ostvarivanje Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μετά από λίγη ώρα που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή, ξαφνικά αρχίζει να κάνει διακοπές στο youtube, ακούγεται ένα σύρσιμο (δεν ξέρω πώς να το περιγράψω) και γενικά βαραίνει πολύ ο υπολογιστής. Επίσης το φωτάκι που έχει το κουτί που ανάβει όταν γίνεται κάποια διεργασία είναι αναμμένο συνεχώς. Πολλές φορές δε μου ανοίγει φακέλους και μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση. Υπάρχει κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δές την υγεία του δίσκου με το hdsentinel και κάνε και ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και adwcleaner
ostvarivanje Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Βασικά ο υπολογιστής είναι πολύ παλιός (2006), βέβαια μόνο η motherboard και ο επεξεργαστής είναι όπως ήταν. Αργότερα, έναν 600gb πού έβαλα, αυτόν μου έβγαλε πρόβλημα το sentinel. Θα επισυνάψω εικόνα.
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτό ειναι το πρόβλημα ο δίσκος σου υγεία στο 0 % σε λίγο θα σταματήσει να λειτουργεί πρέπει να τον αλλάξεις άμεσα
ostvarivanje Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι ξέρω, το κατάλαβα και ήδη αυτή τη στιγμή παίρνω backup, ελπίζω να το ολοκληρώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα