me3ikan Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Οτι βλεπετε στη φωτο αρχισε να μου εμφανιζεται στο chrome. Εκεινη την ωρα ειχα εγκαταστησει εκεινο το extension που δειχνει την τοποθεσια απο το messenger. Τωρα το διεγραψα αλλα παλι τα ιδια. Τι προτεινετε? Σε game που δοκιμασα watch dogs για μιση ωρα δεν ειδα τπτ. Σας παρακαλω μην μου πειτε οτι ειναι η καρτα!
David20 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Οτι βλεπετε στη φωτο αρχισε να μου εμφανιζεται στο chrome. Εκεινη την ωρα ειχα εγκαταστησει εκεινο το extension που δειχνει την τοποθεσια απο το messenger. Τωρα το διεγραψα αλλα παλι τα ιδια. Τι προτεινετε? Σε game που δοκιμασα watch dogs για μιση ωρα δεν ειδα τπτ. Σας παρακαλω μην μου πειτε οτι ειναι η καρτα! 1)Προκειται για PC απ οτι βλεπω στην υπογραφη σου,ναι; 2)Συνδεσε το σε αλλη οθονη και ελεξγε το για αρκετη ωρα και πες μας αν κανει τα ιδια 3)Αν σου κανει το ιδιο σε αλλη οθονη βασικος υποπτος η καρτα 4)Αν ΔΕΝ σου κανει το ιδιο ,δευτερος υποπτος η οθονη σου..
me3ikan Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 1)Προκειται για PC απ οτι βλεπω στην υπογραφη σου,ναι; 2)Συνδεσε το σε αλλη οθονη και ελεξγε το για αρκετη ωρα και πες μας αν κανει τα ιδια 3)Αν σου κανει το ιδιο σε αλλη οθονη βασικος υποπτος η καρτα 4)Αν ΔΕΝ σου κανει το ιδιο ,δευτερος υποπτος η οθονη σου.. Ειχα bsod πριν λιγο και μετα την επανεκινηση κομπλε! Ας ελπισουμε να μεινει ετσι! Γενικως αυτο το pc της υπογραφης μου ειχε μεινει για 5 μηνες παρατημενο (πανελληνιες!), ειναι και ο δισκος full και καταλαβαινεις! Σκεφτομουν να τα αλλαξω ολα εκτος απο καρτα αλλα με αυτο που εγινε δε με βλεπω καλα!
me3ikan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μήπως άλλαξες κ τους drivers? Όχι δεν άλλαξα drivers. Ούτως ή άλλως αφού διορθώθηκε όλα κομπλέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα