speedy23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μικροτερο επεισοδιο σε διαρκεια μεσα στη σεζον (πρεπει να ειναι) αλλα το πιο αγωνιωδες. Spoiler και για επομενο επεισοδιο Bye Cisco http://imgur.com/r/MrRobot/q7zRgZD 1
Evilsmile Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 αν τον CEO της e-corp επαιζε καποιος καλυτερος ηθοποιος η σειρα θα εκτοξευοταν 2
lifeowner771 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 αν τον CEO της e-corp επαιζε καποιος καλυτερος ηθοποιος η σειρα θα εκτοξευοταν Μου αρεσει ο CEO. Aυτη που δεν μπορω ειναι η ξανθια φιλη του Ελιοτ. Μου την δινει που κοιταζει συνεχεια το κενο. 2
swstost Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνώ με τον Evilsmile. Κάθε φορά που έχει σκηνή ο CEO σκέφτομαι ότι το casting στην περίπτωσή του ήταν εντελώς άστοχο...
coffeex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μου αρεσει ο CEO. Aυτη που δεν μπορω ειναι η ξανθια φιλη του Ελιοτ. Μου την δινει που κοιταζει συνεχεια το κενο. Από την 1η season μόλις την είχα δει δεν την πήγαινα με τίποτα
LiquidTroll Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σφιγγει ο κλοιός , η τύπισα απο το FBI εφτασε κοντα πολύ στο 10ο επεισόδιο. τον φάγανε τον Cisco οι του Dark Army
W0zzAp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ δυνατο και το 10ο.Πολυ ωραια σκηνοθετημενη η τελευταια σκηνη. αν τον CEO της e-corp επαιζε καποιος καλυτερος ηθοποιος η σειρα θα εκτοξευοταν Συμφωνω απολυτα.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα μεγάλο μπράβο στον σκηνοθέτη ου μας έδειξε τον πάτο της γυναίκας του τυρελ 1
Alejandro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μικροτερο επεισοδιο σε διαρκεια μεσα στη σεζον (πρεπει να ειναι) αλλα το πιο αγωνιωδες. Spoiler και για επομενο επεισοδιο Bye Cisco http://imgur.com/r/MrRobot/q7zRgZD Απ΄ ότι φαίνεται πρέπει να "έφαγαν" και την Darlene...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Απ΄ ότι φαίνεται πρέπει να "έφαγαν" και την Darlene... Δεν έχει splash σαν του άλλου όμως, παίζει να πρόλαβε να έσκυψε...
Alejandro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει splash σαν του άλλου όμως, παίζει να πρόλαβε να έσκυψε... Νομίζω πως βλέπω ένα, μικρότερο βέβαια. Ίσως να τραυματίστηκε.
firewalker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το ένα μικρό πρέπει να είναι αντικατοπτρισμός από το τζάμι.
dalan2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ουτε εγω πιστευω οτι σκοτωθηκε,μονο το μαλακιστηρι του τιναξαν τα μυαλααφου γιαυτον πηγαιναν....ΑΝ ομως εφαγαν την νταρλιν και ζει το ξανθο βλημαθα τους σκισω!!!! :P
overpower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω παντως με την ξανθια δεν εχω θεμα. Μου αρεσει ετσι οπως εξελισσεται η ιστορια της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα