Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπέρα, εχω απορια , υπαρχει καποιος άλλος τροπος για να κραταω ενημερωμενο το συστημα μου εκτος από το windows update?? Tωρα θα μου πείτε να βρησκω τους drivers από το site του κατασκευαστή. Το θεμα όμως είναι ότι μεσα στην διαχειριση συσκευών εχει πολύ πραμα και πως μπορω να βγαλω μια ακρη?Υπαρχει ένα software, το drivers solutions, το οποιο περναει αυτόματα και χωρις κοπο και συνεχομενα reboot ολους τους drivers σε ένα συτημα , αφου πρωτα κανει scan το hardware που υπάρχει, αλλα δεν το εμπιστεύομαι,ολα εχουν το τιμημα τους , δεν εχω εχω ακουσει και τα καλυτερα για τετοιου είδους software , περισσοτερο κακο κανουν παρα καλο....

Τεσπα ειπα να το δοκιμασω χωρις να περασω καποιον driver και μου εβγαλε ότι μπορουν να ενημερωθουν καποιες συσκευες....Πρεπει να μπω στον κοπο και να αρχισω να ψαχνω οδηγούς για να μην μου βγαζει το software updates ή να μην του δωσω σημασια??? Σας παραθετω φωτο τοσο από το πρόγραμμα οσο και από την διαχ/ση συσκευών και ο λογος που παραθετω την φωτο από την διαχ/ση συσκευών(μετα εγκατασταση ολων των updates μεσω του win update) είναι αν μπορειτε να μου πειτε ''τι'' ενημερωνεται'' όταν εγκαθιστώ chipset drivers  και πως μπορω να δω αν είναι ενημερωμένα.

Αυτά παρακαλω τα φωτα σας.

Δημοσ.

Προσπάθησα να περάσω τους τελευταίους chipset drivers και είμαι σε αδιέξοδο, κατέβασα από το site της Intel αυτόν εδώ τον driver ο οποίος φαίνεται να είναι ο τελευταίος που έχει βγει ΑΛΛΑ στο device manager δεν φαίνεται πουθενά να έχει περαστεί.

Δημοσ.

Μην χρησιμοποιείς τετοια προγράμματα τα περισότερα οχι μονο δεν σου περνάνε καινούργιους drivers αλλα έχει και σκουπίδια , επίσης δεν χρειάζεται να κανεις update ολο το device manager τα μόνα που πρέπει να ρίχνεις μια ματιά ειναι του chipset , της κάρτας γραφικών , και του ήχου .

Απο αυτα που ανέφερα μονο της κάρτας γραφικών που βγαίνουν και συχνά πυκνά ειναι απαραίτητο τα αλλα και να μην τα κάνεις update δεν έγινε και τίποτα

Δημοσ.

Παίδες καποιος ..

Το δοκιμασες το driver booster;

το δοκίμασα αλλά χωρις να κάνω update . Μου έβγαλε κάποιους drivers για update αλλά δν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τέτοιου είδους προγραμμα, δν βλέπεις τι μου λένε όλοι; Ευχαριστώ πολυ παντως.

<p>Μην χρησιμοποιείς τετοια προγράμματα τα περισότερα οχι μονο δεν σου περνάνε καινούργιους drivers αλλα έχει και σκουπίδια , επίσης δεν χρειάζεται να κανεις update ολο το device manager τα μόνα που πρέπει να ρίχνεις μια ματιά ειναι του chipset , της κάρτας γραφικών , και του ήχου .</p> <p> </p> <p>Απο αυτα που ανέφερα μονο της κάρτας γραφικών που βγαίνουν και συχνά πυκνά ειναι απαραίτητο τα αλλα και να μην τα κάνεις update δεν έγινε και τίποτα</p>

για του chipset λέω και γω , αν διάβασες το προηγούμενο μήνυμα μου, κατέβασα τον τελευταίο driver από το site της Intel , τον εκανα εγκατάσταση, αλλά δν φαίνεται να εχει περαστεί στο σύστημα μου. Έχω ανεβάσει κ φωτο.
Δημοσ.

Μην χρησιμοποιείς τετοια προγράμματα τα περισότερα οχι μονο δεν σου περνάνε καινούργιους drivers αλλα έχει και σκουπίδια , επίσης δεν χρειάζεται να κανεις update ολο το device manager τα μόνα που πρέπει να ρίχνεις μια ματιά ειναι του chipset , της κάρτας γραφικών , και του ήχου .

Απο αυτα που ανέφερα μονο της κάρτας γραφικών που βγαίνουν και συχνά πυκνά ειναι απαραίτητο τα αλλα και να μην τα κάνεις update δεν έγινε και τίποτα

Δεν ισχυεί για όλα τα προγράμματα αυτό που λές.

Δημοσ.

Δεν ισχυεί για όλα οχι ομως κανένα δεν θα σου δώσει καλύτερη λύση απο τους drivers απο τον κατασκευαστή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...