Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια θελω να ρωτησω σχετικα με τις κινησεις motion launch οταν το τηλεφωνο εκτεθει σε φυσικο φως (πχ εξω στον ηλιο) και μπω σε κλειστο χωρο δεν λειτουργουν οι κινησεις πρεπει να πατησω το οn/off button 2 φορες για να συνελθει μηπως ξερει καποιος για ποιο λογο γινεται γιατι κατα τα αλλα το τηλ ειναι αστερι....

Δημοσ.

Ξέρω σίγουρα ότι για να λειτουργήσουν οι χειρονομίες εκκίνησης της συσκευής πρέπει το κινητό να είναι σε θέση ανάμεσα στην κατακόρυφη και την οριζόντια, όπως δηλαδή θα κρατούσαμε φυσιολογικά το κινητό στο χέρι μας όταν είμαστε όρθιοι ή καθιστοι. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή σας. Έχετε custom ή official Rom?

Δημοσ.

ρε παιδια θελω να ρωτησω σχετικα με τις κινησεις motion launch οταν το τηλεφωνο εκτεθει σε φυσικο φως (πχ εξω στον ηλιο) και μπω σε κλειστο χωρο δεν λειτουργουν οι κινησεις πρεπει να πατησω το οn/off button 2 φορες για να συνελθει μηπως ξερει καποιος για ποιο λογο γινεται γιατι κατα τα αλλα το τηλ ειναι αστερι....

Εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις και να βαλεις τον NOVA η και καποιον αλλο να δεις αν στο κανει και εκει

Αν το κανει ενδεχεται να ειναι η roms

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω σίγουρα ότι για να λειτουργήσουν οι χειρονομίες εκκίνησης της συσκευής πρέπει το κινητό να είναι σε θέση ανάμεσα στην κατακόρυφη και την οριζόντια, όπως δηλαδή θα κρατούσαμε φυσιολογικά το κινητό στο χέρι μας όταν είμαστε όρθιοι ή καθιστοι. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή σας. Έχετε custom ή official Rom?

το προβλημα παρουσιαζεται ακομα κι οταν κραταω σωστα το κινητο οπως πρεπει για να λειτουργουν οι χειρονομιες. για την rom δε ξερω αν γνωριζω να σου απαντησω. το προβλημα υποθετω οτι εχει να κανει με τον αισθητηρα εγγυτητας και φωτεινοτητας γιατι γινεται μετα απο εκθεση σε εντονο φως (ημερας ή τεχνητο)

Εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις και να βαλεις τον NOVA η και καποιον αλλο να δεις αν στο κανει και εκει

Αν το κανει ενδεχεται να ειναι η roms

ακομα κι αν βαλω το nova και λειτουργει (αν και δεν το εχω δοκιμασει) παρουσιαζει προβλημα και στο αναψε σβησε της οθονης κατα την κληση. σβηνει δηλαδη η οθονη και μετα δεν ξαναναβει για να τερματισω την κληση. παραμονο απο το on/off button. υποθετω οτι το προβλημα εστιαζεται στους αισθητηρες και οχι στο motion launch.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Επεξ/σία από nikokont

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...