JapanakiGr Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλησπέρα Ινσόμνια! Θα ήθελα να υποβάλλω την ερώτηση μου για κάποιο πρόβλημα που πραγματικά με έχει.. ανυσυχήσει. Λιγότερο από εξάμηνο πριν αγόρασα το μοντέλο του θέματός μας με Android 4.4.2 και όπως το περίμενα δεν είχε κανένα πρόβλημα τουλάχιστον τις πρώτες μέρες. Εξαιτίας των προβλημάτων που θα αναφέρω παρακάτω έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά συνεχίζει ακόμη. Τα προβλήματα που εμφανίζονται κατα καιρούς είναι: - Δυναμώνει η ένταση της φωτεινότητας όταν είναι ανοιχτό. - Ανάβει η οθόνη σε άκυρες στιγμές, πολλές φορές μεσα στη μέρα. - Το λαμπάκι κλήσης ( αναβοσβήνει ένα μικροσκοπικό κόκκινο φωτάκι όταν πραγματοποιείτε κλήση) το τσάκωσα να λαμπυρίζει επίσης σε άσχετες στιγμές. Δυστυχώς τελευταία δέχτηκα σαν webmaster αρκετές επιθέσεις από όχι και τόσο... .φίλους με αποτέλεσμα να ανοίξουν κάποιοι λογαριασμοί μου κτλ και προσωπικά μου στοιχεία να διαρρεύσουν. Δεν θέλω να σκέφτομαι το χειρότερο, ποια η γνώμη σας όμως για το τι κάνει το κινητό μου? Και τι νομίζετε πρέπει να κάνω για να διορθωθεί? Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εγω θα σου ελεγα να μιλησης με την αντιπροσωπεια η απο εκει που το πηρες μιας και ειναι καινουριο. Σιγουρα κατι θα παιζει με το λογισμικο!! Δες εδω: http://www.crypto.gr/gigabyte_gsmart/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα