επηρεάζεται η αξιοπιστία του μιας και το πακετο βελτίωσης είναι εγκεκριμένο απο την εδώ αντιπροσωπεία και χωρίς να χάνεται η εγγύηση .ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6232939/Τίμιο αμάξι . Πολύ φθηνά ανταλλακτικά φθηνά Service αξιόπιστο το βρίσκεις με λίγα χιλιόμετρα και σε αριστη κατάσταση.Μπορείς να το βρεις στα λεφτά που διαθέτεις με ABS με EBD 4 αερόσακους και όλες τις ευκολίες (κλιματισμό ηλεκτρικα παραθυρα καθρεπτες κτλ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα