Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σοβαρά? την είχα παρατήσει ! αξίζει τελικά? να αναγκάσω τον εαυτό μου να δει 1st season ? το theme το γουστάρω εννοείται αλλα μου είχε φανεί boring ...

Ναι αξίζει να την δεις ειδικά έτσι όπως την συνδύασαν με τις ταινίες.

• Like 1
  • Απαντ. 798
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα ειδα σε 5-6 μερες ολα,το κακο ειναι οτι ηταν προβλεψιμο, απο την αρχη ηξερες τι παιζει

εκτος του οτι η νταρλιν ειναι η αδερφη του.

.

Ο πιλοτος καλος αλλα το  2 και ειδικα  το 4 ηταν απαλευτα,τα υπολοιπα απο μετρια εως καλα αλλα κουραζαν σε μερικα σημεια και στο τελευταιο μας ζαλισαν με τη ξανθια και δεν ειδαμε και πολλα.Γενικα σαν πρωτη σεζον στο συνολο γυρω στο 7-  θα  εβαζα.

Υ.Γ Σε καποιος φασεις οπως μιλαγε,περιμενα να ακουσω για τον dark passenger.

Δημοσ.

σοβαρά? την είχα παρατήσει ! αξίζει τελικά? να αναγκάσω τον εαυτό μου να δει 1st season ? το theme το γουστάρω εννοείται αλλα μου είχε φανεί boring ...

Μετά το 11 επεισόδιο ανεβαίνει κατακόρυφα. Τα πρώτα επεισόδια είναι κάτι σαν εισαγωγή να μάθουμε λίγο τους χαρακτήρες. Και στην δεύτερη σεζόν γίνεται ακόμη καλυτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Την σκήνη που ήταν παρόμοια με την δολοφονία της δημοσιογράφου και εικονολήπτη στις ΗΠΑ την είδατε? Δεν έχει καμμιά σχέση με την αυτοκτονία on air του στελέχους από evil corp, κατά την γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Η σειρα ξεκινησε με τρελή ενταση και προσδοκίες. 

Καπου προς το τελος νομίζω αλλαξε κεντρικο θεμα, που ηταν το geek / hack theme, και εδωσε μεγαλυτερο βαρος στην ιστορια και τα θεματα του ηρωα. 

απο την αρχη δεν μου αρεσε ο χαρακτηρας του mr rorbot. δεν ταιριαζε και φυσιογνωμικά, το στυλ του....ακομα και το ντύσιμο του ηταν εκτος τοπου κ χρονου με ολους τους υπολοιπους. για μενα αυτη η επιλογη με χαλασε περισσότερο.

ισως το στορυ να αλλαξε στην πορεια? μηπως το τραβηξαν λιγο? περιμενα να εχει καποιο τελος στην ιστορια η 1 σεζον και οχι αυτο....με τα τοσα ερωτηματικά.  υπαρχει λιγη απογοήτευση μιας και νομιζω ολοι περιμεναμε κατι καλυτερο και πιο ξεκαθαρο απο την σειρα.

σιγουρα βέβαια θα δω και 2 σεζόν.

επισης με χαλασε που η darlin ηταν αδερφή του....εδειχνε να ταιριαζει λιγο σαν ζευγαρι μαζι της.....κριμα..

Δημοσ.

Τέλος και για μένα χθες το βράδυ. Δεν την εγκαταλείπω αλλά όπως αναφέρθηκε από πολλούς έχασε το βασικό της μονοπάτι (geeks,hack etc) κάτι που μας τράβηξε τους περισσότερους στην αρχή. Το φινάλε βαρετό μετά από λίγα λεπτά το ξεχνάς ο λόγος που αναβλήθηκε αστείος (αν δεν αφαιρέθηκε σκηνή ή δεν τροποποιήθηκε). Ένα ακόμα μείον της σειράς είναι ο χρόνος on screen που δίνει σε χαρακτήρες καρικατούρες (η ξανθούλα με τις ψεύτικες βλεφαρίδες που μόνο για θέση σε μεγάλες εταιρείες δεν είναι) ενώ θα ήταν προτιμότερο να δοθεί περισσότερο σε χαρακτήρες όπως ο Tyrell.

• Like 1
Δημοσ.

χαίρομαι που ξέφυγε απο τον χάκερ-υπερήρωα οπως φοβήθηκα στην αρχή οτι θα γίνει, οτι θα ειναι άλλο ενα πχ mentalist αλλα με χάκερς

Θα ηταν πολυ βαρετό και genre

• Like 2
Δημοσ.

9.1/10 imdb

98% rotten tomatoes

και 9 στους 10 στο insomnia κραζουν

δεν νομίζω πως 9/10 κράζουν όπως λες.

είναι η καλύτερη σειρά αυτη τη στιγμή και από τις καλύτερες που έχουν βγει. σίγουρα αξιζει το 9 ο πρώτος κυκλος

έχω την αίσθηση ότι όλοι που κάνουν παράπονα είναι καλοπροαιρετα.

δεν είναι κράξιμο ...παρά ευχή/φόβος μπορώ να πω ...για να μην παραστρατησει 

Δημοσ.

Υπάρχει και κάτι περίεργο στη σειρά,στο πρώτο επεισόδιο (AIRED ON 06/24/2015) στο 00:56:48 όταν ο Ελιοτ παρακολουθεί τον "Μαικλ Χανσεν" αναφέρει την ιστοσελίδα γνωριμιών Ashley Madison.

Το περίεργο είναι ότι λίγες μέρες αργότερα συνέβει στη πραγματικότητα κάτι σχετικό.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ashley_Madison_data_breach

Ο Sam Esmail έδωσε συνέντευξη σχετικά με αυτό.

Sam Esmail: It's strange. And just to speak to the specific Ashley Madison line. That was originally in the script. If you remember from the pilot, that's one of the things Elliot hacked about him, and one of the things Elliot used to manipulate him. When I wrote that in the season finale, I went, "Well, I'm kind of overdoing this," referencing Ashley Madison. I wound up cutting it before we were shooting it. And then literally, the news happened again. This is too much. It's almost as if the world wanted me to keep the scene as intended. It was actually purely a plot point. It wasn't that Elliot had released that information, but that these other hackers who hacked Ashley Madison did it, and that's why Lenny was at this desperate point of his life. The whole thing about our show continually having things as a mirror reality, I can only say that it's strange. A lot of people bring it up as some talent I have in being on the zeitgeist of what's going on in the current events. I don't think that's true at all. I just think that hacking is becoming a lot more prominent in the news. Hackers are obviously getting a lot of the spotlight now since the Sony hack. For whatever reason, we've been step in toe with that. We even got picked up on the day the Sony hack happened. That's just stuff I can't predict. In general, the feeling is incredibly surreal.
Read more at http://www.hitfix.com/whats-alan-watching/mr-robots-creator-did-everything-in-my-power-to-telegraph-the-big-twist#JIVy0fo7ccGkuVgl.99

• Like 1
Δημοσ.

Η βαθμολογία ίσως ήταν με βάση τα πρώτα επεισόδια και όχι τη γενική εικόνα

Πάντως δεν έχει κάποιο νόημα η αντιπαράθεση γύρο απο νμ.Και εγώ για τη ξανθούλα τα είδα τα τελευταία επεισόδια, ειδικά το τελευταίο, αλλά δεν το έκανα θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...