takatakaros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να κάνει ένα sum-up τι είδαμε σε αυτη τη σεζόν; Έχω μπερδευτεί και δεν θέλω να την δω δεύτερη φορά. Ο Esmail κάτι παίρνει δεν υπάρχει περίπτωση https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Mr._Robot_episodes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχην συγνωμη για την παραπληροφορηση αλλα το ειχα τσεκαρει σε 3 σαιτ πριν το γραψω...οκ την πατησα Προσωπικα μου αρεσε ολο αυτο το μπερδεμα που εγινε αν και νομιζω οτι....οχι δεν σποιλιαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχην συγνωμη για την παραπληροφορηση αλλα το ειχα τσεκαρει σε 3 σαιτ πριν το γραψω...οκ την πατησα Προσωπικα μου αρεσε ολο αυτο το μπερδεμα που εγινε αν και νομιζω οτι....οχι δεν σποιλιαρω Για χαβαλέ το έγραψα, ελπίζω να μην φάνηκε αλλιώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Αρ γιου ρέντι φορ φεις 2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 ολα καλά αλλα πόνεσε το κεφάλι μουυυυυυυυυυ αχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν καταλαβα τιποτα, αλλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TREDAS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Eγω θα ξαναρωτησω...εχει κ αλλο επισοδιο η τελειωσε η σεζον???Λογικα θα εχει αλλο ενα...Επιπλεον σε ποιο site το βλεπετε γτ εκει που το βλεπω εγω το ανεβαζει καθε κυριακη....και εσεις το βλεπετε μερες νωριτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal_Head Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Eγω θα ξαναρωτησω...εχει κ αλλο επισοδιο η τελειωσε η σεζον???Λογικα θα εχει αλλο ενα...Επιπλεον σε ποιο site το βλεπετε γτ εκει που το βλεπω εγω το ανεβαζει καθε κυριακη....και εσεις το βλεπετε μερες νωριτερα... Θα έχει σίγουρα ένα ακόμα επεισόδιο στις 22/9. Αν θες να τα βλέπεις πιο γρήγορα, μπορείς απλά να τα κατεβάζεις, όπως κάνουμε οι περισσότεροι από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstaskara Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δέν χορταίνω αυτή την σειρά αμα τελειώσει μου φένεται θα την ξαναδώ απο την αρχή αλλα ο δρόμος μέχρι τώρα ήταν ψυχολογικά βαρύς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 O Malek πήρε το Emmy σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδα τα 2 πρωτα της δευτερης σεζον και παραλιγο να με παρει ο υπνος και στα 2. Ελπιζω να φτιαχνει αργοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δέν χορταίνω αυτή την σειρά αμα τελειώσει μου φένεται θα την ξαναδώ απο την αρχή αλλα ο δρόμος μέχρι τώρα ήταν ψυχολογικά βαρύς... Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν... Επίσης το χω περιέργεια πως θα είναι η δεύτερη σεζόν αν τα δεις όλα τα επεισόδια συνεχόμενα... Τώρα υπάρχει ένα μικρό suspense με τα μικρά cliffhangers που αφήνει ο Esmail. Και ναι, ένα τελευταίο επεισόδιο έμεινε :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδα τα 2 πρωτα της δευτερης σεζον και παραλιγο να με παρει ο υπνος και στα 2. Ελπιζω να φτιαχνει αργοτερα Στην πρώτη σεζόν έμεινες ξύπνιος; Χαράς το κουράγιο σου... Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δίνεις μάχη με τον εαυτό σου για να δεις μια σειρά, αν δεν αξίζει την παρατάς κατευθείαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Στην πρώτη σεζόν έμεινες ξύπνιος; Χαράς το κουράγιο σου... Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δίνεις μάχη με τον εαυτό σου για να δεις μια σειρά, αν δεν αξίζει την παρατάς κατευθείαν... H πρωτη σεζον μου αρεσε, αν και προς το τελος λιγοτερο απ'οτι στην αρχη, σιγουρα δεν βαρεθηκα καθολου. Η δευτερη δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται κουραστικο το στυλ της, ιδιως ετσι οπως εχει εστιασει στο προβλημα του Elliot. Το εχουν παρακανει και εχει ενα σωρο σκηνες καθαρο filler. Εννοειται οτι αμα συνεχισει ετσι θα το παρατησω αν και πολυ σπανια αφηνω σεζον στη μεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κανε λιγη υπομονη,και εγω τα ιδια με σενα ελεγα στην αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα