Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ειχα παρομιο προβλημα κατα 99% ειναι η καρτα γραφικων σου, αν εχεις εγγυση να πας να την αλλαξεις, αν γινεται δοκιμασε και τις μνημες σου (βγαλε την 1 ασε την αλλη ανοιξε το pc σου να δεις πως λειτουργει με την 1 και το αντιθετο).

Ευτυχώς όχι φίλε μου.. Την κάρτα την πήρα μόλις εχθές. Ευτυχώς ήταν οι drivers..

Τώρα που πέρασα πάλι τα 7άρια όλα τέλεια.. :D

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι διάβασα πάντως και απ ότι μου είπαν, πολλοί που έχουν windows 10 το παθαίνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. (ναι το παθαίνω και εγώ τον τελευταίο μήνα) το κουλό είναι ότι έχω windows 10 σαν insider πάρα πολλούς μήνες και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. 

ΤΙ ΦΑΣΗ ;

Δημοσ.

Απ ότι διάβασα πάντως και απ ότι μου είπαν, πολλοί που έχουν windows 10 το παθαίνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. (ναι το παθαίνω και εγώ τον τελευταίο μήνα) το κουλό είναι ότι έχω windows 10 σαν insider πάρα πολλούς μήνες και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. 

ΤΙ ΦΑΣΗ ;

Εμένα το έκανε και όταν είχα 7.

Δημοσ.

Επανήλθε το πρόβλημα.. θα το κοιτάξω αύριο καλύτερα.

Κατάλαβα πως όταν λειτουργεί ώρες ο υπολογιστής και κάνω "τερματισμό", σβήνει και μετά από 5 δεύτερα ξανα ανάβει. Αν κατευθείαν πατήσω πάλι τερματισμό με το που ανοίξει, σβήνει και τέρμα. Σα να μην έχει θέμα.. :o

Θα κάνω reset bios αύριο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...