Προς το περιεχόμενο

Mr Robot (2015)

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί κάποιος να κάνει ένα sum-up τι είδαμε σε αυτη τη σεζόν; Έχω μπερδευτεί και δεν θέλω να την δω δεύτερη φορά. Ο Esmail κάτι παίρνει δεν υπάρχει περίπτωση :-D

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mr._Robot_episodes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 798
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταρχην συγνωμη για την παραπληροφορηση αλλα το ειχα τσεκαρει σε 3 σαιτ πριν το γραψω...οκ την πατησα

Προσωπικα μου αρεσε ολο αυτο το μπερδεμα που εγινε αν και νομιζω οτι....οχι δεν σποιλιαρω :P

Καταρχην συγνωμη για την παραπληροφορηση αλλα το ειχα τσεκαρει σε 3 σαιτ πριν το γραψω...οκ την πατησα

Προσωπικα μου αρεσε ολο αυτο το μπερδεμα που εγινε αν και νομιζω οτι....οχι δεν σποιλιαρω :P

Για χαβαλέ το έγραψα, ελπίζω να μην φάνηκε αλλιώς!

Eγω θα ξαναρωτησω...εχει κ αλλο επισοδιο η τελειωσε η σεζον???Λογικα θα εχει αλλο ενα...Επιπλεον σε ποιο site το βλεπετε γτ εκει που το βλεπω εγω το ανεβαζει καθε κυριακη....και εσεις το βλεπετε μερες νωριτερα...

Eγω θα ξαναρωτησω...εχει κ αλλο επισοδιο η τελειωσε η σεζον???Λογικα θα εχει αλλο ενα...Επιπλεον σε ποιο site το βλεπετε γτ εκει που το βλεπω εγω το ανεβαζει καθε κυριακη....και εσεις το βλεπετε μερες νωριτερα...

Θα έχει σίγουρα ένα ακόμα επεισόδιο στις 22/9. 

Αν θες να τα βλέπεις πιο γρήγορα, μπορείς απλά να τα κατεβάζεις, όπως κάνουμε οι περισσότεροι από εδώ.

Δέν χορταίνω αυτή την σειρά αμα τελειώσει μου φένεται θα την ξαναδώ απο την αρχή αλλα ο δρόμος μέχρι τώρα ήταν ψυχολογικά βαρύς...

Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν... Επίσης το χω περιέργεια πως θα είναι η δεύτερη σεζόν αν τα δεις όλα τα επεισόδια συνεχόμενα... Τώρα υπάρχει ένα μικρό suspense με τα μικρά cliffhangers που αφήνει ο Esmail.

Και ναι, ένα τελευταίο επεισόδιο έμεινε :/

Ειδα τα 2 πρωτα της δευτερης σεζον και παραλιγο να με παρει ο υπνος και στα 2. Ελπιζω να φτιαχνει αργοτερα

Στην πρώτη σεζόν έμεινες ξύπνιος; Χαράς το κουράγιο σου...

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δίνεις μάχη με τον εαυτό σου για να δεις μια σειρά, αν δεν αξίζει την παρατάς κατευθείαν...

Στην πρώτη σεζόν έμεινες ξύπνιος; Χαράς το κουράγιο σου...

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δίνεις μάχη με τον εαυτό σου για να δεις μια σειρά, αν δεν αξίζει την παρατάς κατευθείαν...

H πρωτη σεζον μου αρεσε, αν και προς το τελος λιγοτερο απ'οτι στην αρχη, σιγουρα δεν βαρεθηκα καθολου.

Η δευτερη δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται κουραστικο το στυλ της, ιδιως ετσι οπως εχει εστιασει στο προβλημα του Elliot. Το εχουν παρακανει και εχει ενα σωρο σκηνες καθαρο filler.

Εννοειται οτι αμα συνεχισει ετσι θα το παρατησω αν και πολυ σπανια αφηνω σεζον στη μεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...