Προς το περιεχόμενο

Mr Robot (2015)

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 798
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραίο και το σημερινό, δεν κατάλαβα η ξανθιά κ@υλετα τι είδε στα γράμματα; τι έπαθε;

Κάποιος λίγο αυτό; Γιατί κι εγώ δεν το 'πιασα. Βασικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν αυτοί οι λογαριασμοί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως το νόημα δεν ειναι οτι χρωστάει πολλα, αλλά οτι συνειδητοποίησε πως τα πάντα ελέγχονται από την Ε, είναι παντού κτλ κτλ.

Όχι ότι δεν το γνώριζε, απλά είχε μια στιγμή διαύγειας...

Νομίζω πως το νόημα δεν ειναι οτι χρωστάει πολλα, αλλά οτι συνειδητοποίησε πως τα πάντα ελέγχονται από την Ε, είναι παντού κτλ κτλ.

Όχι ότι δεν το γνώριζε, απλά είχε μια στιγμή διαύγειας...

Σαν υπάλληλος ελέγχεται δηλαδή ή γενικά;

Σαν υπάλληλος ελέγχεται δηλαδή ή γενικά;

Ώπα κάτσε...

Οι λογαριασμοί δεν αφορούν την Angela αλλά τον πατέρα της. Αν δεις έναν λογαριασμό που πιάνει στα χέρια της η ομορφούλα, αναγράφεται πάνω του καθαρά το όνομα Donald Moss.

Επίσης προς ενημέρωση, οι λογαριασμοί γράφουν πάνω E Corp Insurance (συν το ότι το όνομα Donald Moss αναφέρεται σε πλαίσιο με τίτλο: Patient Name). Και ο ένας έχει και ημερομηνία 2009, κάτι που σε κάνει να σκεφτείς και για απλήρωτα... Τέσπα θολό το τοπίο ως προς το συγκεκριμένο κομμάτι, θα μας το ξεδιαλύνει λογικά στο επόμενο. Δεν είμαστε μόνοι πάντως που δεν το καταλάβαμε ακριβώς, με ένα ψιλό-search που έκανα.

edit: Δεν τα έβαλα σε spoiler γιατί νομίζω δεν παίζει να καταλάβει ο άλλος τι λέμε. Εδώ δεν καταλάβαμε εμείς... :P

Εχω την εντύπωση πως αυτοί οι λογαριασμοί είναι τα νοσήλεια της μητέρας της που δούλευε και αυτή στην E-corp και που πέθανε σαν τον πατέρα του πρωταγωνιστή από καρκίνο λόγω του εργασιακού χώρου, άλλωστε το είπε σε προηγούμενο επεισόδιο ότι γνωρίστηκαν από αυτήν την αιτία ότι πέθαναν οι γόνεις τους από καρκίνο δουλεύοντας στην E-corp, όποτε βλέπωντας τα νοσήλεια να της ήρθαν άσχημες μνήμες και διάθεση για εκδίκηση,την βλέπω στο μέλλον να βοηθά και αυτή εναντίον της E-corp!

Εχω την εντύπωση πως αυτοί οι λογαριασμοί είναι τα νοσήλεια της μητέρας της που δούλευε και αυτή στην E-corp και που πέθανε σαν τον πατέρα του πρωταγωνιστή από καρκίνο λόγω του εργασιακού χώρου, άλλωστε το είπε σε προηγούμενο επεισόδιο ότι γνωρίστηκαν από αυτήν την αιτία ότι πέθαναν οι γόνεις τους από καρκίνο δουλεύοντας στην E-corp, όποτε βλέπωντας τα νοσήλεια να της ήρθαν άσχημες μνήμες και διάθεση για εκδίκηση,την βλέπω στο μέλλον να βοηθά και αυτή εναντίον της E-corp!

Το διάβασα κι αυτό σε ξένα forum-sites, παίζει όντως το σενάριο. Απλά σε αυτήν την περίπτωση το περίεργο είναι ότι στα bills γράφει όνομα "Donald Moss"...  :wacko:  Το οποίο υποθέτουμε ότι είναι το όνομα του πατέρα της.

:(

πάει η Sheila

για κάποιο λόγο μου θύμισε την σκηνή

περίμενα οτι θα βλέπαμε καμια τέτοια κατάσταση

Εγώ περίμενα καμία ανωμαλία με την ξανθιά, να πω την αλήθεια

:(

πάει η Sheila 

για κάποιο λόγο μου θύμισε την σκηνή

περίμενα οτι θα βλέπαμε καμια τέτοια κατάσταση 

Την έκανα τη μαλακία μου και άνοιξα το spoiler.

(Νόμιζα ότι ήμουν στο topic του True Detective ο θεός...)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...