Alejandro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Οι σκηνές με τον Slater με κουράζουν απίστευτα πλέον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μια χαρα ειναι τα επεισοδια. Εισαγωγικα, χαλαρα αλλα ακρως δυνατα. Ειδαμε και την πισω οψη της ψυχρης σουηδεζας Δανέζα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 στο χτεσινοβραδινο επεισοδιο επιασα τον εαυτο μου να κοιταζει συνεχεια το ρολοι για το ποτε θα τελειωσει. is it just me or it gets a little boring..? ΥΓ: παιζει και το ρολο του το οτι την ιδια περιοδο βλεπω το Breaking Bad που ειναι αριστουργημα μπροστα στο mr Robot.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ναι συμφωνω , δεν μου άρεσε το 3ο επεισόδιο . Περιμενα περισότερη harcore-ιλα Περισσότερη χακεριά. Απλα ασχολήθηκαν με τα ψυχολογικά , επρεπε να δωσουν γκάζι , γιατί αν ακομα στο 3ο επεισόδιο δεν έχουν δώσει γκάζι , δεν μένουν πολλά , άλλα 7 επεισόδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αυτή η σεζόν θα έχει 12 επεισόδια, οπότε υπάρχει χρόνος για "γκάζια".Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που προχωράει. Είναι από τις λίγες σειρές που σε βάζει τόσο μέσα στη παρανοϊκή ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή. Ειδικά οι τρόποι που σου δείχνει ότι φτάνει σε πολύ δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις (η σκηνή με το πιστόλι στο πρώτο επεισόδιο και η σκηνή με το τσιμέντο στο 3ο), σε κάνουν να νιώθεις την απόγνωση και τον φόβο. Όπως είχε πει και ο Esmail, αυτή η σεζόν θα είναι αρκετά διαφορετική από τη 1η, και ήδη φαίνεται αυτό (εστιάζει πολύ σε ψυχολογικές καταστάσεις). Τα highlights του επεισοδίου είναι το rant για τις θρησκείες και η φάση με τα Aderall... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέχρι στιγμής, πολύ κατώτερη η δεύτερη σεζόν από την πρώτη. Σπάνια συμβαίνει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Prison Break ftw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Την πρώτη season τη λάτρεψα, και αν και δε μπορώ να πω πως έχω απογοητευτεί ήδη από τη δεύτερη, πιστεύω πως τέτοιου τύπου σειρές θα έπρεπε να διαρκούν 1-2 seasons το πολύ. Διάβασα ότι ο Esmail έχει προγραμματισμένες 4-5 seasons για την ιστορία που θέλει να πει, και είμαι σχεδόν σίγουρος πως η σειρά θα μετατραπεί σε καρικατούρα και παρωδία του εαυτού της αρκετά πριν τελειώσει (φανταστείτε το fight club ως ετήσιο franchise ταινιών). Κάνει μπαμ ότι το ξεχείλωσε λόγω της απρόσμενης επιτυχίας. Θεωρώ ότι αφήνοντας λίγο αμφιλεγόμενο τέλος χωρίς να έχει εξηγήσει τα πάντα η ιστορία θα μπορούσε να έχει κλείσει ακόμα και με μόνο την πρώτη season αν είχε πχ 14 επεισόδια αντί για 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κραταω το μονολογο για την θρησκεια και μονο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 2 σεζον ηταν το καλυτερο αν και γαμαει θα το κουρασουν μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 προσωπικά δεν βαριέμαι , να πω την αλήθεια δεν μου μοιάζει τόσο δυνατή η σεζόν όπως η πρώτη αλλα ακόμα είναι νωρίς. Μια απορία .. η τύπισσα κ@υλες είχε ή φαγούρα? έλεος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μονο character development ειναι μεχρι τωρα και σε σειρα με πολυ δυνατο story line οταν το κανεις καλα, τοτε χειροκροτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 βασικά κουράστηκα λίγο στο 3 φταίει ότι είναι 1 ώρα και όχι 40-45 λεπτά τα επεισόδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει ξαναδημοσιευτεί αλλά δείτε και ένα διαφορετικό site για τους fans του mr robot https://www.whoismrrobot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει ξαναδημοσιευτεί αλλά δείτε και ένα διαφορετικό site για τους fans του mr robot https://www.whoismrrobot.com απο περσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα