Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα laptop Aspire 5742 της αδερφής μου.Το άνοιξα για να του αλλάξω το fan λόγω του θορύβου που έκανε.Να σημειώσω εδώ ότι σπάνια της έσβηνε (μετά από πολλές ώρες λειτουργίας, μάλλον λόγω θερμοκρασία).Από μέσα έβγαλα κάτι ποντίκια και αρκούδες, πολλή βρώμα.Το αλλάξα.

Πάω να το ξεκινήσω και μ κάνει συνεχόμενα reboot χώρις να ανάψει καν η οθόνη.To fan λειτουργεί.Του άλλαξα πάστα στην cpu. Του έβγαλα μπαταρία κ την ξαναέβαλα αλλά τπτ.

Να υποθέσω καμένη μητρική (η κάρτα γραφικών είναι onboard)?

Την βοήθεια σας παρακαλώ..

Δημοσ.

Τα έχω ελέγξει και είναι ολα επάνω..

Το έχω λύσει κ το έχω δέσει 3-4 φορές ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι δεν ανάβει καν η οθόνη.

Ο χρόνος μεταξύ των reboot είναι γύρω στα 5 δεύτερα.

Κανείς δεν το έχει ξανασυναντήσει? :cry:

Δημοσ.

Φαντασου το έχω λύσει όλο..

Δίνω μονο ρευμα στην μητρική, και στο fan και έχω πάνω κ το καλώδιο της καρτας γραφικών.

Κ συνεχίζει τα reboot..

Τι στο π@#$*# γίνεται?

Δημοσ.

Επείδη έχω απογοητευτεί να προχωρήσω με reflow?

Με πιστολάκι μαλλιών θα κάνει δουλεια?

Δημοσ.

Συνηθως συνεχομενες επανεκκινησεις σημαινει βραχυκυκλωμα στην μητρικη. Το reflow δεν θα βοηθησει. Το πιθανοτερο ειναι οτι καταλαθως οταν ανοιξες το λαπτοπ προκαλεσες καποιο βραχυκυκλωμα. Βγαλε το λαπτοπ απ' το ρευμα, βγαλε την μπαταρια και πατα για 20 δευτερα το κουμπι εκκινησης. ξαναβαλτο στο ρευμα και ξαναδοκιμασε. Χλωμο το βλεπω να φτιαξει ετσι αλλα δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις.

Δημοσ.

Συνηθως συνεχομενες επανεκκινησεις σημαινει βραχυκυκλωμα στην μητρικη. Το reflow δεν θα βοηθησει. Το πιθανοτερο ειναι οτι καταλαθως οταν ανοιξες το λαπτοπ προκαλεσες καποιο βραχυκυκλωμα. Βγαλε το λαπτοπ απ' το ρευμα, βγαλε την μπαταρια και πατα για 20 δευτερα το κουμπι εκκινησης. ξαναβαλτο στο ρευμα και ξαναδοκιμασε. Χλωμο το βλεπω να φτιαξει ετσι αλλα δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις.

Εβγαλα μπαταρια και πατησα συνεχομενα το κουμπι εκκινησης αλλά τπτ..

Το βραχυκύκλωμα από που ?Υπάρχει περίπτωση να είχε θέμα η μητρική από πρίν λόγω του ότι δεν ψύχοταν καθόλου και ανέβαζε θερμοκρασία?

βγαλε και το καλωδιο απο το φαν που εβαλες και δοκιμασε...

Το έβγαλα..αλλά πάλι τπτ..

Το δοκίμασε κ με το παλιό αλλά τα ίδια..

Δημοσ.

Δοκίμασε χωρίς να έχεις βάλει τις βίδες. Μια φορά είχα βάλει λάθος μια βίδα(πιο μακριά) και έβρισκε στην μητρική με αποτέλεσμα να μην ανάβει.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε χωρίς να έχεις βάλει τις βίδες. Μια φορά είχα βάλει λάθος μια βίδα(πιο μακριά) και έβρισκε στην μητρική με αποτέλεσμα να μην ανάβει.

Τπτ..απλα για να ξέρετε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...