Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τα ίδια λέγαμε και με τα s5 από kaizer και γενικά με ανάλογες προσφορές και όμως οι πρώτοι τα πήραν.

Μιλάμε για 20-30 κομμάτια μαξ οπότε εγώ σας λέω ότι θα τα πάρουμε.

Πλακα κανεις;

Ειχαμε εκει 90% κατω τιμη; Καμια σχεση. 

• Like 2
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοούν στην κατάσταση παραγγελίας όταν γράφουν "Έχει παραληφθεί" ??? Την κλείσανε αυτόματα την παραγγελία;

Εχει παραληφθεί η παραγγελία σου από το σύστημα.

Δημοσ.

Προφανως καποιος τους χακεψε το site και πειραξε τις τιμες. Δεν εχει και την καλυτερη ασφαλεια το site του κωτσου.

Δημοσ.

ενα ενδιαφερον τεστακι θα ηταν καποιος να εκανε παραγγελια καποιο απο τα ακριβοτερα κομματια.

οχι τα γελοια τυπου 2.500ε απο 20ε αλλα κατι σαν 400ε απο 120ε.

εκει λετε να τα ακυρωναν?

• Like 2
Δημοσ.

Off topic: Στις μειωμένες τιμές που είδατε είστε σίγουροι οτι το νόμισμα ήταν το Ευρώ ή έκαναν πρόβα για το καινούργιο;

• Like 2
Δημοσ.

Λογικό το άκυρο αλλα δεν είναι λογικα τα επαναλαμβανόμενα λάθη στο site του κοτσοβολου. Υπάρχει περίπτωση να γίνονται μόνο και μόνο για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα;

Δημοσ.

και εμενα ακυρο δειχνει στο σαιτ. τελικα οι γονεις θα μεινουν με τα πληκτρα. ξεκιναμε με αρνητικη στο σκρουτζ. οχι τιποτα τον εχω αχ τι τον κωτσοβολο, τηλεοραση που επαιξε 3 ωρες και καηκε, τοστερια που στο φουλ ακουμπαγες το μαγουλο σου κτλ..

• Moderators
Δημοσ.

Μαρκα "Κωτσόβολος" ηταν TV και τοστιερα;  Μηπως εισαι λιγο λαθος;

Το θεμα είναι τι customer support ειχες σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατι εγω σε μια (δεν τους χρειάστηκα και άλλη) ειχα τραγικο από αυτους! Μου ελεγαν και επεμεναν "να το πατε στο σερβις/αντιπροσωπο - δεν το στελνουμε εμεις" σε προιον 25 ημερων που εβγαλε πρόβλημα. Ηταν απαράδεκτοι. Ικανο/αρκετο για μενα να μην ξαναγορασω παρα μονο σε σκοτωμένες τιμες. Για κανονικες αγορες παω-στελνω τους φιλους μου- αλλου.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως λογικό μου ακούγεται για λάθος έξ αρχής.

Δεν γίνεται 5.5 ευρω κινητό ακόμα και dumphone να ηταν,μην τρελαθούμε τωρα.

Την προσφορα την είδα απο την πρώτο λεπτό που βγήκε αλλα δεν μπήκα κάν στον κόπο διότι ήξερα οτι άκυρο θα τρώγαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...