coffeex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Φοβερό το 5 Ο μονόλογος του Elliot στην αρχή ήταν σκέτη (ΙΤ) ποίηση επίσης οι αναφορές στο Matrix απλά απίστευτες Οι παραγωγοί της σειράς πρέπει να στηρίζουν Bernie Sanders αν κρίνω από τα easter eggs σε πολλά από τα επεισόδια όπως και στο τελευταίο. 1
PaRaNo1d Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μακραν η καλυτερη σεζον της σειρας μεχρι στιγμης. Περιμενω καθε βδομαδα πως και πως πλεον 1
LiquidTroll Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το επεισόδιο 6 ήτανε απλά υπέροχο. ΛΑτρευω τις ερμηνείες , μου αρεσουν παρα πολλοι οι χαρακτήρες , και οι ηθοποιοι που τους παίζουν. Επίσης , πιστεύω οτι ο Esmail ειναι ιδιοφυία. ΚΑταπληκτικό σενάριο , καταπληκτική σκηνοθεσία. Λατρευω την κόρη της Μέριλ Στριπ , παίζει υπέροχα , τόχει , θα φτάσει ψηλά ! Γενικά όλοι οι χαρακτήρες δίνουν ρέστα...! 1
Apoll Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μακραν η καλυτερη σεζον της σειρας μεχρι στιγμης. Περιμενω καθε βδομαδα πως και πως πλεον Όντως. Γύρισα απόψε, είδα το νέο επεισόδιο στο Amazon, και σύμφωνα με την μεγάλη αθάνατη Σαπφώ https://www.youtube.com/watch?v=a1NEsigCxtI
D4rkshadow Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καταπληκτικο επεισοδειο,με εξαιρετικα τρομερο σεναριο. Εχω μεινει αφωνος που λενε 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Έχω πάθει κι εγώ πλάκα με την 3η σεζόν. Ειδικά με την σκηνοθεσία! Πολλά μπράβο στην παραγωγή! 1
overpower Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μονο εγω δεν καταλαβαινω για ποτε περναει η ωρα και τελειωνει το καθε επεισοδιο?
speedy23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Σα να ειχε χαθει λιγο το focus στη 2η σεζον (αλλα χωρις να ηταν μαυρο χαλι) αλλα ετσι οπως εχει εξελιχθει η 3η μεχρι στιγμης, η σειρα απλα ειναι σουπερ ξανα. Ερμηνειες, σασπενς, storytelling, σκηνοθεσια. Απ'οτι βλεπω ο Esmail δεν αφηνει τιποτα στη τυχη. Ουτε αφηνει κανεναν αλλο να σκηνοθετησει τα επεισοδια.
PaRaNo1d Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Η σειρα για μενα πλεον ειναι masterpiece. 2
firewalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Απλά ένα καλό κοινωνικά δράμα είναι πλέον. Όπως και άλλα. Δεν έχει κάτι το ξεχωριστώ. Καλογυρισμένο, με καλές ερμηνείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα