firewalker Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πως ονομάζεται η ασθένεια που έχει ο Έλιοτ; Αν είναι αληθινή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Διασχιστική διαταραχή της ταυτότητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstaskara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Τι στον π***** έγινε στο τελευταίο επεισόδιο πραγματικά άλλη σειρά βλέπαμε τόσο καιρό;Τι είναι αλήθεια και τι όχι κατάντησε κουραστικό αυτό το mind fuck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Για όσους δε κατάλαβαν τι έγινε, το παρακάτω θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι απαντήθηκε και τι όχι https://www.reddit.com/r/MrRobot/comments/53x4sr/spoilers_s2e12_what_got_answered_and_what_didnt_a/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstaskara Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Για όσους δε κατάλαβαν τι έγινε, το παρακάτω θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι απαντήθηκε και τι όχι https://www.reddit.com/r/MrRobot/comments/53x4sr/spoilers_s2e12_what_got_answered_and_what_didnt_a/ Α μάλιστα δηλαδή όσα είδα ήταν αλήθεια ; Περίεργο αλλά οκ άρα ότι είδα ισχύει οκ οκ οκ.Δεν ξέρω τι να πιστέψω ποια αλλά για να το λένε πάω πάσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει... κάηκε και το τελευταίο εγκεφαλικό μου κύτταρο...! Ωραία ήταν τα τελευταία επεισόδια πάντως. Και του χρόνου με υγεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι ρε παιδια να μην ειναι αληθινος? Σε καποια φαση μιλησαν και στο τηλ στα πρωτα επεισοδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Η τεχνη του να μην κανεις τιποτα αλλα να το κανεις καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ''I love him'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Την αρχισα και εγω. Πολυ καλη εφοσον εχει σεξ αιμα και πρεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Απίστευτα κουραστική η δευτερη σεζόν. Οτι χειροτερο εχω δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Έφυγαν όλα τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν σε 3 μέρες. WTF συνέβη στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου? Angela Moss tairel και ο Κινέζος υπουργός δεν ξεκαθαρησαν τίποτα απολύτως. Μεγάλο μπέρδεμα γενικά η δεύτερη σεζον και πολλά ανοιχτά μέτωπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Απίστευτα κουραστική η δευτερη σεζόν. Οτι χειροτερο εχω δει. Το αντιθετο θα ελεγα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν ειχα καμια ορεξη να ξεκινησω την 2η σεζον, αλλα τελικα το εκανα επειδη δεν ειχα και τιποτα αλλο να δω.. Παλι καλα που την ξεκινησα παλι! Μου αρεσε αρκετα η δευτερη σεζον, και θυμηθηκα και την πρωτη παλι που γουσταρα οταν την εβλεπα. Γενικα αυτο που μου αρεσει εμενα ειναι το story των hacktivists που θελουν να κανουν κατι για το καλο του κοσμου.. Η εκτελεση ειναι καλη, καλες ερμηνειες, καλο budget, οποτε αυτο δινει αυτο που υποτιθεται θα επρεπε να δινει. Παντως τοσο Mindfuck που λενε καποιοι δεν το λες, νομιζω καποιες σκηνες που ειχαν ερωτηματικα καποιοι ειναι ξεκαθαρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonarilla Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OIp4klDUEoA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα