Alex-V Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλησπερα. Προχθες ανανεωσα την καρτα μου και ειχα 7 ευρω χρονο ομιλιας. Εγω συνηθως ανοιγω τα δεδομενα στο κινητο για να μπω στο facebook απτο 0 που δεν χρεωνεσαι ουτε εχει εικονες. Τωρα που εχω καρτα, με το που πατησα ενεργοποιηση δεδομενων, μου χρεωσε 1 ευρω! Αυτο εγινε και εχθες και σημερα το πρωι. Τι στο καλο γινεται? Θα αναγκαζομαι να μπαινω με wifi? Πριν βαλω καρτα, ανοιγα τα δεδομενα και εμπαινα στο 0 μια χαρα χωρις χρεωσεις.
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι δε γίνεται κάτι διαφορετικό όταν έχεις κάρτα. Κι αυτό γιατί εμείς τα προβατάκια οι συδρομητές δεν ξεσηκωθήκαμε τότε που έπρεπε όταν μας πασάρανε αυτό το ίντερνετ ολη μερα με 1€ σαν καινοτομία... Ακόμα και δεδομένα για το gps να θες να κατεβασεις θα χρεωθεις 1€ για πλακα ενω με την παλια τιμολογηση απλα θα ετρωγες μερικα cents απο την καρτα σου για ελαχιστα ΚΒ ιντερνετ.
AlienTechGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μήπως κάποια άλλη εφαρμογή,συνδέθηκε για να κάνει ενημέρωση με αποτέλεσμα να σε χρεώσει το 1 ευρώ;;Ή μήπως,κατά λάθος μπήκες στο google πριν μπεις στο 0.facebook με αποτέλεσμα πάλι να σε χρεώσει;;
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μήπως κάποια άλλη εφαρμογή,συνδέθηκε για να κάνει ενημέρωση με αποτέλεσμα να σε χρεώσει το 1 ευρώ;;Ή μήπως,κατά λάθος μπήκες στο google πριν μπεις στο 0.facebook με αποτέλεσμα πάλι να σε χρεώσει;; Σε smartphone αμα καταφερεις να μπλοκαρεις ολες τις αλλες εφαρμογες που μολις δουν ιντερνετ τρεχουν σαν την μυγα στο σκατο να φανε εστω και 1ΚΒ, τοτε το προβλημα ισως λυθει. Σε νορμαλ συνθηκες δε γινεται ομως να το σωσεις... Σε κάποιες εκδόσεις android που εχει data monitor εχει καποια επιλογη που απαγορευεις σε εφαρμογες να τρεχουν στο background μονες τους στο ιντερνετ. Δε ξερω αν αυτο κανει δουλεια αλλα εγω δε θα το ρισκαρα Η λυση θα ηταν να κινηθουμε μαζικα νομικα εναντιον των εταιριων διοτι μας το δίνουν αυτό σαν υπηρεσία η οποία ενεργοποιήθηκε χωρίς την έγκρισή μας χωρίς την δυνατότητα απενεργοποίησης της (παράνομο), αλλά αν τους πάρεις τηλέφωνο να τους κράξεις θα σου πουν οτι δεν ειναι υπηρεσία αλλά τιμολογιακή αλλαγή στην υπηρεσία του ιντερνετ (παράλογο) οπότε έτσι "καλύπτονται". Αυτό όμως που δεν έχουν σκεφτεί είναι ότι σε παραπλανούν στις ιστοσελίδες τους ότι είναι υπηρεσία και όχι τιμολογιακή αλλαγή σε μία ήδη υπάρχουσα υπηρεσία. Μάλιστα κάποιες εταιρίες ισχυρίζονται ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις, αλλά τότε απενεργοποιείται το ιντερνετ εντελώς!!! Η κοτε μαλιστα ακομα και σημερα μπορει να σε χρεωνει και σου στελνει SMS που σου λεει για απενεργοποιηση στειλε ταδε μηνυμα στο ταδε νουμερο. Αυτο μαλιστα δεν δουλευει παντα και σε παρα πολλες περιπτωσεις πρεπει να παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση να σου το κανουν απο εκει αρα χρεωνεσαι και τηλεφωνημα σε αυτους (θυμηθείτε, ολα αυτα για μια υπηρεσια που ποτε δε συμφωνησες να ενεργοποιηθει στην γραμμη σου που ηδη ειχες χρονια πριν), αλλά αν το κανεις απλα δεν εχεις ιντερνετ ακομα και αν παρεις πακετο δεδομενων... 1
AlienTechGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Σε smartphone αμα καταφερεις να μπλοκαρεις ολες τις αλλες εφαρμογες που μολις δουν ιντερνετ τρεχουν σαν την μυγα στο σκατο να φανε εστω και 1ΚΒ, τοτε το προβλημα ισως λυθει. Σε νορμαλ συνθηκες δε γινεται ομως να το σωσεις... Σε κάποιες εκδόσεις android που εχει data monitor εχει καποια επιλογη που απαγορευεις σε εφαρμογες να τρεχουν στο background μονες τους στο ιντερνετ. Δε ξερω αν αυτο κανει δουλεια αλλα εγω δε θα το ρισκαρα Η λυση θα ηταν να κινηθουμε μαζικα νομικα εναντιον των εταιριων διοτι μας το δίνουν αυτό σαν υπηρεσία η οποία ενεργοποιήθηκε χωρίς την έγκρισή μας χωρίς την δυνατότητα απενεργοποίησης της (παράνομο), αλλά αν τους πάρεις τηλέφωνο να τους κράξεις θα σου πουν οτι δεν ειναι υπηρεσία αλλά τιμολογιακή αλλαγή στην υπηρεσία του ιντερνετ (παράλογο) οπότε έτσι "καλύπτονται". Αυτό όμως που δεν έχουν σκεφτεί είναι ότι σε παραπλανούν στις ιστοσελίδες τους ότι είναι υπηρεσία και όχι τιμολογιακή αλλαγή σε μία ήδη υπάρχουσα υπηρεσία. Μάλιστα κάποιες εταιρίες ισχυρίζονται ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις, αλλά τότε απενεργοποιείται το ιντερνετ εντελώς!!! Η κοτε μαλιστα ακομα και σημερα μπορει να σε χρεωνει και σου στελνει SMS που σου λεει για απενεργοποιηση στειλε ταδε μηνυμα στο ταδε νουμερο. Αυτο μαλιστα δεν δουλευει παντα και σε παρα πολλες περιπτωσεις πρεπει να παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση να σου το κανουν απο εκει αρα χρεωνεσαι και τηλεφωνημα σε αυτους (θυμηθείτε, ολα αυτα για μια υπηρεσια που ποτε δε συμφωνησες να ενεργοποιηθει στην γραμμη σου που ηδη ειχες χρονια πριν), αλλά αν το κανεις απλα δεν εχεις ιντερνετ ακομα και αν παρεις πακετο δεδομενων... Άστο,είναι μεγάλη ιστορία.Η Cosmote τουλάχιστον έχει "επιλογή" να το απενεργοποιήσεις (την υπηρεσία του internet για μία μέρα),εμένα η κωλοVodafone,δεν έχει τέτοια "επιλογή" και πρέπει ή να απενεργοποιήσω εντελώς όμως τα δεδομένα ή να "προσέχω".
Alex-V Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Σκατα σε ολες τις εταιριες! Να πω μια μ@@κια? Ειμαι με custom rom. Αν αφαιρεσω την εφαρμογη που λεγεται sim toolkit, που εκει μεσα λεει ψυχαγωγια κτλ κτλ και αλλες χαζομαρες, θα καταφερω κατι? Να φταιει αυτο? Αλλα να το διακινδυνευσω?
AlienTechGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Σκατα σε ολες τις εταιριες! Να πω μια μ@@κια? Ειμαι με custom rom. Αν αφαιρεσω την εφαρμογη που λεγεται sim toolkit, που εκει μεσα λεει ψυχαγωγια κτλ κτλ και αλλες χαζομαρες, θα καταφερω κατι? Να φταιει αυτο? Αλλα να το διακινδυνευσω? Δεν παίζει να φταίει αυτό...Εγώ το έχω πάθει και με stock ROM.
Alex-V Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτο λεω. Μηπως την ζημια την κανει αυτη η εφαρμογη, γιατι και στην stock νομιζω την εχει την εφαρμογη. Οχι να φταιει η εκδοση που εχω.
AlienTechGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτο λεω. Μηπως την ζημια την κανει αυτη η εφαρμογη, γιατι και στην stock νομιζω την εχει την εφαρμογη. Οχι να φταιει η εκδοση που εχω. Misunderstood.Λογικά πάντως,δεν νομίζω να φταίει ούτε η εφαρμογή,γιατί η χρέωση γίνεται όταν μία εφαρμογή στο background προσπαθεί να συνδεθεί για να ενημερώσει πχ τον καιρό ή και η ίδια η συσκευή να ψάχνει για updates...
vaas93 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το 0 δεν σε χρεώνει εφόσον έχεις υπόλοιπο κάτω από 1 ευρώ.
Alex-V Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Η μονη λυση που μπορω να κανω, επειδη μου εφαγε 2 ευρω και πηγα στα 4κατι τωρα..να βαλω αλλο 1-2 ευρω καρτα..να βαλω το πακετο με τα λεπτα πχ των 5 ευρω και να μην μου τρωει αφου κατω απο 1 ευρω δεν τρωει.
Mikeasdf Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Cosmote εχεις? Και σε μενα το εκανε, πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να στειλω END DAY στο 1330 (νομιζω) για να απενεργοποιησω αυτη τη παπαρια. Και το 0 facebook θελει 0 ευρω υπολοιπο..
mp44christos Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 εναλλακτικά απλώς δίνεις 3 ευρο και βάζεις 120μβ...
Alex-V Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Cosmote εχω ναι. Το θεμα ειναι οτι αν στειλω end day, απενεργοποιειται τελειως το ιντερνετ και μετα ουτε απτο 0. Θα δω πως θα το κανω. Ευχαριστω παιδες.
dali13gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Συγγνώμη βρε παιδιά, smartphone έχετε και δεν έχετε καν πακέτο δεδομένων; Όλες οι εταιρείες δίνουν αρκετά καλά πακέτα δεδομένων στα καρτοκινητά, ακόμα και χωρίς να αφαιρούνται κάποια χρήματα από την κάρτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα