Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο κινητό ZTE Blade με android 2.2. Πολλές φορές έχω θέματα διότι κάποια νέα app που φτιάχνουν δεν μπορούν να γίνουν Install στο κινητό λόγω το παλαιού λειτουργικού. Όταν πηγαίνω στις ενημερώσεις συστήματος με συνδεμένο το wifi, δεν υπάρχει επιλογή για έλεγχο ενημερώσεων, μου λέει να αντιγράψω κάτι στην κάρτα sd και να επιλέξω τον φάκελο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση....  δεν γνωρίζω τι είναι αυτό που πρέπει να αντιγράψω από την sd.....

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο κινητό ZTE Blade με android 2.2. Πολλές φορές έχω θέματα διότι κάποια νέα app που φτιάχνουν δεν μπορούν να γίνουν Install στο κινητό λόγω το παλαιού λειτουργικού. Όταν πηγαίνω στις ενημερώσεις συστήματος με συνδεμένο το wifi, δεν υπάρχει επιλογή για έλεγχο ενημερώσεων, μου λέει να αντιγράψω κάτι στην κάρτα sd και να επιλέξω τον φάκελο για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.... δεν γνωρίζω τι είναι αυτό που πρέπει να αντιγράψω από την sd.....

Καλημερα

Πεσμας ολο το μοντελο γιατι ετσι πως θα καταλαβουμε πιο ειναι!!!

Δημοσ.

ZTE Blade v.1.0.0B01

Android 2.2

Έκδοση βασικού φάσματος: Ρ729Β01

Έκδοση kernel: 2.6.32.9-perf

zte-kernel@Zdroid-SMT

Δεν εννοω αυτο!!!!

ZTE BLADE 1-2-3 ποιο απο ολα δηλαδη υπαρχουν πολλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμμ. Δεν έχω κάποια άλλα στοιχεία για το κινητό. Μου το έκαναν δώρο αρχές του 15 και ήταν αγορασμένο το 2013. Κάτσε να κοιτάξω την συσκευασία.

Edit: Το μόνο που είδα είναι ένα v.1.0 στην τελευταία σελίδα του manual. Κάτι άλλο δεν υπάρχει.

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Χμμμ. Δεν έχω κάποια άλλα στοιχεία για το κινητό. Μου το έκαναν δώρο αρχές του 15 και ήταν αγορασμένο το 2013. Κάτσε να κοιτάξω την συσκευασία.

Edit: Το μόνο που είδα είναι ένα v.1.0 στην τελευταία σελίδα του manual. Κάτι άλλο δεν υπάρχει.

Οταν βγαλεις την μπαταρια τι μοντελο λεει?

Συνήθως ειναι πρωτο(MODEL)

Εχω βρει αρκετες roms αλλα δεν μπορω να σου πω ποια να βαλεις.

Αν δεν ξερουμε το ακριβες μοντελο.

Καλο θα ηταν να το πας καπου να σου πουν νομιζω η WIND δεν τα εχει αυτα?

Η σε κανεναν ΓΕΡΜΑΝΟ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...