Προς το περιεχόμενο

Mr Robot (2015)

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο χτεσινοβραδινο επεισοδιο επιασα τον εαυτο μου να κοιταζει συνεχεια το ρολοι για το ποτε θα τελειωσει.

is it just me or it gets a little boring..?

ΥΓ: παιζει και το ρολο του το οτι την ιδια περιοδο βλεπω το Breaking Bad που ειναι αριστουργημα μπροστα στο mr Robot..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι συμφωνω , δεν μου άρεσε το 3ο επεισόδιο . Περιμενα περισότερη harcore-ιλα

Περισσότερη χακεριά.

Απλα ασχολήθηκαν με τα ψυχολογικά , επρεπε να δωσουν γκάζι , γιατί αν ακομα στο 3ο επεισόδιο δεν έχουν δώσει

γκάζι , δεν μένουν πολλά , άλλα 7 επεισόδια

Αυτή η σεζόν θα έχει 12 επεισόδια, οπότε υπάρχει χρόνος για "γκάζια".
Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που προχωράει. Είναι από τις λίγες σειρές που σε βάζει τόσο μέσα στη παρανοϊκή ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή. Ειδικά οι τρόποι που σου δείχνει ότι φτάνει σε πολύ δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις

(η σκηνή με το πιστόλι στο πρώτο επεισόδιο και η σκηνή με το τσιμέντο στο 3ο), σε κάνουν να νιώθεις την απόγνωση και τον φόβο.

Όπως είχε πει και ο Esmail, αυτή η σεζόν θα είναι αρκετά διαφορετική από τη 1η, και ήδη φαίνεται αυτό (εστιάζει πολύ σε ψυχολογικές καταστάσεις). 

Τα highlights του επεισοδίου είναι το rant για τις θρησκείες και η φάση με τα Aderall...

Την πρώτη season τη λάτρεψα, και αν και δε μπορώ να πω πως έχω απογοητευτεί ήδη από τη δεύτερη, πιστεύω πως τέτοιου τύπου σειρές θα έπρεπε να διαρκούν 1-2 seasons το πολύ. Διάβασα ότι ο Esmail έχει προγραμματισμένες 4-5 seasons για την ιστορία που θέλει να πει, και είμαι σχεδόν σίγουρος πως η σειρά θα μετατραπεί σε καρικατούρα και παρωδία του εαυτού της αρκετά πριν τελειώσει (φανταστείτε το fight club ως ετήσιο franchise ταινιών). Κάνει μπαμ ότι το ξεχείλωσε λόγω της απρόσμενης επιτυχίας. Θεωρώ ότι αφήνοντας λίγο αμφιλεγόμενο τέλος χωρίς να έχει εξηγήσει τα πάντα η ιστορία θα μπορούσε να έχει κλείσει ακόμα και με μόνο την πρώτη season αν είχε πχ 14 επεισόδια αντί για 10. 

προσωπικά δεν βαριέμαι , να πω την αλήθεια δεν μου μοιάζει τόσο δυνατή η σεζόν όπως η πρώτη αλλα ακόμα είναι νωρίς. Μια απορία .. η τύπισσα κ@υλες είχε ή φαγούρα? έλεος ...   :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...