Προς το περιεχόμενο

2x Nokia Lumia 435 89,9€ @ Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εβαλα ηδη σε παραγγελια.Λεει μονο για Σαββατο στην διαφημιση αλλα ειναι διαθεσιμο.Οχι ομως για παραλαβη απο καταστημα μεχρι και τωρα που το ειδα.Μεσω αποστολης το δεχτηκε.

Δημοσ.

Βασικά πάλι έχει λάθη στις τιμές στο site ο φίλος Κωτσόβολος, οπότε κρατάτε μικρό καλάθι.

το επαιξε στην τηλεοραση.

το κινητο εχει παιξει και 52 ευρω, τωρα εχει 55, 10 ευρω στη συσκευη κερδιζεις σε περιπτωση που βρεις καποιον να θελει το αλλο 1.

Δημοσ.

Έπαιξε στη τηλεόραση κανονικά 2 συσκευές στη τιμή των 89,90 ευρώ. Μόνο για Σάββατο έλεγε. Μπορεί να είναι διαθέσιμο για αποστολή στο χώρο σου και όχι στα καταστήματα για να μη γίνει μπάχαλο στα καταστήματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά πάλι έχει λάθη στις τιμές στο site ο φίλος Κωτσόβολος, οπότε κρατάτε μικρό καλάθι.

Το είδα στην τηλεόραση πριν κανα μισάωρο οπότε πρέπει να ισχύει κανονικα

Το είδα στην τηλεόραση πριν κανα μισάωρο οπότε πρέπει να ισχύει κανονικα

Ο.κ όλοι μπροστα απ'την t.v είμαστε :-)

• Like 2
Δημοσ.

έπαιξε και στην τηλεόραση αλλά εντάξει 10% στα δυο κομμάτια δεν είναι και για να τρέξεις λογικά ισχύει και για προπαραγγελία

Δημοσ.

έπαιξε και στην τηλεόραση αλλά εντάξει 10% στα δυο κομμάτια δεν είναι και για να τρέξεις λογικά ισχύει και για προπαραγγελία

20% νομίζω είναι! Απο 110,28(τωρινές τιμές) στα 89,90 στα 2 κομμάτια, αλλα μην ξεχναμε τις άτοκες για τους οικονομικά πιεσμένους που στα skroutzoμαγαζα δεν παίζουν απ'οσο ξέρω :-)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν τυχον παραλάβει κάποιος αυριο (Σάββατο) και δε θέλει το ένα το παίρνω... Απλα αύριο εως το βραδυ το αργότερο.

EDIT: αποσυρω το ενδιαφερον μου, πηρα 532

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

παιδια και εγω θελω ενα απο Θεσσαλονικη οποιος δεν το θελει . Στην τιμη της προσφορας εννοειται.

Δημοσ.

Αρα ,αν παμε σε καταστημα θα μπορουμε να το παρουμε (χωρις να εχουμε κανει παραγγελεια μεσω internet) λογικα;

Δημοσ.

Αρα ,αν παμε σε καταστημα θα μπορουμε να το παρουμε (χωρις να εχουμε κανει παραγγελεια μεσω internet) λογικα;

εγω τωρα δεν μπορω να το παραγγειλω μεσω ιντερνετ

παρε αυριο το πρωι για να μαθεις σιγουρα

• Like 2
Δημοσ.

εγω τωρα δεν μπορω να το παραγγειλω μεσω ιντερνετ

παρε αυριο το πρωι για να μαθεις σιγουρα

Οκ, θα παω που θα παω για το ps3 + το tablet, θα ρωτησω και γι'αυτο :P

Δημοσ.

Έχει να κάνει και με ποια χρώματα θες να αγοράσεις. Εγώ που ήθελα μαύρο + λευκό, το κατάστημα που με εξυπηρετεί όταν έλεγξα ξεχωριστά τις 2 συσκευές τη μία την είχε διαθέσιμη την άλλη όχι, οπότε έχει να κάνει και με αυτό. Κάνε έναν έλεγχο εκεί που έχει τη συσκευή ξεχωριστά να δεις τις διαθεσιμότητες. Και από ότι φάνηκε δεν μπορείς να πάρεις 2 συσκευές του ιδίου χρώματος, έτσι όπως βάλανε τη προσφορά στη σελίδα τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...