Padorkous Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Γεια σας! Έκανα εγκατάσταση των windows 7 στον ssd που αγόρασα και χρησιμοποιήσα τον κωδικό που είχα στον HDD. Την ίδια έκδοση έβαλα! Ενώ όταν έκανα την εγκατάσταση των windows 7 των κωδικό τον δέχτηκε κανονικά, πάω στις ιδιότητες του συστήματος και πατάω εκεί που λέει: 30 ημέρες για ενεργοποίση μου βγάζει αυτό: Πατάω: Type a different product key και μου βγάζει αυτό: Έψαξα στην έναρξη slui.exe 4 και μου βγάζει την ίδια εικόνα. Δε γίνεται να κάνω ενεργοποιήση τηλεφωνικά. Το key είναι original. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Padorkous Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Γτ δεν γινεται να κανεις τηλεφωνικα? Δεν ξέρω! Ο κωδικός όταν τον είχε βάλει ο τεχνικός που το είχα πάει (ήμουν μπροστά) ήταν original γιατί τον ενεργοποιήσε τηλεφωνικά. Παραθέτω τα πρώτα 10 γράμματα: FJGCP-4DFJD-*****-*****-***** Είναι original; Ή με κορόιδεψε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Τηλεφωνικη ενεργοποιηση και ...καθαρισες !!
Padorkous Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Τηλεφωνικη ενεργοποιηση και ...καθαρισες !! Πώς;; Δεν γίνεται!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Πώς;; Δεν γίνεται!! Αφου δεν δεχτει τον κωδικο σου προυεινει αλλους τροπου ενεργοποιησης .Εχε ειναι ο τηλεφωνικος τροπος , επιλεγεις χωρα (Ελλαδα) και παιρνεις ενα αριθμο που σου λεει .Μιλας με "μηχανη" και οχι φυσικο προσωπο . Πατας κατι ομαδεςμε αριθμους που βλεπεις και μετα σου λεει τι να γραψεις στε κανε κουτακια που εχεις εκει . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα