Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι WD είναι 5 κατηγορίες . Είναι οι blue που είναι low cost ,είναι οι green που είναι low-power (5400 rpms όπως και οι blue νομίζω) ,είναι  οι purple που είναι για CCTV ,οι red που είναι για RAID και οι black που είναι performance .Εφόσον θα έχεις κύριο τον SSD και στον HDD  θα πετάς ταινίες και παιχνίδια ,πάρε εναν blue ή έναν green και είσαι jet .

Πάντως το θέμα το είχανε οι 840 evo και είχε βγεί και fix απο samsung .Οι 850 δεν έχουν τίποτα απολύτως και είναι για εμένα προσωπικά οι καλύτεροι .

Δημοσ.

Οι WD είναι 5 κατηγορίες . Είναι οι blue που είναι low cost ,είναι οι green που είναι low-power (5400 rpms όπως και οι blue νομίζω) ,είναι  οι purple που είναι για CCTV ,οι red που είναι για RAID και οι black που είναι performance .Εφόσον θα έχεις κύριο τον SSD και στον HDD  θα πετάς ταινίες και παιχνίδια ,πάρε εναν blue ή έναν green και είσαι jet .

Πάντως το θέμα το είχανε οι 840 evo και είχε βγεί και fix απο samsung .Οι 850 δεν έχουν τίποτα απολύτως και είναι για εμένα προσωπικά οι καλύτεροι .

Οι μπλε ειναι για καθε μεσο χρηστη.Στις 7200.Ιδανικοι για ολα.

Οι πρασινοι,για αποθηκευση και μονο.Ιδανικοι για αποθηκευση,αντε και κατεβασμα,αρκει να μην λειτουργουν συνεχεια.

Οι μωβ,για συνεχη εγγραφη.

Οι κοκκινοι για raid.

ΟΙ μαυροι,απλα πιο "αξιοπιστοι" μπλε.

Δημοσ.

Εδώ σας λέει οτι δεν ξέρει να φτιάχνει directories για downloads και εσείς του προτείνεται linux? :P Πες μας ακριβώς τι games σκέφτεσαι να παίξεις γιατί άμα μιλάμε για LOL και με τετραπύρηνο AMD καλά θα είσαι. Για μένα στάνταρ πρέπει να πάρεις ssd(120-250GB), μετά ραμ(8GB σίγουρα), gpu(αναλόγως τα games που θα μας πεις), και cpu τέτοιο ώστε να δουλεύει ισορροπημένα με το υπόλοιπο σύστημα και να μη τρως "μπουκάλι".  Επίσης μέσα σ' όλα αυτά πρέπει να διαλέξεις και μια μητρική και ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό (reminder σε περίπτωση που τα ξέχασες). Γίνε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένος για να πάρεις πιο στοχευμένες προτάσεις.

Και τα δύο που διάλεξες είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Τη πρεπει να εχεις ενας ssd για να ειναι γρηγορος;

Πρέπει ο SSD να έχεις γλήγορα τσιπάκια. Να τη πρέπει να έχεις... 

Α και για να έχει γρήγορα τσιπάκια να είναι SSD :-(

Δημοσ.

Οι ssd που παραθέτεις κυμαίνονται απο 120 - 160 ευρώ. Πες μας πιο απο τα δυο ποσά είσαι διατεθειμένος να δώσεις να πάρεις και την κατάλληλη πρόταση. Πάντως σου προτάθηκε πιο πίσω ο 850 evo που είναι πολύ καλός σ'αυτό το range χρημάτων.

PS. O Corsair Series LS δεν αξίζει σε σχέση με τον 850 evo εφόσον μιλάμε για το ίδιο κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...