Mariosmariosmarios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Λοιπόν μάγκες, η σειρούλα ειναι πολλη καλήΑν εισαι εθισμενος κιόλας και έχεις μια άλφα εμπειρία με χακινγκ είναι οτι πρέπει.Δε λέω οτί ο Elliot ειναι πρότυπο αλλά αν ταυτίζεσαι ψάξτο (σε μένα μιλαω προφανώς :Ρ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal_Head Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CmtaZ8sOfbk Το βίντεο το εντόπισαν μετά από μια σειρά γρίφων. Ο 3ος κύκλος ξεκινά 11 Οκτωβρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Να πω την αληθεια μου,με φοβιζε αρκετα η 3η σεζον αλλα με εψησε αρκετα το τρειλερ...αντε να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν το γνώριζα, αλλά μόλις έσκασε mail. Πρεμιέρα 3ης σεζόν, απόψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 αυριο στις 22.00 το δειχνει και η κοσμοτε τιβι κιολας (ξερω θα μ πειτε στα @@ μας το κατεβαζουμε , κι εγω επισης ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raptorx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Θα το δω απο Cosmote λογικά γιατί αν και το κατέβασα εκείνη την ώρα θα γυρίσω περίπου σπίτι.Μέχρι στιγμης opensubtitles και xsubs δεν έχουν τίποτα είτε Ελληνικούς είτε Αγγλικούς υπότιτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αν το βρείτε σε 4κ δώστε λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλο το 1ο , θα ειναι δυνατη η 3η σεζον.... Η κινεζα έχει μεγάλα σχέδια.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέχρι στιγμης opensubtitles και xsubs δεν έχουν τίποτα είτε Ελληνικούς είτε Αγγλικούς υπότιτλους english-subtitles ντοτ οργκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλό για 1ο επεισόδιο. Στην ουσία αρχίζει να χτίζει σιγά σιγά και μας προετοιμάζει για το τι θα γίνει στα επόμενα (τουλάχιστον αυτό νομίζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raptorx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 english-subtitles ντοτ οργκ Όχι εντάξει τώρα υπάρχουν απλά το πρωί δεν είχε Τρομερή έναρξη της σεζόν.Υπολογίζεται χαμός στα επόμενα επισόδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Βγήκαν και οι Ελληνικοί υπότιτλοι στο xsubs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μόλις είδα το 3.01 μου αρέσουν πολύ οι μουσικές επιλογές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μόλις είδα το 3.01 μου αρέσουν πολύ οι μουσικές επιλογές. +1000 Ειδικά η μουσική στην αρχή και στην συνέχεια στον μονόλογο του Elliot ταίριαζαν απίστευτα με το είδος της σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 ρε μαγκες μπορεί κανείς σε ενα σποιλερ να μου πει συνοπτικά τι εχει γινει απ την 2η σεζον μεχρι τωρα; Εχει βαρύνει απιστευτα η σειρα και δυσκολεύομαι πλέον να την δω, απ τα 10 που λενε πιανω το 1 κλπ ειμαι σε ενα κομφουζιο σαν την πρωτη φορα που ειδα το requiem for a dream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα