alexaras92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 καλησπερα σας, εχω το εξης προβλημα.. μερικες φορες στα καλα καθομενα τελειως (δεν υπαρχει κατι κοινο στις φορες που γινεται) φριζαρει τελειως η οθονη και πρεπει να το κλεισω απο το κουμπι. καρτα γραφικων μητρικη τροφοδοτικο καινουρια... τι μπορει να φταιει?? :/
Kostasspil Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Από θερμοκρασίες πως είσαι? Τσέκαρε και υγεία δίσκου με HDSentinel
alexaras92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Από θερμοκρασίες πως είσαι? Τσέκαρε και υγεία δίσκου με HDSentinel
alexaras92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και μολις μαλλον ανακαλυψες το πρόβλημα σου!! για βοηθησε με.. xD
alexaras92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εσυ τον σκληρο σου ας πουμε τον βλέπεις καλα? υγεια 67% λεει πολυ καλη... οχι?
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 υγεια 67% λεει πολυ καλη... οχι? Οχι ιδιετερα καλα τα πραγματα!!
alexaras92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Οχι ιδιετερα καλα τα πραγματα!! που σημαινει οτι επρεπε να ναι 100% και οτι αυτο φταιει που φριζαρει το pc και παει για πεταμα η μπορει να ειναι και κατι αλλο??
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 1000% σιγουρος δεν μπορεις να είσαι αλλα το πιο πιθανο ναι είναι να φταιει ο σκληρος.... Αλλα ακομη και να μη φταιει αυτός δεν μπορεις να το εμπιστευτεις , εχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα και τα δεδομένα σου δεν ειναι ασφαλή σε αυτον. Ελπιζω back up να εχεις παρει!
alexaras92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 1000% σιγουρος δεν μπορεις να είσαι αλλα το πιο πιθανο ναι είναι να φταιει ο σκληρος.... Αλλα ακομη και να μη φταιει αυτός δεν μπορεις να το εμπιστευτεις , εχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα και τα δεδομένα σου δεν ειναι ασφαλή σε αυτον. Ελπιζω back up να εχεις παρει! ωχ με τρομαξες τωρα.. οποτε παιρνω καινουριο.. αλλα αν δεν ειναι αυτο σαν τι αλλο μπορει να ναι αφου ολα τα υπολοιπα ειναι καινουρια?? επισης στροφες cpu που μου το χει κιτρινο τι παιζει με αυτο?
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ποια ψυκτρα έχεις? Καλα εκανα και σε τρομαξα ειδικα αν εχεις δεδομενα που δεν θελεις να χασεις σε αυτο τον σκληρο
alexaras92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ποια ψυκτρα έχεις? Καλα εκανα και σε τρομαξα ειδικα αν εχεις δεδομενα που δεν θελεις να χασεις σε αυτο τον σκληρο εχω και πολλα... hyper 212 evo καινουρια και αυτη οπως και ο cpu
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 εχω και πολλα... hyper 212 evo καινουρια και αυτη οπως και ο cpu Τοτε καλα τα δειχνει μην σε ανησυχει το κιτρινο!! Και τα σημαντικα μας αρχεια τα εχουμε παντα σε τουλαχιστον δυο αποθηκευτικά μέσα. Ακομη και καινουργιος να ειναι ενα σληρός δεν τον εμπιστευομαστε!!
alexaras92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Τοτε καλα τα δειχνει μην σε ανησυχει το κιτρινο!! Και τα σημαντικα μας αρχεια τα εχουμε παντα σε τουλαχιστον δυο αποθηκευτικά μέσα. Ακομη και καινουργιος να ειναι ενα σληρός δεν τον εμπιστευομαστε!! τα χω και σε δευτερο απλα εχω καιρο να κανω backup (εχει ξεκινησει ηδη btw ).. το κιτρινο τι σημαινει δλδ?? και επισης το αλλο που σε ρωτησα για το αν δεν ειναι ο δισκος τι αλλο μπορει να ναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα