Προς το περιεχόμενο

corsair 500w -> gtx 960

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφέρομαι να αγοράσω τιν msi gtx 960 2gb , to pc ειναι 2 μηνών κ εχει δούλεψη αψογα με την Onboard καρτα γραφικών

το σύστημα μου ειναι

cx 500w 

intel i5 4690

motherboard :msi gaming 3

ssd 120gb

hdd 500gb

8gb ram

θα εχω καποιο πρόβλημα αν προχωρήσω σε αυτή την αγορα ?

Δημοσ.

Το ελάχιστο που προτέινεται από την nvidia ειναι 400 watt τροφοδοτικό. Νομίζω θα εισαι καλά.

Δημοσ.

Νομίζω πως θα σε κόβει ο επεξεργαστής με τετοια κάρτα γραφικών δηλαδή η κάρτα δεν θα αποδίδει τα μέγιστα που μπορεί , δεν ειμαι και σίγουρος ομως οποτε περίμενε να σου πει και καποιος αλλος , οσο για το τροφοδοτικό λογικά δεν θα έχεις καποιο πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως θα σε κόβει ο επεξεργαστής με τετοια κάρτα γραφικών δηλαδή η κάρτα δεν θα αποδίδει τα μέγιστα που μπορεί , δεν ειμαι και σίγουρος ομως οποτε περίμενε να σου πει και καποιος αλλος

Με τον 4690 να τρώει μπουκάλι λίγο δύσκολο. ;)

• Like 2
Δημοσ.

^^με την καμια δεν τον κοβει ισα ισα ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα εφοσον δεν κανεις oc και εισαι σε intel πλατφορμα.

• Like 2
Δημοσ.

Εντωμεταξύ ο φίλος πήρε Ζ97 chipset και θα μπορούσε να πάρει τον 4690Κ αντί τον απλό 4690 ώστε να τρέχει μόνιμα στα 4.0 απλά ανεβάζοντας το multiplier.
και έτσι πιστεύω τον καλύπτει το τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχω σκοπό να κάνω overcloack  , δεν τρέχω βάρια προγράμματα μόνο μερικά online games 

απλα το θελω για μακροχρονια χρηση , 2 χρονια το λιγοτερο

• Like 1
Δημοσ.

Μαρεσε το μακροχρονια: 2 χρονια. Δηλαδη εμεις που εχουμε πισι απο το 2009 μεχρι τωρα, τι να πουμε?

Πλακα κανω, μην το παρεις σοβαρα! Μια χαρα εισαι με 500βαττ

Δημοσ.

δεν τελειώνουν αυτα.. μια αλλάζεις το ένα μια το αλλο.. ξεκίνησα για pc έως 700 ευρο κ ειμαι στο 1000 κοντα 

η μονη βλακια ειναι οτι για 10ευρο παραπανω δεν πηρα το 600w τροφοδοτικο

Δημοσ.

Αν τρωει Bottlenecκ με i5 4690 τοτε τι να πει η πλειοψηφια που παιζει με χειροτερους επεξεργαστες :P

Προφανως δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση για Bottlenecκαλλωστε η 960 ειναι μια δυνατοτερη 760).

Αν μπορεις να δωσεις μεχρι αυτα τα χρηματα ειναι μια χαρα η 960 και ειδικα αν την αγορασεις απο καταστηματα που δινουν και δωρεαν παιχνιδια πεφτει και αλλο το κοστος αγορας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...