Prospector8 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Χαιρετώ την παρεα. Γνωστός θα ανοίξει μαγαζί, και θα χρειαστει 2 Pc που θα κάνουν απλά δουλειές γραφείου/office. Τα πράγματα που θα χρειαστεί γενικά ειναι 2x πύργους Pc 2x οθόνες 2x πληκτρολόγιο/ποντίκι 2x Office (λογικά Windows θα εχει μεσα το ετοιμο pc) 2x πολυμηχανήματα Hp Και κανα ανταλλακτικό μελανιών λεπτομέρειες αυτά. Το ποσό απο οτι εχω καταλάβει ειναι να πανε ολα αυτα κατω απο 2000€. Πήρε μια προσφορά απο τον Κωτσοβολο η οποία είναι η παρακάτω : Στην απο πανω φωτο το τελικό ποσο βγήκε 1980€,και δεν γνωρίζει αμα αξίζει ή γενικά αμα θα πανε τοσο τα πράγματα που θελει να αγοράσει. Απο ενα μαγαζί τα θέλει και θα ήθελε έτοιμο pc. Όποιος δεν βαριέται ας πει την γνωμη του, ευχαριστώ
cabdik Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 για "απλες δουλειες γραφειου" ειναι too much ο i5 με εξωτερικη καρτα γραφικων...!! αρκει και ενας i3 με τα δικα του γραφικα...!!!! αυτο σαν αρχη....!!!! Δλδ, θα κοιταζα κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/6341190/Dell-Optiplex-7020-MT-i3-4150-4GB-500GB-W7.html ή κατι τετοιο με SSD, αν δεν χρειαζεσαι χωρο για αρχεια.. http://www.skroutz.gr/s/5923783/Dell-Optiplex-3020-MT-i3-4150-4GB-128GB-SSD.html ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. να παρεις προσφορα και απο μαγαζι υπολογιστων. με 500€ θα εφτιαχνα καλυτερη συνθεση......!!! 2
The_Judas Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Το συγκεκριμένο μηχάνημα της Hp καλό. Το βασικό αρνητικό όμως είναι η εγγύηση της Hp. Νομίζω δίνει μόνο 1 χρόνο! Γι΄αυτό και θα συμφωνήσω με την πρόταση σε dell με 5ετή εγγύηση. Θα μπορούσε επίσης να βάλει και +4gb μνήμης γιατί αυτή την περίοδο έχω την εντύπωση ότι έχουν πέσει οι τιμές. Επίσης θα πρότεινα ο εκτυπωτής να είναι laser λόγω ταχύτητας, πράγμα βασικό για μια εταιρεία. Για το φαξ δεν υπάρχει πρόβλημα, κάνει την δουλειά του και με ένα φθηνό inkjet. 1
mikeron Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε αυτά εδώ που έχει λανσάρει η HP σαν υπολογιστές γραφείου:http://www.skroutz.gr/s/4273616/HP-ProDesk-600-G1-SFF-i5-4570-4GB-500GB.html Έρχονται έτοιμα με λειτουργικό και 3 χρόνια εγγύηση και υπάρχουν και διάφορες επιλογές για μνήμες κτλ.. Φαίνονται βολικά και οικονομικά σε μέγεθος.Τώρα για εκτυπωτές θα σου πρότεινα πάλι απο την HP εναν από αυτούς του 2:http://www.skroutz.gr/s/3982723/HP-Officejet-Pro-X576dw.html?keyphrase=hp+pro+576http://www.skroutz.gr/s/3219124/HP-Officejet-Pro-X476dw-Multifunction.html για τον 576 έχει γραφτεί και άρθρο εδώ http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/hp/hp-officejet-pro-x576dw-mfp-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-laser-r9127
Prospector8 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Οντως πιστευω και εγω ενας Ι5 ειναι overkill για τις αναγκες τους,μακαρι να ειχαν εναν ιδιο με Ι3 αλλα σημαντικό ειναι και η εγγύηση φυσικα. Αυριο τελικά θα παω μαζι του για νεα παραγγελία οπου θα ειμαι και εγω μπροστα, προτεινετε μηπως να παμε σε αλλο μαγαζι που να εχει το dell ή καποιο αλλο ποιοτικο, ή να παρουμε τα ψιλοπραματα απο Κωτσο και να παραγγειλουμε ξεχωριστα τους πύργους απο skroutz?
cabdik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Οντως πιστευω και εγω ενας Ι5 ειναι overkill για τις αναγκες τους,μακαρι να ειχαν εναν ιδιο με Ι3 αλλα σημαντικό ειναι και η εγγύηση φυσικα. Αυριο τελικά θα παω μαζι του για νεα παραγγελία οπου θα ειμαι και εγω μπροστα, προτεινετε μηπως να παμε σε αλλο μαγαζι που να εχει το dell ή καποιο αλλο ποιοτικο, ή να παρουμε τα ψιλοπραματα απο Κωτσο και να παραγγειλουμε ξεχωριστα τους πύργους απο skroutz? αφου προκειται για PC γραφειου, θεωρω καλο ειναι να κοιταξεις/ετε και την εγγυηση - υποστηριξη after sales. μην σας τυχει οτιδηποτε, να ειστε καλλυμενοι..! 1
spiti Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 τα μελάνια του συγκεκριμένου πολυηχανήματος είναι ΑΚΡΙΒΑ να πάρει στο http://www.skroutz.gr/s/4855998/HP-Officejet-Pro-8610-e-All-in-One.html έχει μισό κόστος εκτύπωσης
Prospector8 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ για την πρόταση, θα το εχω υπόψη μου.
Prospector8 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ναιμ,παιδες παμε ξανα γιατι απο κοντα εμαθα ακριβως τις αναγκες που θελανε που απεχουν λιγο απο εργασιες "γραφειου" !!! -Τα νεα μας δεδομενα ειναι λοιπον, οτι θα χρησιμοποιουν σχεδιαστικα προγραμματα,κυριως METRON καπως ετσι λεγεται,και απο οτι ξερουν η καρτα πρεπει να ειναι 2gb και RAM Minimum 6gb! -Δεν ξερω ποσο ρολο παιζει ο cpu αλλα λογικα πλεων minimum I5 να υποθεσω? -Οθονη θελουν 23-24 και ποιοτικης εικονας οσο γινεται οποτε με βλεπω για Dell,δεν ξερω το πανελ πρεπει να ειναι συγκεκριμενο ωστε να δειχνει καλυτερα τα χρωματα. Αρα απο Κωτσο δεν παιζουν ολα αυτα,αφου ποικιλια δεν εχει τοσο,οποτε με βλεπω απο MSystems συνθεση μιας και ξερω οτι ειναι καλο μαγαζι και θα εχει οτι χρειαζομαστε.Εχει καποιος ενα προτεινομενο build γιαυτες τις αναγκες,και θα μας το συναρμολογησουν εκει αμα ειναι.. αν ειναι εφικτο πανω απο 600Ε το πολυ,να μην ξεπερναγε ο ενας πυργος.Ευχαριστω Υ.Γ Απορια γιαυτους που ξερουν απο αυθεντικα προγραμματα σε επιχειρησεις,πρεπει τα office που χρειαζονται να σκασουν το 200αρι?(τοσο κανει το bussiness αναγκαστικα απο οσο ξερω) ουσιαστικα ρωταω αμα θεωρείται κομπλε στον ελενχο τα LimbreOffice που ειναι free,αμαρτια ειναι πιστευω να φυγει 400αρι μονο στα Office,που πρεπει να ειναι τα business τους ειπαν απο Kωτσο. Eυχαριστω για οποιον ασχοληθει
cabdik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ναιμ,παιδες παμε ξανα γιατι απο κοντα εμαθα ακριβως τις αναγκες που θελανε που απεχουν λιγο απο εργασιες "γραφειου" !!! -Τα νεα μας δεδομενα ειναι λοιπον, οτι θα χρησιμοποιουν σχεδιαστικα προγραμματα,κυριως METRON καπως ετσι λεγεται,και απο οτι ξερουν η καρτα πρεπει να ειναι 2gb και RAM Minimum 6gb! -Δεν ξερω ποσο ρολο παιζει ο cpu αλλα λογικα πλεων minimum I5 να υποθεσω? -Οθονη θελουν 23-24 και ποιοτικης εικονας οσο γινεται οποτε με βλεπω για Dell,δεν ξερω το πανελ πρεπει να ειναι συγκεκριμενο ωστε να δειχνει καλυτερα τα χρωματα. Αρα απο Κωτσο δεν παιζουν ολα αυτα,αφου ποικιλια δεν εχει τοσο,οποτε με βλεπω απο MSystems συνθεση μιας και ξερω οτι ειναι καλο μαγαζι και θα εχει οτι χρειαζομαστε.Εχει καποιος ενα προτεινομενο build γιαυτες τις αναγκες,και θα μας το συναρμολογησουν εκει αμα ειναι.. αν ειναι εφικτο πανω απο 600Ε το πολυ,να μην ξεπερναγε ο ενας πυργος.Ευχαριστω Υ.Γ Απορια γιαυτους που ξερουν απο αυθεντικα προγραμματα σε επιχειρησεις,πρεπει τα office που χρειαζονται να σκασουν το 200αρι?(τοσο κανει το bussiness αναγκαστικα απο οσο ξερω) ουσιαστικα ρωταω αμα θεωρείται κομπλε στον ελενχο τα LimbreOffice που ειναι free,αμαρτια ειναι πιστευω να φυγει 400αρι μονο στα Office,που πρεπει να ειναι τα business τους ειπαν απο Kωτσο. Eυχαριστω για οποιον ασχοληθει ετσι πολυ γενικα, αφου δεν ξερω ποιο προγραμμα ακριβως ειναι αυτο που θα δουλευουν, και τι απαιτησεις εχει, παμε σε πιο ισχυρες εκδοσεις πισι. επομενως, κοιτας για i5 + 2x4gb RAM. αν χρειαζεται καρτα γραφικων, δεν γνωριζω, δεν απαντω...! οθονες, θα βρεις καλες 23-24" που να ικανοποιουν τις απαιτησεις εικονας. ΑΝ το προγραμμα που λες, ειναι καθαρα σχεδιαστικο, δεν χρειαζεσαι καμμια ακριβη οθονη. ΑΝ ομως δουλευουν και με χρωματα, τοτε θα χρειαστεις οθονη με καλη αποδοση χρωματικου φασματος..! οσον αφορα το OFFICE, παλι εξαρταται απο τις απαιτησεις τους. μπορει να βολευτουν και με τα FREE office προγραμματα (Libreoffice - Οpenoffice), αν δεν κανουν ιδαιτερες εργασιες. αλλιως..... θα σκασουν χρημα...!!!
Prospector8 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μαλλον θα τους κανουν την απλη δουλεια που θελουν απλα σημασια εχει και αν ειναι ενταξει απεναντι στους ελενχους οταν γινουν,οπου δεν βρισκω το λογο να μην ειναι ενταξει. Λεω σε αυτη την συνθεση απο αλλο τοπικ που βρηκα: http://gyazo.com/1cc665fc1fd489bcc71f213ddaf0b4ed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα