Samsung69 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλησπέρα έχω το ipad 2 και ξαφνικα ενω βάζω τον κωδικό του ρουτερ μου βγάζει λάθος κωδικό.με αλλες συσκευές που δοκιμασία συνδέεται κανονικά.αν κάηκε το wifi ποσο κοστίζει η επισκευή;ευχαριστώ πολύ
xtraktor Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλησπέρα έχω το ipad 2 και ξαφνικα ενω βάζω τον κωδικό του ρουτερ μου βγάζει λάθος κωδικό.με αλλες συσκευές που δοκιμασία συνδέεται κανονικά.αν κάηκε το wifi ποσο κοστίζει η επισκευή;ευχαριστώ πολύ αν δεν σε ενδιαφέρει να χάσεις κωδικούς άλλων ασύρματων δικτύων που είναι σωσμένοι στη συσκευή μπορείς να πας ρυθμίσεις----Γενικά----Επαναφορά-----Επαναφορά ρύσεις δικτύου και να δοκιμάσεις να περάσεις τον κωδικό ξανά αυτά πριν αρχίσεις σκέψεις για χαλασμένη κάρτα wifi
zio10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δύσκολα να έχει εγγύηση ipad 2....σε άλλο δίκτυο δοκίμασες να συνδεθείς; Αν είχε θέμα το wifi δεν θα έβρισκε καθόλου δίκτυα! Καμιά φορά αν κάνεις αγνόηση δικτύου και κλείσεις - ανοίξεις το wifi μετά συνδέετε...αλλιώς κρατάς backup και κάνεις ένα restore το ipad 3
Unabomber Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εχεις δοκιμασει σε αλλα δικτυα εκτος απο το δικο σου να συνδεθεις ? Εφοσον σε αφηνει να βαλεις τον κωδικο παει να πει οτι το βρισκει το wifi δικτυο…… οποτε χλωμο να καηκε το wifi του ipad. 1
Samsung69 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ πολύ,δε δοκιμασία σε άλλο δίκτυο,θα δοκιμασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα