Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση επιπλέον λειτουργικού...!

Sailsman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Το συστημά μου έχει 2 λειτουργικά συστήματα, τα Win Xp Home edition k Mandrake 9.1, καθώς και 2 σκληρούς χωρισμένους σε 2 partitions ο καθένας! To κάθε λειτουργικό είναι εγκατεστημένο σε διαφορετικό σκληρό δίσκο. Θα ήθελα ,λοιπόν, να εγκαταστήσω και τα Win 98. Πριν επιχειρήσω οτιδήποτε μόνος μου, θα ήθελα να μου πείτε με ποιον τρόπο προτείνετε να γίνει η εγκατάσταση?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Partition Magic 8 για να εγκαταστήσεις και τα windows 98.Το πρόγραμμα αυτό θα σε διευκολύνει τα μέγιστα.

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις το VM ware που σου κάνει emulation έναν υπολογιστή; Για δες δεν πιάνει πολύ χώρο, είναι μη απαιτητικό, εύχρηστο ....

Δημοσ.

Kaneis ena kainourgio partition me Partition Magic i opoio allo prog theleis kai to kaneis install ekei...

Allazeis to lilo.conf sto linux gia na mporeis na kaneis boot apo to partition pou exeis ta 98 kai eisai ok...

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε παληκάρια για το χρόνο σας!!

Πιστεύω ότι με καλύψατε. Το κύριο πρόβλημά μου ήταν πως θα ενημέρωνα τον lilo στα linux, αλλα ο creat0r το έλυσε(WELL DONE!!)...Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω τον geokok για το προγραμματάκι αυτό που προτείνει, το οποίο δεν γνωρίζω και ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον,τι ακριβώς είναι...

Δημοσ.

Το προγραμμα που λεει ο creat0r ειναι ας πουμε μια προσομοίωση των λειτουργικών συστημάτων.Δηλαδή μπορείς να εγκαταστήσεις και να δουλέψεις διαφορα λειτουργικα συστήματα χωρις να χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις ''πραγματικά''.Και αν θυμάμαι καλά οι απαιτήσεις του προγραμματος δεν ειναι ιδιαίτερα υψηλές.Επίσης μπορείς να δουλεύεις παράλληλα και το λειτουργικό συστημα που έχεις εγκατεστημένο άλλα και τα υπόλοιπα από το VM Ware κάνοντας εναλλαγή με το Alt+Tab.Ελπίζα να σε κάλυψα(προσπάθησα τουλάχιστον!!!)

Δημοσ.

Μάλιστα!! Ευχαριστώ πολύ netrinogr... Μάλλον θα το δοκιμάσω το πρόγραμμα που λέτε... Όσο για την προηγούμενη πρότασή σου δεν ήξερα πως να ενημερώσω τον lilo και ακόμα δεν ήξερα αν το partition θα τον ενημέρωνε από μόνο του. Για αυτό δεν με κάλυπτε πλήρως. Ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σου και τη διάθεσή σου!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...