Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και αλλου που εριξα μια ματια δεν λενε τα καλυτερα για τον δισκο.

Για μενα οποιος μπορει να δωσει 35 ευρω παραπανω να αγορασει τον ιντενσο απο τον κοτσο.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει τροφοδοτικο

3μισαρης εξωτερικος να παιρνει ρευμα μονο απο usb και να μην εχει δικη του τροφοδοσια δεν εχω δει.

http://www.toshiba.com/us/canvio-desk

Εγραψα ----->>ΙΣΩΣ δεν εχει τροφοδοτικο ---- γιατι στα χαρακτηριστικα η cosmodata γραφει ---->Τροφοδοσία  Μέσω USB.

Τι να ενοει ο ποιητης ?

Δημοσ.

αν κοιταξει καποιος στις κριτικες του σκρουτζ εχει μια καλη και μια κακη, επισης αν δειτε στα αλλα μαγαζια λεει οτι εχει και τροφοδοτικο μαζι οποτε για μονο καλωδιο usb ξεχαστε το. Τωρα εγω να τον παρω ή οχι ;;; 

• Like 1
Δημοσ.

Καλή προσφορά.

Η Toshiba είναι συνήθως πιο αξιόπιστη, σε σχέση με τους άλλους low budget εξωτερικούς που έχουν Seagate (intenso-samsung).

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιο βήμα βάζεις τον κωδικό; Γιατί αμέσως ζητάει να αποδεχτείς τους όρους και να προχωρήσεις στην παραγγελία, μετά την επιλογή τρόπου πληρωμής και αποστολής, χωρίς να έχει εμφανιστεί πεδίο για εισαγωγή κωδικού.

Δημοσ.

Μολις τον παρελαβα ειχα κανει παραγγελια και παραλαβη απο καταστημα...

Φαινεται σουπερ, εχει καλωδιο ss μεσα, ειναι και usb2 και usb3 και εχει και τροφοδοτικο...

Μια χαρα δηλαδη ολα στην τιμη του σουπερ! Εψαχνα καιρο μια προσφορα με σκληρο και την χτυπησα οταν μου ηρθε στο Email.

κανω μπακ απ τον σκληρο μου και 300GB γραφει με 20MB/s

• Like 2
Δημοσ.

Σε ποιο βήμα βάζεις τον κωδικό; Γιατί αμέσως ζητάει να αποδεχτείς τους όρους και να προχωρήσεις στην παραγγελία, μετά την επιλογή τρόπου πληρωμής και αποστολής, χωρίς να έχει εμφανιστεί πεδίο για εισαγωγή κωδικού.

Απο οτι καταλαβαινω εληξε το crazy saturday ΑΛΛΑ μπορεις να πας σε καταστημα και να γραφτεις στο κλαμπ και θα παρεις εναν κωδικο, αυτον τον κωδικο το πατας εκει που λεει "Στο καλαθι Price club" και ολοκληρωνεις κανονικα την  παραγγελια 59,90 μαλιστα χωρις να πληρωσεις αν κανεις παραλαβη απο το καταστημα! Πληρωνεις οταν το παρεις!

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω εληξε το crazy saturday ΑΛΛΑ μπορεις να πας σε καταστημα και να γραφτεις στο κλαμπ και θα παρεις εναν κωδικο, αυτον τον κωδικο το πατας εκει που λεει "Στο καλαθι Price club" και ολοκληρωνεις κανονικα την  παραγγελια 59,90 μαλιστα χωρις να πληρωσεις αν κανεις παραλαβη απο το καταστημα! Πληρωνεις οταν το παρεις!

Έβαζα τον κωδικό στο πεδίο Price club αλλά έβγαζε σφάλμα. Ευτυχώς δεν ολοκλήρωσα την παραγγελία.

Δεν είμαι Αθήνα, δεν συμφέρει μέσω ίντερνετ να μπω στο Price Club, οπότε το ξεχνάω.

Δημοσ.

ekos13 τι εγγυηση εχει? εχει doa?

ευχαριστω

Στο βιβλιαρακι λεει για δυο χρονια. Στην αποδειξη λεει αλλαγες γινονται εντος 30 ημερων σε σφραγισμενα προιοντα, αλλα μαλλον αυτο ειναι γενικο...

• Like 1
Δημοσ.

Η ερώτηση είναι αν γίνεται εσωτερικός (είναι SATA ο περιεχόμενος δίσκος)... γιατί αν δεν είναι δυσκολεύουν τα πράγματα σε τυχόν "πρόβλημα" του δίσκου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...