Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το λεει και εδώ που το έκανε κάποιος http://www.tomshardware.co.uk/forum/289283-32-toshiba-canvio-good Δωσε το απόσπασμα αν θες. Λιγοι εχουν 10 λεπτα να διαβασουν ολο αυτό που εδωσες. Παντως αν καταλαβα καλα από οσα διαβασα εχει ληξει η προσφορα - ηταν "weekend"...
tstavrou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δωσε το απόσπασμα αν θες. Λιγοι εχουν 10 λεπτα να διαβασουν ολο αυτό που εδωσες. Παντως αν καταλαβα καλα από οσα διαβασα εχει ληξει η προσφορα - ηταν "weekend"... Επειδη το διαβασα ολο αναφερει ενας στις 3 Sept 2013: "So I broke the hdd case open and use the bare sata hdd with an ext. dockingstation with true 5V/12V powersupply. Now there are never clicking noises and did a very intensive 24hrs+ hdd formating/testing and the conclusion is that the internal DT01ABA200 hdd is working perfect." Δε ξερω αν εχει αλλαξει το μοντελο απο τοτε... 1
cdrov Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Νομίζω ότι ισχύει... το ίδιο μοντέλο αναφέρει και σε εμένα.... Read/write έως και 100+ MB που σταθεροποιήθηκε στο 70 για μεταφορά 100+GB θα ανεβάσω bench.... Επειδή ο δίσκος είναι Advanced Format πως πρέπει να γίνει φορματ? Θέλει κάτι ιδιαίτερο?
Silenzio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 cdrov όλα καλά με τον δίσκο ? έχει κάποιο θέμα με το καλώδιο που λένε ότι και καλά αν κουνηθεί χάνεται η σύνδεση ? ρωτάω γιατί δε ξέρω αν αξίζει να πάω να τον παραλάβω με αυτά που διάβασα τρόμαξα λίγο..
dimyok Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ολοι εχουν φτηνιαρικο καλωδιο της πλακας , ναι δεν ειναι για πολλα κουνηματα σε pci usb3 εχω παρατηρησει να χάνεi βρισκει σύνδεση δοκιμαζεις αλλες usb 1
cdrov Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εμένα είναι μια χαρά... Είναι λίγο χαλαρό αλλά τίποτα το σπουδαίο... Μόλις όμως ανακάλυψα κάτι πολυ ανησυχητικό....Έχω πάρει τον ίδιο ακριβως δίσκο ως εσωτερικό.... δεν είναι ούτε μήνας και σήμερα απο περιέργεια έκανα ένα τεστ και για πείτε... <iframe width="480" height="360" src="http://s376.photobucket.com/user/cdrov/embed/slideshow/"></iframe>
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν λεει τιποτα αυτή η φωτο, δωσε μια από τα SMART.
Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πολλοι δισκοι εχουν θεμα με το καλωδιο.Για 60 ευρω ο δισκος ειναι μια χαρα. Το σημαντικο ειναι τι δισκο εχει μεσα.Τον DT01ABA200 εχει?
cdrov Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 http://s376.photobucket.com/user/cdrov/media/Screenshot_2_zps75czay4a.png.html
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μια χαρα εισαι, ολες οι ουσιαστικες τιμες των Smart είναι ανέπαφες στο μηδεν. Υγεια 100% εχεις.
cdrov Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μια χαρά τότε αν και δεν τον έχω πάνω από μήνα... Να δούμε τι θα πεί και ο εξωτερικός...
zalisleo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 cdrov όλα καλά με τον δίσκο ? έχει κάποιο θέμα με το καλώδιο που λένε ότι και καλά αν κουνηθεί χάνεται η σύνδεση ? ρωτάω γιατί δε ξέρω αν αξίζει να πάω να τον παραλάβω με αυτά που διάβασα τρόμαξα λίγο.. Ολοι εχουν φτηνιαρικο καλωδιο της πλακας , ναι δεν ειναι για πολλα κουνηματα σε pci usb3 εχω παρατηρησει να χάνεi βρισκει σύνδεση δοκιμαζεις αλλες usb καλωδιο 1,8 μετρα με 50 λεπτα στα public Site: καλωδιο (πηρα 10) 1
Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ο συγκεριμενος δισκος δεν παιρνει αυτου του τυπου το καλωδιο 1
Silenzio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 πρώτη φορά βλέπω τέτοιο καλώδιο, μου θυμίζει αυτό που παίρνουν οι εκτυπωτές.. πάντως έχεις δίκιο καλώδιο σε κανα ebay θα βρω λογικά σε καλή τιμούλα. άσχετο...είμαι σε δίλημμα εδώ και αρκετές μέρες αν θα διαθέσω χρήματα για αυτό τον δίσκο ή για τη τοστιέρα grundig της προφοράς του e-shop lol
Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ο intenso παιρνει αυτο το καλωδιο.Ο Toshiba οχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα