dalan2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 πολυ καλο το 2ο και το τελος δειχνει οτι αρχιζει το γκαζωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ρε μαγκες μπορεί κανείς σε ενα σποιλερ να μου πει συνοπτικά τι εχει γινει απ την 2η σεζον μεχρι τωρα; Εχει βαρύνει απιστευτα η σειρα και δυσκολεύομαι πλέον να την δω, απ τα 10 που λενε πιανω το 1 κλπ ειμαι σε ενα κομφουζιο σαν την πρωτη φορα που ειδα το requiem for a dream Και εγω την παρατησα. Τη 2η σεζον την ειδα με το ζορι. Το 1ο επεισοδιο της 3ης το παρατησα στη μεση. Κατ εμε μονο η 1η αξιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλα θα τα σπασει η 3η περίοδος...το 2ο ητανε φοβερο. στεναχωρεθηκα μονο που σκοτώθηκε το μουνακι το ατελείωτο...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς το τραγούδι που έπαιξε στο τέλος μαζί με τους τίτλους το προχτεσινό επεισόδειο; Δεν μπορώ να βρω πληροφορία σχετική πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Και εγω την παρατησα. Τη 2η σεζον την ειδα με το ζορι. Το 1ο επεισοδιο της 3ης το παρατησα στη μεση. Κατ εμε μονο η 1η αξιζε. Και εγώ είχα κουραστεί από τη δεύτερη σεζόν και το πρώτο της τρίτης, όμως το δεύτερο της τρίτης μου θύμισε κάτι από την πρώτη. Ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ο τρόπος που συνδυάζουν πραγματικά γεγονότα με γεγονότα της σειράς είναι απλά φοβερός Πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Πολυ καλο το 2ο.Οι εξελιξεις γινονται αρκετα γρηγορα και η ατμοσφαιρα εχει ζεσταθει για τα καλα.Ελπιζω και σε αναλογη συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ειχα δει την πρωτη και μου αρεσε. Δεν ξετρελαθηκα, ηταν οκ. Ειχα αρχισει την δευτερη, αλλα ηταν διπλο το πρωτο επεισοδιο, και σχεδον 90 λεπτα απόλυτου τίποτα δεν γινεται να τα δεις ευκολα. Τωρα που ξεκινησε η τριτη ειπα να την ξαναπιασω, αλλά δεν την παλευω. Εχω φτασει στην μεση του τριτου και νιωθω οτι δεν εχω δει απολυτως τιποτα. Μπαινει στην λιστα μαζι με Hannibal και American Gods, δλδ καλη σκηνοθεσια, καλη φωτογραφια, καλες ερμηνειες, αλλα δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να περιφερονται επι 1 ωρα αμιλητοι χωρις σκοπο. Το οτι δεν αρεσε σε μενα δεν σημαινει απολύτως τίποτα για την ιδια την σειρά. Το μονο που σημαινει ειναι οτι δεν μου άρεσε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Είναι απαιτητική σειρά και εμένα με κουράζει αρκετά συχνά, αλλά αυτή είναι και η γοητεία της. Δεν είναι απλά μια σειρά μια hackers, είναι πολύ φιλοσοφημένη και ψαγμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το 3ο επεισόδιο εξήγησε όλη την 2η σεζόν !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εχω μεινει αφωνος .Εξηγησαν τα παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Τρελο φτυσιμο στον Trump στο 3 επεισοδιο . Μαρεσει που το συνδεουν με την πραγματικη ζωη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Άντε να δω το τρίτο γιατί έχω χάσει τη μπάλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 5o Επεισόδιο = Εισβολή Ρουβίκωνα στην Evil Corp :-D 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 5o Επεισόδιο = Εισβολή Ρουβίκωνα στην Evil Corp :-D Χααχαχαχαχ ναι..... Βασικά ποιο πολύ μπαχαλάκιδες από Ρουβικώνα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα