Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα παρεις τελικα το bitfenix που εχεις στο πρωτο σου ποστ? αν ναι πρεπει να βαλεις εναν τουλαχτιστο μπροστα να ''χτυπαει'' τους δισκους

Δημοσ.

εγώ έχω 4460 σε κουτί των 30ευρώ και σε ζεστο περιβάλλον και με την μαμισια ψύκτρα πάλι δεν έχει πρόβλημα θερμοκρασίας

σε αντίθεση με τους AMD που χτυπάνε κατανάλωση άνω των 150 όταν παίζουν σύγχρονο παιχνίδι ο INTEL θα μείνει κάτω από τα 90w και θα πιάσει θερμοκρασία όσο ο  AMD σε idle mode

Δημοσ.

θα παρεις τελικα το bitfenix που εχεις στο πρωτο σου ποστ? αν ναι πρεπει να βαλεις εναν τουλαχτιστο μπροστα να ''χτυπαει'' τους δισκους

ναι αυτο το κουτι

Μπορει κανεις να προτεινει μια απο το visionstudio?

Δημοσ.

εγώ έχω 4460 σε κουτί των 30ευρώ και σε ζεστο περιβάλλον και με την μαμισια ψύκτρα πάλι δεν έχει πρόβλημα θερμοκρασίας

σε αντίθεση με τους AMD που χτυπάνε κατανάλωση άνω των 150 όταν παίζουν σύγχρονο παιχνίδι ο INTEL θα μείνει κάτω από τα 90w και θα πιάσει θερμοκρασία όσο ο  AMD σε idle mode

Τοτε δεν θα βαλω και εγω αφου τον εχεις και λες οτι δεν εχει προβλημα.

Ανεμηστηρακια για το κουτι μπορει να μου προτεινει κανεις??

και το 600αρι τροφοδοτκο μηπως ειναι overkill?

Δημοσ.

και εγω εχω τον 4460 και για κουτι το raijintek agos που εχει πολυ καλο airflow με 4 ανεμιστηρες . και παλι ο επεξεργαστης σε crysis3 και παρομοια παιχνιδια χτυπαγε 70αρια με εργοστασιακη ψυκτρα . τεσπα δες πως θα εισαι και παιρνεις στο μελλον μια.ανεμιστηρακια αν θες ησυχια βαλε αυτο http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-wings-2-120mm-p-PER.641406

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...