Mikeasdf Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Cosmote εχω ναι. Το θεμα ειναι οτι αν στειλω end day, απενεργοποιειται τελειως το ιντερνετ και μετα ουτε απτο 0. Θα δω πως θα το κανω. Ευχαριστω παιδες. Δεν απενεργοποιειται.Εγω το εκανα και χρησιμοποιω το 0 μια χαρα.Παρε τηλεφωνο στην cosmote και πες να σου πουν τις ρυθμισεις vpn του κινητου σου ωστε να εχεις ιντερνετ (αφου στειλεις το end day και απενεργοποιηθει)
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 γιατι δεν φτιαχνετε ενα καινουργιο ασχετο profile data με APN οτι να ναι? και ανοιχτα τα δεδομενα να εχετε δεν μπαινει πουθενα το κινητο ουτε εφαρμογες κανουν update
Alex-V Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 γιατι δεν φτιαχνετε ενα καινουργιο ασχετο profile data με APN οτι να ναι? και ανοιχτα τα δεδομενα να εχετε δεν μπαινει πουθενα το κινητο ουτε εφαρμογες κανουν update πως γινεται αυτο? Συγγνώμη βρε παιδιά, smartphone έχετε και δεν έχετε καν πακέτο δεδομένων; Όλες οι εταιρείες δίνουν αρκετά καλά πακέτα δεδομένων στα καρτοκινητά, ακόμα και χωρίς να αφαιρούνται κάποια χρήματα από την κάρτα... το smartphone που εχω ειναι ενα της κακιας ωρας, ενα liquid e που καινουργιο δεν κανει ουτε 40 ευρω που και αυτο αλλος μου το εδωσε γιατι δεν το ηθελε και γενικα ειμαι φτωχομπινες
Alex-V Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Οοοο κομπλεδουρα. Θα το δοκιμασω Το εκανα...αλλα με την επιλογη αυτη οταν ανοιγω τα δεδομενα δεν μου βγαζει καν το 3g σημα για να μπω εκει που θελω.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 το 3g στο βγαζει μονο οταν βρισκει το σωστο apn και βρισκεται σε κατασταση idle συνδεδεμενο μονιμα, δεν ειναι σαν τα παλια κλασικα java κινητα επι εποχης nokia και sony ericsson που οταν εμπαινες μεσα σου εβγαζε τη μπλε clobal μπιλιτσα και το σημα του 3g ηταν μονιμα διπλα στο σημα του gsm δικτυου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα