AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Επειδη δηλαδη πηρες κατι απο 100€ στα 34€, θεωρουσες λογικο να παρεις και το "απο 300€ στα 22" (93% εκπτωση); Με την ιδια λογικη δηλαδη αν βγαλουν σημερα μια τηλεοραση των 500€ στα 5€, θα πρεπει να απαιτησεις να την παρεις. αστους εχουν πλακα κ μετα λεμε πως καταντησαμε ετσι . 1
manosfp Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Υπενθυμίζω ότι με την καταγγελία δεν ζητάμε μόνο να πάρουμε το προϊόν. Κυρίως ζητάμε την τιμωρία των καταστημάτων εφόσον παραβαίνουν το νόμο. Προσωπικά θα χαρώ πιο πολύ να φάει ο Κώτσος μια κατοσταρού πρόστιμο να χει να τη θυμάται την επόμενη φορά παρά από το να αναγκαστεί να μου στείλει κάτι σε εξευτελιστική τιμή. 2
runner69 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Υπενθυμίζω ότι με την καταγγελία δεν ζητάμε μόνο να πάρουμε το προϊόν. Κυρίως ζητάμε την τιμωρία των καταστημάτων εφόσον παραβαίνουν το νόμο. Προσωπικά θα χαρώ πιο πολύ να φάει ο Κώτσος μια κατοσταρού πρόστιμο να χει να τη θυμάται την επόμενη φορά παρά από το να αναγκαστεί να μου στείλει κάτι σε εξευτελιστική τιμή. Γενικα μιλωντας συμφωνω. Στην προκειμενη περιπτωση που βγαζει ματι, δεν καταλαβαινω γιατι να φαει προστιμο. Το συστημα να πεσει, προστιμο θα ζητησετε ορισμενοι. 1
fakiris31 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Απο όσο είδα πάντως είχε και τιμες προς τα απάνω πχ κάτι παιχνίδια 1500 ευρώ.... Οποτε ποιο πιθανό μου φαίνεται κάποιος να τα χακαρε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα