Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το λεει και εδώ που το έκανε κάποιος

http://www.tomshardware.co.uk/forum/289283-32-toshiba-canvio-good

Δωσε το απόσπασμα αν θες. Λιγοι εχουν 10 λεπτα να διαβασουν ολο αυτό που εδωσες.

Παντως αν καταλαβα καλα από οσα διαβασα εχει ληξει η προσφορα - ηταν "weekend"...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δωσε το απόσπασμα αν θες. Λιγοι εχουν 10 λεπτα να διαβασουν ολο αυτό που εδωσες.

Παντως αν καταλαβα καλα από οσα διαβασα εχει ληξει η προσφορα - ηταν "weekend"...

Επειδη το διαβασα ολο αναφερει ενας στις 3 Sept 2013:

"So I broke the hdd case open and use the bare sata hdd with an ext. dockingstation with true 5V/12V powersupply. Now there are never clicking noises and did a very intensive 24hrs+ hdd formating/testing and the conclusion is that the internal DT01ABA200 hdd is working perfect."

Δε ξερω αν εχει αλλαξει το μοντελο απο τοτε...

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι ισχύει... το ίδιο μοντέλο αναφέρει και σε εμένα.... Read/write έως και 100+ MB που σταθεροποιήθηκε στο 70 για μεταφορά 100+GB θα ανεβάσω bench....

Επειδή ο δίσκος είναι Advanced Format πως πρέπει να γίνει φορματ? Θέλει κάτι ιδιαίτερο?

Δημοσ.

cdrov όλα καλά με τον δίσκο ? έχει κάποιο θέμα με το καλώδιο που λένε ότι και καλά αν κουνηθεί χάνεται η σύνδεση ?

ρωτάω γιατί δε ξέρω αν αξίζει να πάω να τον παραλάβω με αυτά που διάβασα τρόμαξα λίγο..

Δημοσ.

Ολοι εχουν φτηνιαρικο καλωδιο της πλακας , ναι δεν ειναι για πολλα κουνηματα σε pci usb3 εχω παρατηρησει να χάνεi βρισκει σύνδεση δοκιμαζεις αλλες usb

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα είναι μια χαρά... Είναι λίγο χαλαρό αλλά τίποτα το σπουδαίο...

Μόλις όμως ανακάλυψα κάτι πολυ ανησυχητικό....
Έχω πάρει τον ίδιο ακριβως δίσκο ως εσωτερικό.... δεν είναι ούτε μήνας και σήμερα απο περιέργεια έκανα ένα τεστ και για πείτε...

<iframe width="480" height="360" src="http://s376.photobucket.com/user/cdrov/embed/slideshow/"></iframe>

Δημοσ.

Πολλοι δισκοι εχουν θεμα με το καλωδιο.Για 60 ευρω ο δισκος ειναι μια χαρα.

Το σημαντικο ειναι τι δισκο εχει μεσα.Τον DT01ABA200 εχει?

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρα εισαι, ολες οι ουσιαστικες τιμες των Smart είναι ανέπαφες στο μηδεν. Υγεια 100% εχεις.

Δημοσ.

cdrov όλα καλά με τον δίσκο ? έχει κάποιο θέμα με το καλώδιο που λένε ότι και καλά αν κουνηθεί χάνεται η σύνδεση ?

ρωτάω γιατί δε ξέρω αν αξίζει να πάω να τον παραλάβω με αυτά που διάβασα τρόμαξα λίγο..

Ολοι εχουν φτηνιαρικο καλωδιο της πλακας , ναι δεν ειναι για πολλα κουνηματα σε pci usb3 εχω παρατηρησει να χάνεi βρισκει σύνδεση δοκιμαζεις αλλες usb

καλωδιο 1,8 μετρα με 50 λεπτα στα public Link.png Site: καλωδιο (πηρα 10)

• Like 1
Δημοσ.

πρώτη φορά βλέπω τέτοιο καλώδιο, μου θυμίζει αυτό που παίρνουν οι εκτυπωτές..

πάντως έχεις δίκιο καλώδιο σε κανα ebay θα βρω λογικά σε καλή τιμούλα.

άσχετο...είμαι σε δίλημμα εδώ και αρκετές μέρες αν θα διαθέσω χρήματα για αυτό τον δίσκο ή για τη τοστιέρα grundig της προφοράς του e-shop lol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...