Sailsman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Γεια σας! Το συστημά μου έχει 2 λειτουργικά συστήματα, τα Win Xp Home edition k Mandrake 9.1, καθώς και 2 σκληρούς χωρισμένους σε 2 partitions ο καθένας! To κάθε λειτουργικό είναι εγκατεστημένο σε διαφορετικό σκληρό δίσκο. Θα ήθελα ,λοιπόν, να εγκαταστήσω και τα Win 98. Πριν επιχειρήσω οτιδήποτε μόνος μου, θα ήθελα να μου πείτε με ποιον τρόπο προτείνετε να γίνει η εγκατάσταση? Ευχαριστώ πολύ!
netrinogr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Partition Magic 8 για να εγκαταστήσεις και τα windows 98.Το πρόγραμμα αυτό θα σε διευκολύνει τα μέγιστα.
geokok Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Γιατί δεν βάζεις το VM ware που σου κάνει emulation έναν υπολογιστή; Για δες δεν πιάνει πολύ χώρο, είναι μη απαιτητικό, εύχρηστο ....
creat0r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Kaneis ena kainourgio partition me Partition Magic i opoio allo prog theleis kai to kaneis install ekei... Allazeis to lilo.conf sto linux gia na mporeis na kaneis boot apo to partition pou exeis ta 98 kai eisai ok...
Sailsman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Ευχαριστώ ρε παληκάρια για το χρόνο σας!! Πιστεύω ότι με καλύψατε. Το κύριο πρόβλημά μου ήταν πως θα ενημέρωνα τον lilo στα linux, αλλα ο creat0r το έλυσε(WELL DONE!!)...Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω τον geokok για το προγραμματάκι αυτό που προτείνει, το οποίο δεν γνωρίζω και ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον,τι ακριβώς είναι...
netrinogr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Το προγραμμα που λεει ο creat0r ειναι ας πουμε μια προσομοίωση των λειτουργικών συστημάτων.Δηλαδή μπορείς να εγκαταστήσεις και να δουλέψεις διαφορα λειτουργικα συστήματα χωρις να χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις ''πραγματικά''.Και αν θυμάμαι καλά οι απαιτήσεις του προγραμματος δεν ειναι ιδιαίτερα υψηλές.Επίσης μπορείς να δουλεύεις παράλληλα και το λειτουργικό συστημα που έχεις εγκατεστημένο άλλα και τα υπόλοιπα από το VM Ware κάνοντας εναλλαγή με το Alt+Tab.Ελπίζα να σε κάλυψα(προσπάθησα τουλάχιστον!!!)
Sailsman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Μάλιστα!! Ευχαριστώ πολύ netrinogr... Μάλλον θα το δοκιμάσω το πρόγραμμα που λέτε... Όσο για την προηγούμενη πρότασή σου δεν ήξερα πως να ενημερώσω τον lilo και ακόμα δεν ήξερα αν το partition θα τον ενημέρωνε από μόνο του. Για αυτό δεν με κάλυπτε πλήρως. Ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σου και τη διάθεσή σου!!
Soth Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 xmmmm endiaferon:) nomizw to xw ksanakousei... info kai source giafto to programma pou tha vroume?
netrinogr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 http://www.vmware.com/products/desktop/ws_features.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.