Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να αλλαξω απο i7 920 σε i5 4690k περνωντας σταδιακα τα κομματια ή ειναι προτιμοτερο να αναναθμισω Ram,Gpu και αν ειναι στο μελλον να παρω κομματια και να παρω και απο τον τωρινο και να φτιαξω εναν καλο?

Δημοσ.

Αναλογα την χρηση που σκοπευεις να κανεις. Αν πχ ασχολεισαι περισσοτερο με Oc τοτε πας πρωτα σε i5 4690k. Αν παλι ασχολεισαι με παιχνιδια τοτε παιρνεις πρωτα Gpu και Ram και μετα επεξεργαστη(δεν χρειαζεται καν να αγορασεις 4690κ για παιχνιδια,μπορεις και με φθηνοτερους i5).

Δημοσ.

Με το oc τρελα πραγματα δεν κανω, απλα αν μου την βαρεσει μπορει να τον ανεβασω! Παιχνιδια σκοπευω να κανω χρηση μιας και εχω δυο monitor! Αρα πρωτα ραμ ή πρωτα gpu?

Δημοσ.

Πρωτα και τα 2 δυστηχως. Και αυτο γιατι απο τα περισσοτερα παιχνιδια ουτε τα 3gb ram ειναι αρκετα,ουτε η 4850. Για τι Budget καταρχας μιλαμε και για τι παιχνιδια?

• Moderators
Δημοσ.

GeorgeSmirlis κανε τον κοπο να βαζεις περιγραφικους τιτλους και να ποσταρεις στο σωστο forum. Κριμα ειναι να κλειδωνονται threads τα οποια εχουν προχωρησει.

/διορθωθηκε, μεταφερθηκε

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη για τον τιτλο ευχαριστω για την αλλαγη! Fulgore, σκοπευω πρωτα να παρω καμια μεταχειρισμενη μεχρι 170 ευρω καρτα γραφικων ή να αγορασω καινουρια, ή να παρω ραμ 8gb 1600mhz corsair στα 70 ευρω!

Δημοσ.

Συγνωμη για τον τιτλο ευχαριστω για την αλλαγη! Fulgore, σκοπευω πρωτα να παρω καμια μεταχειρισμενη μεχρι 170 ευρω καρτα γραφικων ή να αγορασω καινουρια, ή να παρω ραμ 8gb 1600mhz corsair στα 70 ευρω!

Σε καρτα γραφικων εχεις 2 επιλογες. Σε ΜΤΧ 7970. Σε καινουργια R9 270.Στα 195 R9 280(η 7970 ειναι στην ουσια η R9 280)

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να αλλαξεις επεξεργαστη για παιχνιδια. Ο κλειδωμενος 4460 δεν ειναι και κατα πολυ καλυτερος του 920 στα παιχνιδια, στα περισσοτερα παιχνιδια ιδια fps θα εχεις, ειδικα οταν μιλαμε για καρτες σαν την 7970. Αν ειχες τιποτα 980sli θα ελεγα οκ παρε κανεναν 4690κ για να εισαι σιγουρος.

Η 4850 που εχεις τωρα δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορια με τον 920. Κριμα ειναι ο επεξεργαστης να καθεται με τετοια καρτα.

Βαλε καρτα και ραμ και ασε τα υπολοιπα. Αν θες να δεις πραγματικες διαφορες βαλε εναν ssd.

Δημοσ.

Θα σου πω φίλε μου τι εχω και εγω σκοπό πάρε καρτα ραμ και όταν βγουν με το καλο οι νέοι cpu και ddr4 τότε αλλάζεις πλατφόρμα. ο cpu σου ειναι μια χαρα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...