Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Έχω ένα δεύτερο νουμεράκι που δεν ήταν στο όνομα μου και δεν μπορώ να βρω τον άνθρωπο που μου το έδωσε.

Είχα ξεχάσει να βάλω κάρτα και σήμερα έληξε. Πήγα να κάνω ανανέωση και δεν μπορώ.

Τώρα το χάνω; Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι άλλο;

Δημοσ.
Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 6 μήνες από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 6 μήνες χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου.

Η διάρκεια ισχύος της σύνδεσης σου είναι 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση ή από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσης. Αν περάσουν 12 μήνες χωρίς να ανανεώσεις το χρόνο σου, δεν μπορείς να πραγματοποιείς και να δέχεσαι κλήσεις. Ωστόσο, η COSMOTE σου δίνει περιθώριο 1 επιπλέον μήνα μέσα στον οποίο έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου και να ανανεώσεις την διάρκεια ισχύος της σύνδεσης σου για 12 μήνες. Αν όμως περάσουν 13 μήνες χωρίς να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου, ο αριθμός κλήσης σου διαγράφεται αυτόματα και κατά συνέπεια σταματάει η σύνδεσή σου με το δίκτυο της COSMOTE.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_energopoihsh_wup/section/Prepaid_WhatsUp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...