Evilsmile Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 firewalker ποτε θα ανοιξεις κανενα site με αντικειμενικες βαθμολογησεις σειρών/ταινιων; Δωσε τα φωτα σου σε εμας τους πληβειους
coffeex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ για τη ξανθούλα τα είδα τα τελευταία επεισόδια, ειδικά το τελευταίο, αλλά δεν το έκανα θέμα Ο μοναδικός χαρακτήρας που μου την «σπάει».. πιθανόν να είχε αρκετό χρόνο στο τελευταίο επεισόδιο γιατί πιθανόν να γνωρίζουν ότι έφταιγε ο Elliot και θέλουν να την έχουν στο χέρι τους... μια τέτοια αίσθηση μου άφησε.. Ψηφίζω Darlene 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σε συνέντευξή του ένας απο τους συντελεστές της σειράς δήλωσε πως στην τελευταία σκηνή που είδαμε τον κινέζο (κορεάτης? δεν ξέρω τι είναι) πρώην ...τραβεστί, στην πραγματικότητα εκεί είναι που παριστάνει κάποιον άλλο από αυτό που είναι (όταν συνάντησε τον Έλιοτ). 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 1ος κύκλος Mr Robot Η σειρά ξεκίνησε εντυπωσιακά.Σιγά σιγά όμως ενώ όλοι περίμεναν να μπουν περισσότεροι χαρακτήρες,να επικεντρωθεί περισσότερο στην ουσία,δεν το έκανε.Αντί αυτού υπήρξε πλήρης αφοσίωση στα προβλήματα του Έλιοτ όπου σε κάποια επεισόδια του έδωσαν 70%-80% του screening time με αποτέλεσμα να παραγκωνιστούν άλλοι σημαντικοί χαρακτήρες. Το casting ήταν καλό αν και θα μπορούσε να είναι δυνατότερο.Παραφωνίες για μένα η Darlene που μοιάζει περισσότερο με ιερόδουλη του Brixton παρά με χάκερ και ο Romero που θυμίζει τύπο με Grocery store αλλά ίσως είμαι απλά περίεργος. Στη 2η σεζόν περιμένω περισσότερα από fsociety,κινεζάκια,evil corp αλλά και το πως επηρεάζουν την κοινωνία οι κινήσεις αυτών των 3. Ελπίζω να μην μάθουμε όλες τις ονομασίες από τα drug stores...... Τέλος,ωραίο το fanboism του σκηνοθέτη/σεναριογράφου με το fight club αν και όλη αυτή η επιρροή(σε μερικά σημεία και αντιγραφή) ίσως κουράσει στο μέλλον. Συνολικά 7,5/10.
pitogiro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή που κάνει τη μουσουλμάνα της παρέας (Sunita Mani) έχει παίξει στο videoclip του "Turn down for what" 1
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 firewalker ποτε θα ανοιξεις κανενα site με αντικειμενικες βαθμολογησεις σειρών/ταινιων; Δωσε τα φωτα σου σε εμας τους πληβειους Δεν βαθμολογώ ταινίες με το τρόπο που το κάνουν οι πολλοί. Και θεωρώ χαζό να βαθμολογεί κάποιος με δεκαδικό ψηφίο. Σημαίνει πως έχεις κάτσει με μπλοκάκι απέναντι από την οθόνη και κρατάς σημειώσεις για την ταινία. Για την εν λόγο σειρά η SQRT(51) θα ήταν μια ποιο λογική βαθμολογία όμως. Ο τρόπος που αξιολογώ τις ταινίες είναι Καλή, Κακή, Μου άρεσε, Δεν μου άρεσε, Χαμένος χρόνος, Καλή για παρέα, Καλή για Σάββατο μεσημέρι, Καλή για παράλληλη εργασία κτλ. Πράγματα που έχουν να κάνουν με εμένα. Δεν μπορεί να μπει αριθμός στην τέχνη.
Evilsmile Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 φαινεται καλη ιδεα για ιστοσελιδα . κυνηγησε το
pappous_soulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οι τελευταίες τρεις σελίδες έχουν περισσότερο drama απ'ότι το τελευταίο επεισόδιο.
serdakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 παντως σε κραταει η σειρα. Εμενα κυριως μου αρεσει η σκηνοθεσια.(πχ οταν μιλαει στον εαυτο του, στυλ dexter )
NIRVANAGRE Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ ωραιο το Pilot. γουσταρα Hacking υποθεση και τα σχετικα αλλα ξενερωσα , για την ακριβεια κουραστηκα με τον Elliot και την ψυχασθενεια του ή τελος παντων ειχε. τεσπα. καλουτσικη.
Giorgos65ert Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τα είδα όλα τα επεισοδια (όσα έχουν βγει) άπλα τελειοοο μιλάμε πολυ ωραιο το Pilot. γουσταρα Hacking υποθεση και τα σχετικα αλλα ξενερωσα , για την ακριβεια κουραστηκα με τον Elliot και την ψυχασθενεια του ή τελος παντων ειχε. τεσπα. καλουτσικη. Ένταξη ναι εδώ δεν μου άρεσε λίγο και μένα στην ψυχασθένεια του άλλα το total μετρά.
Drop_Dead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μπόμπα η σειρά σε πολλά σημεία, με αρκετά δυνατά επεισόδια και άλλα βαρετούτσικα, ηλπίζα μέσα μου να μην έχει το κλισέ των σειρών που ξεφεύγουν απ τον αρχικό στόχο και ασχολούνται με δευτερεύοντα χαζά προβλήματα δυνοντάς του μεγάλη βάση. Επίσης τι κουλό ήταν αυτό που πήγαινε αργά αργά η σειρά και στα τελευταία δυο επεισοδια έκανε το τρελό μπουμ κ ξετυλιχτηκε όλο το πλοτ στα ξαφνικά. Ωραίο δε λέω, με τρέλανε γιατί καθε 20 λεπτά είχε plot twist, αλλά θα το θελα πιο σταδιακό νομίζω. Ο Elliot παίζει πολύ σωστά τον ρόλο του, τόσο που καμια φορά θέλω να τον χτυπήσω
LiquidTroll Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Είδα το 1ο , μου θυμισε πολύ την ταινία "π" . Τρελο λεμε , τρελο...! Ηξερα απο την πρώτη στιγμή , ότι ο Mr Robot ήτανε σχιζοφρενής , και ότι ο τύποςπου μίλαγε , που αποδείχθηκε πατέρας του , δεν υπήρχε πραγματικά Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από LiquidTroll
xavier Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.imdb.com/title/tt3042408/ παρομοια ταινια, λογικα απο αυτη το αντιγραψαν οι αμερικανοι. 1
Alastor192 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ ενθαρρυντικα τα πρωτα 3 επεισοδεια μεχρι που εφτασα στο 4ο που πραγματικα ηταν απαισιο.Δεν θυμαμαι αλλη φορα να κανω skip μισο επεισοδειο στη ζωη μου.Ελπιζω να ταν το πρωτο και τελευταιο filler της σειρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα