Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα και θα χρειαστώ λίγη βοήθεια. Μου έφερε ένας φίλος το pc του για να το κάνω format. Όλα κανονικά, ξεκινάει η εγκατάσταση των windows και μετά απο λίγο πετάει σφάλμα. Λέω εντάξει ας ξαναπροσπαθήσω. Ξανά σφάλμα. Δοκιμάζω μετά άλλη έκδοση windows και τελικά η εγκατάσταση έγινε μια χαρά. Στη συνέχεια όταν πήγα να κατεβάσω κάποια βασικά προγράμματα, να κάνω updates κλπ. παρατήρησα ότι το μηχάνημα σερνόταν, πραγματικά σερνόταν. Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ, τσέκαρα τον δίσκο με το HDD Sentinel και είδα ότι έχει 6% Health.

Από το ποσοστό φαίνεται λογικό ότι ο δίσκος παέι για πέταμα έτσι; Υπάρχει κάτι που ίσως μπορώ να κάνω;

*Για καινούργιο σκληρό δίσκο πιστεύω ένας Western Digital Caviar Blue 1TB πιστέυω είναι μιά χαρά.

Αυτά!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Ο δίσκος ειναι για αλλαγή άμεσα μην κάνεις τιποτα αλλο , αν μπορεί ο φίλος σου να διαθέσει χρήματα για εναν ssd για το λειτουργικό και τα βασικά προγράμματα και για ολα τα υπόλοιπα και εναν 2ο δίσκος σαν τον παραπάνω εχει καλώς αλλιως ας αγοράσεις τον παραπάνω που ανέφερες

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δυστηχώς δεν διαθέτει τα χρήματα για ssd+hdd. Το μηχάνημα έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά παλιό οπότε δεν νομίζω να αξίζει να επενδύσει χρήματα πάνω του.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...