Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τροφοδοτικο ειναι καινουριο και το κανε απο το παλιο.. ετρεξα memtest για 12 ωρες σχεδον και δεν εβγαλε τιποτα και η μητρικη γενικα καινουρια ειναι αλλα δεν θυμαμαι αν το κανε απο πριν..

οχι δεν εχω OC 

αυτο για το bios και το xmp τι ειναι?

CPU: AMD fx 8120

mainboard: asus M5A87

RAM: 6GB ddr3

καρτα: sapphire 270 R9

PSU: coolermaster v550

Το πρόβλημα το είχες και πριν αλλάξεις τροφοδοτικό?

Load default έκανες? Το xmp είναι προφίλ για τις μνήμες σου κανονίζει τα timings της μνήμης τα volt υπάρχει καλύτερη συμβατότητα και όταν κάνεις oc τον επεξεργαστή δεν επηρεάζει την συχνότητα από τις μνήμες.

Κάνε αυτά και τρέξε το prime95 28.5 με large fft να δούμε τι γίνεται....

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Alexaras δεν θα συμφωνήσω-διαφωνήσω με κανέναν στο post σου απλά θα σου αναφέρω πως οι πιο κοινοί λόγοι για αντίστοιχη συμπεριφιρά είναι voltage, θερμοκρασίες και προβληματική RAM. Το κακό είναι πως υπάρχουν επίσης αρκετοί άλλοι λόγοι και κάπου εδώ να αναφέρω πως πρέπει να ζυγίσεις τις ώρες και την υπομονή σου με ένα 20-30€ που θα σου πάρει ένας τεχνικός για να σου πει ακριβώς τι φταίει.

Δημοσ.

Το πρόβλημα το είχες και πριν αλλάξεις τροφοδοτικό?

Load default έκανες? Το xmp είναι προφίλ για τις μνήμες σου κανονίζει τα timings της μνήμης τα volt υπάρχει καλύτερη συμβατότητα και όταν κάνεις oc τον επεξεργαστή δεν επηρεάζει την συχνότητα από τις μνήμες.

Κάνε αυτά και τρέξε το prime95 28.5 με large fft να δούμε τι γίνεται....

Φιλε μου σορρυ για την καθυστερηση αλλα εκανα κατι και ηθελα να δω αν θα μου δουλεψει αλλα τζιφος..

Να σε ρωτησω Με Το load defaults μπορει να χασω κατι??

Επισης το xmp δεν μπορω να το βρω πουθενα..

Δημοσ.

Φιλε μου σορρυ για την καθυστερηση αλλα εκανα κατι και ηθελα να δω αν θα μου δουλεψει αλλα τζιφος..

Να σε ρωτησω Με Το load defaults μπορει να χασω κατι??

Επισης το xmp δεν μπορω να το βρω πουθενα..

Μόλις πατήσεις load default, και έχεις παραπάνω από έναν σκληρό δώσε πρωτεύον σκληρό αυτόν που έχεις το λειτουργικό για να βρει τα windows. Όχι δεν χάνεις κάτι.

Άμα δεν έχει xmp, πας στο bios,και τις μνήμες θα τις βάλεις χειροκίνητα,(timings-volt)όπως λέει ο κατασκευαστής από τις μνήμες σου.

Εάν δεν ξέρεις,τα νούμερα αυτά είναι πάνω στις μνήμες σου. Δηλαδή λέει:   7-7-7-24 και  1.65v 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...