Προς το περιεχόμενο

Mr Robot (2015)

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 798
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι στον π***** έγινε στο τελευταίο επεισόδιο πραγματικά άλλη σειρά βλέπαμε τόσο καιρό;Τι είναι αλήθεια και τι όχι κατάντησε κουραστικό αυτό το mind fuck.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όσους δε κατάλαβαν τι έγινε, το παρακάτω θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι απαντήθηκε και τι όχι :D 

Για όσους δε κατάλαβαν τι έγινε, το παρακάτω θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι απαντήθηκε και τι όχι :D 

Α μάλιστα δηλαδή όσα είδα ήταν αλήθεια ; Περίεργο αλλά οκ άρα ότι είδα ισχύει οκ οκ οκ.Δεν ξέρω τι να πιστέψω ποια αλλά για να το λένε πάω πάσο

Εντάξει... κάηκε και το τελευταίο εγκεφαλικό μου κύτταρο...!

Ωραία ήταν τα τελευταία επεισόδια πάντως. Και του χρόνου με υγεία!

• 1 μήνα μετά...

Έφυγαν όλα τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν σε 3 μέρες. WTF συνέβη στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου? Angela Moss tairel και ο Κινέζος υπουργός δεν ξεκαθαρησαν τίποτα απολύτως. Μεγάλο μπέρδεμα γενικά η δεύτερη σεζον και πολλά ανοιχτά μέτωπα.

• 1 μήνα μετά...

Δεν ειχα καμια ορεξη να ξεκινησω την 2η σεζον, αλλα τελικα το εκανα επειδη δεν ειχα και τιποτα αλλο να δω.. Παλι καλα που την ξεκινησα παλι! Μου αρεσε αρκετα η δευτερη σεζον, και θυμηθηκα και την πρωτη παλι που γουσταρα οταν την εβλεπα. Γενικα αυτο που μου αρεσει εμενα ειναι το story των hacktivists που θελουν να κανουν κατι για το καλο του κοσμου.. Η εκτελεση ειναι καλη, καλες ερμηνειες, καλο budget, οποτε αυτο δινει αυτο που υποτιθεται θα επρεπε να δινει.

Παντως τοσο Mindfuck που λενε καποιοι δεν το λες, νομιζω καποιες σκηνες που ειχαν ερωτηματικα καποιοι ειναι ξεκαθαρες.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...