Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα μου λέει ότι απλά έχει παραληφθεί....

Έτσι λέει πάντα..

Αν είναι για παραλαβή απο κατάστημα τρέχα να παραλάβεις πριν την ακυρώσουν και σένα.

• Like 1
Δημοσ.

Και να πας στο καταστημα ο υπαλληλος θα τσεκαρει στον υπολογιστη την παραγγελια σου.Αν δεν εχει δωθει το οκ απο το τμημα παραγγελιων δεν θα στο δωσει.

Δημοσ.

Πιστεύεις δηλαδή ότι αν πάω στο κατάστημα τώρα έχω ελπίδες να παραλάβω;

Καλύτερα πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα ,και ρώτα αν μπορείς να πάς να παραλάβεις την παραγγελία σου.

Δημοσ.

Έτσι λέει πάντα..

Αν είναι για παραλαβή απο κατάστημα τρέχα να παραλάβεις πριν την ακυρώσουν και σένα.

Πιστεύεις δηλαδή ότι αν πάω στο κατάστημα τώρα έχω ελπίδες να παραλάβω;

Εγω που πηγα να παραλαβω δεν εβλεπαν/εβρισκαν την παραγγελια μου και πηραν τα κεντρικα και τους ειπαν οτι ειχε προβλημα το συστημα και ειχε λαθος τιμες κλπ κλπ. Μεχρι και ενα ψυγειο ειχαν με 5 ευρω λεει. (κριμα δεν το ειχα δει να το παραγγελνα κ αυτο xD)

Δημοσ.

Οτι εμεις τους εχουμε ακυρωσει εδω και κατι χρονια με τις σουπερ τιμες τους τους το ειπες Παναγιωτη; :lol:

Δημοσ.

και μένα μου είπαν οτι μου την ακύρωσαν...Έπεσε αρνητική στο σκρούτζ,η τιμή ήταν λογική.Δεν ήταν σαν τα άλλα λάθη τα οφθαλμοφανή.

• Like 2
Δημοσ.

και μένα μου είπαν οτι μου την ακύρωσαν...Έπεσε αρνητική στο σκρούτζ,η τιμή ήταν λογική.Δεν ήταν σαν τα άλλα λάθη τα οφθαλμοφανή.

Σχεδον μιση τιμη χαμηλοτερα ειναι λογικη τιμη???

Δημοσ.

Σχεδον μιση τιμη χαμηλοτερα ειναι λογικη τιμη???

Εννοείται!!!

Πριν 2 βδομάδες είχαμε παραλάβει κανονικά το mls tablet στο 1/3 της τιμής του..Και μάλιστα πάλι απο τον kotsovolo.

http://www.insomnia.gr/topic/569812-tabletmls-atlas-ips-8-gb-34%E2%82%AC399%E2%82%AC%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-kotsovolos-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/

Δημοσ.

Έγιναν πολλά λάθη χτες οπότε λογικά υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα τους και δε μπορούν να καλύψουν τη ζημιά σε τόσα προιόντα (και σε κάποια η τιμή ήταν υπερβολικά χαμηλή).Αυτό που με προβληματίζει κάπως είναι οτι τουλάχιστον στο ps3 υπήρχε ένδειξη "ευκαιρία".Τέσπα δε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο.

@op αν θες γράψε [ΑΚΥΡΑ] στο τίτλο ;).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...