cirith Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Πως ακύρωσαν; Έστειλαν email; Εμένα δεν μου έστειλαν τίποτε ακόμη...
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Πως ακύρωσαν; Έστειλαν email; Εμένα δεν μου έστειλαν τίποτε ακόμη. Για κοίτα μέσα στο site στο ιστορικό παραγγελιών σου την κατάστασή της... 1
JapanTurbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Προς το παρον οσα ειναι με αντικαταβολη επεσε ακυρο. Παραλαβη απο κααστημα αναμενουμε...ακυρο.
cirith Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Είμαι στο κατάστημα του Πειραιά και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα... Update : φάγαμε φόλα. Μας συγχωρείτε, λάθος. Πάμε γι' αλλά...
cirith Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Πήγα εγώ στο κατάστημα του Πειραιά για το iqtab, δεν ήξεραν μεν τίποτε, αλλά έφαγα άκυρο. Η παραγγελία δεν ήταν στο σύστημά τους, νομίζω...
runner69 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εχει κανεις καμια ιδεα για screen protector? ) περα απο την πλακα με ποια αιτιολογια το ακυρωσαν; Τους χακαραν; Η λογικη αυτο λεει αλλα ποτε κανενα καταστημα δεν θα το παραδεχτει. Γιατι απλουστατα μετα καποιοι θα φοβοντουσαν να παραγγειλουν μην και πεσουν τα προσωπικα δεδομενα τους σε ξενα χερια. lol
manosfp Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Η λογική δε λέει ότι οι χάκερ τα έβαλαν με τον Κωτσο.Η λογική λέει ότι κάποιος έκανε μαλακία.
runner69 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αν γινοταν σε ενα προιον, ναι πιθανον καποιος απο μεσα να εκανε λαθος. Οταν γινεται σε περισσοτερα, δειχνει "παιχνιδι" τριτων. Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο που λεω. Γινεται χρονια αυτη η ιστορια.
0verc0me Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Λαθος δεν ειναι με τιποτα. Μαζικη αλλαγη τιμων σε διαφορα ειδη δεν λεγεται 'λαθος'. Δεν ειναι δυνατον να πεις οτι πας να αλλαξεις την τιμη σε ενα προιον και εντελως τυχαια να την βαζεις στο 1/5 της τιμης. Να μπερδεψεις μια υποδιαστολη και απο 399 να παει 39,9 παει κ ερχεται αλλα απο 399 στα 21,9 ε μη κοροιδευομαστε. Και στην τελικη εαν καταχωρεις/τροποποιεις δεδομενα διπλοτσεκαρες τις αλλαγες που εκανες και ποσο μαλλον στην τιμη. Απλα αφου μπορει ο Κωτσο να το κανει, το κανει.
manosfp Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Σήμερα παραλαλάβαμε 10 πράγματα. Ας τα τιμολογησουμε. Ποσοστό κέρδους 25%. Αντι λοιπόν του 25% βάζει 0,25%. Εγινε η ζημιά. Έχω δουλέψει σε παρόμοια φάση και ξέρω. Ανεπίτρεπτο όμως να μην υπάρχει μια τελική επικύρωση από ένα έμπειρο μάτι που θα έπρεπε να θορυβηθεί από τις σκανδαλιστικές τιμές. Στην τελική, ας παρακολουθούν τις προσφορές του ινσομνια. 1
kostastnt Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Άκυρο πρωί πρωί στο κατάστημα και με ειδοποιήσαν μέσω τηλεφώνου ότι ακυρώθηκε η παραγγελίας στις 13:00 το μεσημέρι.. Εγώ προσωπικά θα κάνω μια καταγγελία γιατί μου την βγήκαν και από πάνω με ερώτηση του στυλ: "καλά πιστεύετε ότι θα το δίναμε από 300 στα 22?" Λες κι εγώ ξέρω τι κάνουν Παρασκευή βράδυ μπροστά στα πισί τους όταν ανεβάζουν τέτοιες μλκίες.. Η αλήθεια είναι ότι το άλλο τάμπλετ το mls το 7άρι με τα 34 ευρώ το πήρα κανονικά και πίστευα ότι θα πάρω κι αυτό..
runner69 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Επειδη δηλαδη πηρες κατι απο 100€ στα 34€, θεωρουσες λογικο να παρεις και το "απο 300€ στα 22" (93% εκπτωση); Με την ιδια λογικη δηλαδη αν βγαλουν σημερα μια τηλεοραση των 500€ στα 5€, θα πρεπει να απαιτησεις να την παρεις. 4
AntiCambeR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δηλαδη μπορει να τους χακαραν για να "πεσουν" καταγγελιες απο τους αγοραστες? Ακομα και αν ισχυει τοτε πιο πολυ διαφημιση τους εκαναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα