Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω διδακτορικό στο εξωτερικό και αν ξέρει κανείς τη διαδικασία.. δηλαδή πως βρίσκεις τον φορέα, χρηματοδότηση κτλ. Αν ξέρει κανείς ας μου στείλει μήνυμα plz

Δημοσ.

Ναι Ελλάδα.. δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα για έξω οπότε θέλω ένα διδακτορικό που να βγάζω τα έξοδα μου.

Δημοσ.

Ναι Ελλάδα.. δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα για έξω οπότε θέλω ένα διδακτορικό που να βγάζω τα έξοδα μου.

Δεν σε νοιάζει δηλαδή ακριβώς το διδακτορικό... απλά θες ενα οποιοδήποτε που να μην σου ζητάει λεφτά ή να βγάζεις τσιμα τσιμα τα έξοδα του μήνα μέχρι να "δώσεις εξετάσεις και να το πάρεις" ...

Και αυτό να υποθέσω γιατι με εναν τιτλο παραπάνω θα ανεβεί αυτόματα η αξία σου στην αγορά εργασίας ;

Οκ καλό και αυτό.... Τα διδακτορικά έχουν όση αξία έχει η δουλειά και το ενδιαφέρον που επενδύεις πάνω τους (κατά συνέπεια και η μοναδικότητα τους) Απο εκεί και πέρα ενα ακόμη χαρτί στο ράφι θα είναι αν το δείς απλά σαν "license" που πρέπει να βγάλεις όπως κάποιοι δίνουν για ecdl κτλ...

• Like 1
Δημοσ.

Εσενα τι σε κοφτει το τι διδακτορικο θελει να κανει και αν θα του ειναι χρησμο;

Πληροφοριες ζητησε κι οχι κοινωνικο σχολιασμο για την αποφαση του απο τον καθε τυχαρπαστο.

• Like 1
Δημοσ.

Για τις πληροφορίες υπάρχει το google η αδυναμία του να χρησιμοποιήσει το google επιβεβαιώνει τα σχόλιο μου, εδώ την τελευταία φορά που τσέκαρα ειναι φορουμ (που σημαίνει πνύκα στα ελληνικά) και στα φορουμ σχολιάζεις, και το σχόλιο μου αν και ίσως βαρύ για κάποιους είχε σκοπό να προβληματίσει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ενω παράλληλα έδωσα μια προσωπική συμβουλή το να την εισακούσει δεν ειναι υποχρεωτικό εγώ πάντως την έδωσα.

Θα σε ρωτούσα και εσένα τι σε κόφτει τι σχολιάζω εγώ αλλά κρίνοντας απο το ύφος και απο την βιασύνη στο να βγάλεις συμπεράσματα κατάλαβα πως δεν σε κόφτει γενικά οπότε έχεις το ακαταλόγιστο απο εμένα πες ό,τι θες :)

Δημοσ.

Δεν σε νοιάζει δηλαδή ακριβώς το διδακτορικό... απλά θες ενα οποιοδήποτε που να μην σου ζητάει λεφτά ή να βγάζεις τσιμα τσιμα τα έξοδα του μήνα μέχρι να "δώσεις εξετάσεις και να το πάρεις" ...

Και αυτό να υποθέσω γιατι με εναν τιτλο παραπάνω θα ανεβεί αυτόματα η αξία σου στην αγορά εργασίας ;

Οκ καλό και αυτό.... Τα διδακτορικά έχουν όση αξία έχει η δουλειά και το ενδιαφέρον που επενδύεις πάνω τους (κατά συνέπεια και η μοναδικότητα τους) Απο εκεί και πέρα ενα ακόμη χαρτί στο ράφι θα είναι αν το δείς απλά σαν "license" που πρέπει να βγάλεις όπως κάποιοι δίνουν για ecdl κτλ...

Αν δεν εργάζεται ήδη δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνει,αν πάλι εργάζεται  εξαρτάται από τον τομέα του το αν θα τον βοηθήσει το διδακτορικό περισσότερο από αυτά τα χρόνια προυπηρεσίας που θα χάσει.

Δημοσ.

Εσενα τι σε κοφτει το τι διδακτορικο θελει να κανει και αν θα του ειναι χρησμο;

Πληροφοριες ζητησε κι οχι κοινωνικο σχολιασμο για την αποφαση του απο τον καθε τυχαρπαστο.

ηθελα να γραψω οτι ετσι ειναι τα πραγματα στην ελλαδα αλλα ειδα το αποκατω 

Για τις πληροφορίες υπάρχει το google η αδυναμία του να χρησιμοποιήσει το google επιβεβαιώνει τα σχόλιο μου, εδώ την τελευταία φορά που τσέκαρα ειναι φορουμ (που σημαίνει πνύκα στα ελληνικά) και στα φορουμ σχολιάζεις, και τον σχόλιο μου αν και ίσως βαρύ για κάποιους είχε σκοπό να προβληματίσει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Θα σε ρωτούσα και εσένα τι σε κόφτει τι σχολιάζω εγώ αλλά κρίνοντας απο το ύφος και απο την βιασύνη στο να βγάλεις συμπεράσματα κατάλαβα πως δεν σε κόφτει γενικά οπότε έχεις το ακαταλόγιστο απο εμένα πες ότι θες :)

και ειπα: Oh well

• Like 3
Δημοσ.

Τα λινκς που παρεθεσα, δινουν ενα μικρο ''guidance'' για αρχη, απο κει και περα και εφοσον μιλαμε για phd (ερευνα δηλαδη)

τοτε ο ts, καλο θα ειναι να ξεκινησει να μπαινει στο κλιμα για research.

Δημοσ.

Ασχολήθηκα με τα links που μου έστειλε ο Unabomber και ευχαριστώ πολύ. Είχα ψάξει και προηγουμένως το google αλλά ήθελα να μου μιλήσει και κάποιος που ίσως είχε προσωπική εμπειρία. Για αυτούς που αναρωτιέστε γιατί το έκανα θέμα και δεν το έψαξα απευθείας να τους θυμίσω ότι εδώ είναι φορουμ συζητήσεων και με αυτό το σκεπτικό δε θα έπρεπε να υπάρχει κανένα θέμα. Ο λόγος που το θέλω έξω είναι επειδή γενικότερα θέλω να φύγω από την Ελλάδα, έχω απογοητευτεί από τους καθηγητές που έχω συναντήσει, θέλω να έρθω σε επαφή και με άλλες κοινωνίες και ο τομέας που με ενδιαφέρει σχετίζεται με Ιατρική και Βιολογία.

Δημοσ.

υπάρχουν καναδυο χρήστες στον τομέα που ενδιαφέρεσαι που έχουν κάνει σποδες στο εξωτερικό, o filippos_md ή κάπως έτσι και ο drkostis

Μονο καναδυο ? χαχαχαχαχ!!!!!

Εσυ που εκανες, στο εσωτερικο ? :P 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...