Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να έφαγε η μπαταρία τα ψωμιά της νωρίτερα απ'ότι έπρεπε απλά.. Ειδικά εαν το άφησες εντελώς drain στο συρτάρι χωρίς ένα 40%στην άκρη, αποχαιρέτα την μπαταρία που έχασες..Δεν γίνεται ένα πλήρως λειτουργικό iphone να μη δίνει σημεία ζωής μετά από 2 μήνες,ούτε να χάλασε στα καλά καθούμενα η logic board..Θα έπρεπε να έχουμε ένα σημάδι. Η εμπειρία μου εμένα λέει πως πας για αλλαγή μπαταρίας πρώτα και βλέπουμε..

Νομίζω ότι το dock είναι πιο πιθανό αφού και με χαλασμένη μπαταρία ή και με καθόλου μπαταρία δείχνει σημάδια ζωής....το θέμα είναι γιατί να χάλασε το dock από μόνο του, ίσως υγρασία; Δεν ξέρω, θέλει δοκιμές!

Κι επίσης, αφού μιλάμε για 5c μήπως έχει ακόμα εγγύηση και ψαχνόμαστε τζάμπα;; :P

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι το dock είναι πιο πιθανό αφού και με χαλασμένη μπαταρία ή και με καθόλου μπαταρία δείχνει σημάδια ζωής....το θέμα είναι γιατί να χάλασε το dock από μόνο του, ίσως υγρασία; Δεν ξέρω, θέλει δοκιμές!

Κι επίσης, αφού μιλάμε για 5c μήπως έχει ακόμα εγγύηση και ψαχνόμαστε τζάμπα;; :P

Καταρχήν είναι εκτός εγγύησης η συσκευή! Λοιπόν το πήγα σε τεχνικό παιδιά, δοκίμασε και αυτός τους φορτιστές και τα καλώδια μου και μου είπε πως δεν είναι αυτά το πρόβλημα, αλλά η συσκευή. Πιθανότατα μου είπε πως είναι η μπαταρία και θέλει αλλαγή, αλλά θα το ελέγξει γενικότερα!  Σας ενημερώνω μόλις έχω νέα! :)

• Like 2
Δημοσ.

Nαι ενοείται πως μπορεί να φταίει και το dock.Eγώ βάζω στοίχημα στην μπαταρία πάντως !

• Like 1
Δημοσ.

Nαι ενοείται πως μπορεί να φταίει και το dock.Eγώ βάζω στοίχημα στην μπαταρία πάντως !

Δεν βάζω στοιχήματα :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Τα iphones πλεον καλυπτονται απο 2ετή εγγυηση,αν εχουν αγοραστει στην ευρώπη.Οπότε θεωρητικα το 5c εχει εγγυηση - χονδρικα - εως το τελος του 15.Προυποθετει να εχεις την αποδειξη-τιμολογιο αγορας.

Δημοσ.

Τα iphones πλεον καλυπτονται απο 2ετή εγγυηση,αν εχουν αγοραστει στην ευρώπη.Οπότε θεωρητικα το 5c εχει εγγυηση - χονδρικα - εως το τελος του 15.Προυποθετει να εχεις την αποδειξη-τιμολογιο αγορας.

Ναι αλλά τώρα την έχασε την εγγύηση αφού το άνοιξε τεχνικός και έβαλε χέρι μέσα...

• Like 1
Δημοσ.

..δοκίμασα να το φορτίσω και με τον δικό του φορτιστή (5v) και με φορτιστή iPad (10v), και στο pc σε θύρα usb 2.0!

5W και 10W αντιστοιχα.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, 

λοιπόν ήτανε όλα θέμα dock! το αντικατέστησα και δουλεύει μια χαρά!

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :P

• Like 1
Δημοσ.

Έπρεπε να το βάλουμε το στοίχημα! :P :D :D

καλησπέρα παιδιά, 

λοιπόν ήτανε όλα θέμα dock! το αντικατέστησα και δουλεύει μια χαρά!

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :P

Ωραίος φίλε, απροβλημάτιστο εύχομαι να είναι από δω και πέρα :)

Δημοσ.

Έπρεπε να το βάλουμε το στοίχημα! :P :D :D

Κοίτα , κρίνοντας εκ του αποτελέσματος καλύτερα για μένα που δεν έβαλα το στοίχημα ! χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...