Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια.πως σας φαινεται η γραμμη.ο τεχνικος λεει οτι δεν παει πιο πανω και να το γυρισω σε voip τοτε ισως παει εως 42......υπαρχει περιπτοση?????η να αλλαξω router?λεω για αυτοhttp://www.e-shop.gr/netgear-d6400-a...r-p-PER.617471
η αυτο http://www.e-shop.gr/asus-dsl-ac68u-...r-p-PER.617368. σας ευχαριστω πολυ!!!!

Date / time
2015-05-30 11:54:59
Downstream
37819
kBit/s
Upstream
4997
kBit/s
DSL / Link
In sync
DSL/Internet Status
Transmission mode
VDSL2
CRC Errors (Down/Up)
2236 / 0
FEC Errors (Down/Up)
174336 / 0
SNR (Down/Up)
8.8 / 15.0
dB
Downstream Attenuation
65KHz~859KHz: 18.6dB

1.216MHz~1.961MHz: 51.8dB
Upstream Attenuation
28KHz~60KHz: 8.3dB

871KHz~1.205MHz: 41.8dB

Δημοσ.

οτε ειμαι..........αλλα και cyta που ειχα εδινε αλλα.............παντα απο το Α/Κ και οχι καφαο.ειμαι στα 720μ

Δημοσ.

Νομιζω οτι οταν παιρνεις απο ΑΚ οσο απομακρυνεσαι πεφτει η ταχυτητα. Απο ΚΑΦΑΟ ειναι σταθερη.

Εγω απο ΚΑΦΑΟ την ..τερματιζω.

Αυτό που λες δεν ισχύει. Μπορεί από ΚΑΦΑΟ να πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση για να μην τερματίζει, αλλά όχι ότι είναι σταθερή και τερματισμένη η ταχύτητα. Εγώ για παράδειγμα παίρνω από ΚΑΦΑΟ στα 800+ μέτρα, και στην καλύτερη συγχρονίζω 29600 με μέσο όρο 28500.

Φιλικά πάντα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που λες δεν ισχύει. Μπορεί από ΚΑΦΑΟ να πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση για να μην τερματίζει, αλλά όχι ότι είναι σταθερή και τερματισμένη η ταχύτητα. Εγώ για παράδειγμα παίρνω από ΚΑΦΑΟ στα 800+ μέτρα, και στην καλύτερη συγχρονίζω 29600 με μέσο όρο 28500.

Φιλικά πάντα!

περιοχή? πάροχος?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

πέρα από το αυτονόητο, δλδ το να έχει η περιοχή σου τα νέα ΚΑΦΑΟΥ, ρωτάς τον εναλλακτικό αν παίζεις μέσω χονδρικής ή όχι...

αν είσαι στον ΟΤΕ, με ένα τηλεφώνημα επίσης μαθαίνεις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...