Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ανιψιός μου μου έδωσε το laptop του να το κοιτάξω γιατί δεν του δουλευε η οθόνη.

Ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Έχει θέμα όμως με την οθόνη. Πάτωντας FN+F6 η οθόνη επανέρχεται, άλλες φορές για κλάσματα του δευτερολέπτου, άλλες φορές για λίγα δευτερόλεπτα. Αν το πατάω συνέχεια, μετά από λίγη ώρα σταματά να σβήνει και δουλεύει για ώρες κανονικά.

Η οθόνη σε εξωτερική συνδεση δουλεύει κανονικά από την αρχή. 

Επίσης στην ίδια την οθόνη του laptop, όταν "σβήνει" ελάχιστα διακρίνω την εικόνα που εμφανίζεται. Απλά είναι χωρίς φως από τη λάμπα.

Αρχικά είπα πως θα τα έχει παίξει το inverter. Παρήγγειλα ένα νέο, το άλλαξα αλλά κάνει τα ίδια. 

Τι πιστεύετε πως φταίει; Η λάμπα ή η μητρική; 

Είναι και φορές που δεν εμφανίζει καθόλου το πρόβλημα ή σχεδόν καθόλου. Και νομίζω πως αυτό συμβαίνει, όταν η μπαταρία του είναι πλήρως φορτισμένη και το έχω στην πρίζα. Μπορεί να φταίει η μπαταρία για τέτοιο πρόβλημα; 

Δημοσ.

αλλαγή οθόνης,μάλλον παρέδωσε "πνεύμα",βλέπεις είδωλα αλλά όχι "φώς" κατα 99.9% είναι οθόνη

στην θέση σου,θα κοιτούσα το cable..ΑΝ είναι αυτό,και μετά οθόνη.

Δημοσ.

Δε θα μπορουσε να φταίει η μητρική; 

Οκ, θα το αλλαξω το καλώδιο.

Θα μπορούσα να αλλάξω και λάμπα, πριν δοκιμάσω για ολόκληρη οθόνη.

Δημοσ.

Δε θα μπορουσε να φταίει η μητρική; 

Οκ, θα το αλλαξω το καλώδιο.

Θα μπορούσα να αλλάξω και λάμπα, πριν δοκιμάσω για ολόκληρη οθόνη.

ΑΝ βρείς "σκέτη" λάμπα ccfl με το φις για δοκιμή,θα βγάλεις συμπέρασμα.

να αλλάξεις λάμπα εσωτερικά γίνεται,ΑΛΛΑ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την καταστρέψεις..και δεν το συνιστώ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Coolerman σήμερα ήρθε το καλώδιο, μετά από 1 μήνα σχεδόν. Το έβαλα και φαίνεται να δουλεύει. Θα το τεστάρω βέβαια και άυριο. 

Όμως γμτ πήγα καρφωτός στο link που μου δωσες και ήρθε χωρίς υποδοχή για webcam. Πρέπει να παραγγείλω άλλο, αν όντως φταίει αυτό. Δεν το πρόσεξα στη φωτό του πωλητή..

Μα έβγαινε και laptop χωρίς webcam; Τέλοσπάντων. Φθηνά είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...