megaklhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας αγόρασα σήμερα ένα νέο τροφοδοτικό για τον υπολογιστη μου μόνο που έχω 3 θεματάκια.Αρχικά το καλώδιο με τα 24 pins το μεγάλο είναι κοντό...είναι δηλαδή κάπου στα 25-30 εκ και εγώ θέλω 45-50 γιατί δεν φτάνει είναι επίσης κοντό το καλώδιο που συνδέουμε δίπλα στην ψύχτρα θελει κανα 20 εκ μεγαλυτερο και τελος σε αυτο το καλωδιο αντι για να εχει 8 pins για να το βαλω διπλα στην ψυχτρα που ειναι εκει κατι υποδοχες εχει μονο 4.Τι μπορώ να κάνω ; Διάβασα για κάτι επεκτάσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Επεκτάσεις, μπορείς να πάρεις αλλά μια στιγμή, μόνο 4 πιν... Τι τροφοδοτικό πήρες? Μάλλον πρέπει να πάρεις άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Όντως τι τροφοδοτικό πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Power On PS-650W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το πας πίσω στο κατάστημα και παίρνεις άλλο. Είναι τραγικό. Απλά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το πας πίσω στο κατάστημα και παίρνεις άλλο. Είναι τραγικό. Απλά... Αυτό ακριβώς. Πήγαινε το πίσω όσο προλαβαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι πήγες και έδωσες 30Ευρώ και αγόρασες μια βόμβα Όσο για τις προεκτάσεις, να φανταστείς ότι για 3 καλώδια θα δώσεις τόσα όσα έδωσες για να πάρεις αυτό που ο Θεός να το κάνει τροφοδοτικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Με εσένα megaklhs δεν γινόταν συζήτηση για τροφοδοτικό σε άλλο θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ναι με αυτόν ήταν το θέμα. http://www.insomnia.gr/topic/570012-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μάλιστα και μετά απολη εκείνη την κουβέντα πηγες και πήρες αυτό το τροφοδοτικό! Ηθελεστα και παθεστα λοιπόν ... Να την χαιρεσε την βόμβα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το γύρισες πίσω τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Έπρεπε να υπάρχει νομοθεσία που να απαγορεύει τέτοια τροφοδοτικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα