Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει το αντικείμενο. Όπως και στο csi cyber. Σαν σειρά είναι τίποτα ιδιαίτερο και πολλά που κάνουν είναι ότι να ναι αλναιλά παραμένει ενδιαφέρον το αντικείμενο.

Επίσης μια σεζόν δε λέει κάτι. Θυμάμαι γκρίνια για agents of shield και τώρα όλοι γουστάρουν.

Δεν προστατεύεις κάποιον. Διαφορετικά γούστα οπότε μπορεί να του αρέσει και να μην τη δει Γιατί Εσύ τον έπεισες ότι δεν αξίζει

Περιέγραψα ακριβώς το πώς είναι η σειρά, οπότε πλέον ο οποιοσδήποτε θελήσει να την δει θα ξέρει τι πρόκειται να δει. Την προσωπική μου γνώμη λέω εξάλλου, δεν την επιβάλλω σε κανέναν.

Τη σειρά την έβλεπα με άλλα 2 άτομα, το ένα προγραμματιστής, το άλλο ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος η/υ, σχετικοί με το αντικείμενο, ο πρώτος λόγω hype κρατήθηκε με το ζόρι μαζί μου μέχρι το πέμπτο, ο δεύτερος εγκατέλειψε από το τρίτο...

Το αντικείμενο που λες πάντως είναι τα ναρκωτικά, το άλλο είναι πρόφαση, μιας και ελάχιστα ασχολούνται με αυτό στη σειρά. Μια σειρά την κρίνεις για αυτό που βλέπεις τώρα και όχι για αυτό που νομίζεις ότι μπορεί να γίνει, με αυτή τη λογική θα πρέπει να βλέπεις όλες τις σειρές και όλα τα επεισόδιά τους, γιατί πού ξέρεις, μπορεί το επόμενο να είναι καλύτερο...

Δημοσ.

Μια σειρά την κρίνεις για αυτό που βλέπεις τώρα και όχι για αυτό που νομίζεις ότι μπορεί να γίνει, με αυτή τη λογική θα πρέπει να βλέπεις όλες τις σειρές και όλα τα επεισόδιά τους, γιατί πού ξέρεις, μπορεί το επόμενο να είναι καλύτερο...

άρα με την λογική σου έκρινες την σειρά λάθος μιας και δεν την είδες για να έχεις σωστή κρίση , την έκρινες για αυτό που νόμιζες οτι θα γίνει , οτι δηλαδή θα επικεντρωθεί στα ναρκωτικά και δε θα ασχοληθεί με κάτι άλλο.

για να σου λύσω την απορία γι αυτή τη σειρά όπως κ όλες οι σειρές οι παραγωγοί τους θέλουν να τις βλέπει όσο το δυνατών περισσότερος κόσμος κ αν νομίζεις οτι ο πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για 01010110 και nerdιλίκι νομίζεις λάθος,τον περισσότερο κόσμο των ενδιαφέρουν οι ουσίες και τα ψυχολογικά προβλήματα γιατι με αυτό μπορούν να ταυτιστούν , γιατι όλος ο κόσμος έχει ψυχολογικά προβλήματα , οι περισσότεροι στις μέρες μας σημαντικά και τα αντιμετωπίζουν με ουσίες είτε αυτές αναφέρονται ως "ναρκωτικά" είτε πωλούνται στα περίπτερα με ΦΠΑ 23% 

Δημοσ.

άρα με την λογική σου έκρινες την σειρά λάθος μιας και δεν την είδες για να έχεις σωστή κρίση , την έκρινες για αυτό που νόμιζες οτι θα γίνει , οτι δηλαδή θα επικεντρωθεί στα ναρκωτικά και δε θα ασχοληθεί με κάτι άλλο.

για να σου λύσω την απορία γι αυτή τη σειρά όπως κ όλες οι σειρές οι παραγωγοί τους θέλουν να τις βλέπει όσο το δυνατών περισσότερος κόσμος κ αν νομίζεις οτι ο πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για 01010110 και nerdιλίκι νομίζεις λάθος,τον περισσότερο κόσμο των ενδιαφέρουν οι ουσίες και τα ψυχολογικά προβλήματα γιατι με αυτό μπορούν να ταυτιστούν , γιατι όλος ο κόσμος έχει ψυχολογικά προβλήματα , οι περισσότεροι στις μέρες μας σημαντικά και τα αντιμετωπίζουν με ουσίες είτε αυτές αναφέρονται ως "ναρκωτικά" είτε πωλούνται στα περίπτερα με ΦΠΑ 23% 

Eίδα τα μισά επεισόδια και νομίζω ότι καταλαβαίνω τι βλέπω και κρίνω αυτό που είδα.

Το ζήτημα είναι πάντως πώς παρουσιάζεις την κάθε σειρά, αν για παράδειγμα εσύ βλέπεις οποιαδήποτε σειρά ή ταινία ασχολείται με ουσίες και ψυχολογικά προβλήματα δεν μπορείς να κρίνεις ποια αξίζει και ποια όχι, αφού τις βλέπεις όλες μόνο και μόνο λόγω θεματολογίας. Εγώ από την άλλη που δε μου αρέσει αυτό το θέμα, μπορώ να κρίνω, είδα και λάτρεψα το breaking bad, αυτό λέει πολλά χωρίς να πει ουσιαστικά τίποτα...

Δημοσ.

Eίδα τα μισά επεισόδια και νομίζω ότι καταλαβαίνω τι βλέπω και κρίνω αυτό που είδα.

Το ζήτημα είναι πάντως πώς παρουσιάζεις την κάθε σειρά, αν για παράδειγμα εσύ βλέπεις οποιαδήποτε σειρά ή ταινία ασχολείται με ουσίες και ψυχολογικά προβλήματα δεν μπορείς να κρίνεις ποια αξίζει και ποια όχι, αφού τις βλέπεις όλες μόνο και μόνο λόγω θεματολογίας. Εγώ από την άλλη που δε μου αρέσει αυτό το θέμα, μπορώ να κρίνω, είδα και λάτρεψα το breaking bad, αυτό λέει πολλά χωρίς να πει ουσιαστικά τίποτα...

καλά το breaking bad είναι μια κατηγορία απο μόνο του  B)

• Like 1
Δημοσ.

Παντως για οσους σταματησαν την σειρα,καλα εκαναν,αν δεν τους αρεσει.Αλλα μια σειρα δεν την κρινεις ανα επεισοδια,αλλα ανα σεζον,γιατι δεν ξερεις τι μπορει να παιζει στην συνεχεια και να σταματησεις μια σειρα που μπορει να σου αρεσει.Γιαυτο λεω οποιος μπορει να δει τα υπολοιπα αφου εχει δει τα πρωτα 5 που δεν ειναι και τοσο καλα,τα επομενα ειναι ολο το ζουμι.Βεβαια αν και η σειρα σχετιζεται με hackers δεν δειχνει πολυ αυτο το θεμα και μπορει μερικοι να ξενερωσαν....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταπληκτικό 1ο επεισόδιο. Από τα καλύτερα Pilot που έχω δει ποτέ, έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Δυστυχώς το επίπεδο της σειράς πέφτει αρκετά στα επόμενα 2 που είδα και μου δίνει την εντύπωση ότι δύσκολα θα κρατήσει ένα γενικά υψηλό επίπεδο. 

Ο χαρακτήρας του Elliot είναι ωραίος και άνετα ταυτίζομαι μαζί του σε πολλά σημεία. Μου αρέσει πολύ το ψυχολογικό twist, η σκοτεινή σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα. Βασικά κυρίως χαλιέμαι με τον Mr Robot και την οργάνωση του που παρόλο που παρουσιάζονται ως super εγκληματίες είναι στην πραγματικότητα a bunch of nerds. 

Θα συνεχίσω να το βλέπω πάντως. 

Δημοσ.

Ειδα το 1ο σημερα.

Πραγματικα πολυ καλος πιλοτος. 

Edit: Εχω εναν ενδοιασμο. Δεν εχω δει το "The wire". Καλα κανω και το ξεκινω αυτο;

Δημοσ.

Wire οπωσδήποτε.

-------------------------

Εγώ είμαι κοντά στο τέλος του πρώτου season. Η σειρά είναι τίμια και έχω Καλές εντυπώσεις αλλά σίγουρα δεν πρόκειται περί αριστούργηματος.

Δημοσ.

Κολλησα ασχημα. Ολα τα επεισοδια ειναι εξαιρετικα, τα πρωτα 5 εκανα binge watch εχθες. Πολυ φασαρια κανετε για τα ναρκωτικα. Character development λεγεται, εχει προβληματα.

Το 4ο που εκανε ηρωινη μου θυμησε ενα επεισοδιο του mad men, που ειχαν παρει ολοι στο γραφειο "βιταμινες" και περναγαν οι μερες ετσι. S06E08, δεν αντεχα να μην το βρω.

@Spect, εδω αναφερεσαι μαλλον στο 5ο επεισοδιο που η σκαλα οδηγει στο γκαραζ αντι για το 2ο επιπεδο που ηταν οι σερβερ. Ποιες υποθεσεις;

νταξει νομιζω η σκηνη στις σκαλες επιβεβαίωσε τις υποθεσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κολλησα ασχημα. Ολα τα επεισοδια ειναι εξαιρετικα, τα πρωτα 5 εκανα binge watch εχθες. Πολυ φασαρια κανετε για τα ναρκωτικα. Character development λεγεται, εχει προβληματα.

Το 4ο που εκανε ηρωινη μου θυμησε ενα επεισοδιο του mad men, που ειχαν παρει ολοι στο γραφειο "βιταμινες" και περναγαν οι μερες ετσι. S06E08, δεν αντεχα να μην το βρω.

@Spect, εδω αναφερεσαι μαλλον στο 5ο επεισοδιο που η σκαλα οδηγει στο γκαραζ αντι για το 2ο επιπεδο που ηταν οι σερβερ. Ποιες υποθεσεις;

για το αν ειναι ενας χαρακτηρας ή δυο

• Like 1
Δημοσ.

1.5 μερα εκανα να το τελειωσω. Δεν παω καλα...

Λοιπον, μου αρεσει τρελα. Δεν πιστευω οτι ειχε filler επεισοδια, οτι γινοντουσαν πραγματα που δεν ταιριαζαν στην ιδεα της σειρας και αλλα τετοια. Ολα εχουν τον σκοπο τους. Μας εδειξαν τις επιλογες και το πως σκεφτεται ο ελιοτ. Αυτο δεν γινεται σε ενα επεισοδιο.

Σχετικα με αυτα που εγιναν στο 8,9,10

Απο την αρχη, εκανε μπαμ οτι ο mr. robot μπορει να μην ηταν αληθινος. Τοσο μπαμ που οταν το σκεφτηκα το διεγραψα απο το μυαλο μου γιατι το θεωρησα ηλιθιο. Εκνευριστηκα στο 9 που εγινε η αποκαλυψη αλλα το δεχτηκα λιγο αργοτερα οταν πληρωσαν το απαιτουμενο tribute στο fight club με την μουσικη. Παρεπιπτοντως εχει πολυ ωραιες μουσικες επιλογες. Πονταρα τα λεφτα μου σε κατι αλλο και οχι την συγκεκριμενη ανατροπη. Πιστευα οτι θα εκαναν κατι καλυτερο αλλα... ενταξει, το χωνεψα. Δεν εγινε στο τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου οποτε παλι καλα.

Το τελος του 10 ηταν πολυ εντονο. Καλα εκαναν και το πηγαν μια εβδομαδα μετα, ταιριαζαν πολυ τα γεγονοτα. Η σκηνη στην cgi times square περασε με την μια τα μηνυματα που θελουν αλλα μου δημιουργηθηκαν καποιες σκεψεις, δεν ειναι τωρα η ωρα τους να τις μοιραστω.

-Πολυ δυνατες οι γυναικιες παρουσιες. Η Σκανδιναβη ειναι γυναικα δηλητηριο. Σαν να εχει γεννηθει απευθειας απο την κολαση με σκοπο να δολοφονει με το βλεμμα της τους λαγνους ανυποψιαστους αντρες

-Περιμενα κατι σε shutter island...

Δημοσ.
-Πολυ δυνατες οι γυναικιες παρουσιες. Η Σκανδιναβη ειναι γυναικα δηλητηριο. Σαν να εχει γεννηθει απευθειας απο την κολαση με σκοπο να δολοφονει με το βλεμμα της τους λαγνους ανυποψιαστους αντρες

Ο ορισμός της κρυόκωλης η συγκεκριμένη

Πότε βγαίνει η νέα σεζόν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...