MSSB Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Παιδια λιγο off topic αλλα η palit 3 χρονια εγγυηση δεν δινει;2! Έλα πες ποιος σε πληρωνει να το γραφεις σε καθε post Μια χαρά είσαι δεν θα έχεις προβλημα Είμαι παθών, γι αυτό μιλάω. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αν μπορέσω να φυλάξω έστω και ένα άτομο να κάνει το λάθος που έκανα, θα κάνω ένα καλό.. :Ρ Palit; Μα Palit; Είναι σαν να αγοράζεις Pepsi αντί για Coca-Cola... :Ρ Πέρα από τη πλάκα, γιατί Palit; Είναι η χειρότερη επιλογή ever! Χειρότερη και από το να πάρεις το Deer psu των 20€ από το e-Shop :Ρ 1
Sakiz105 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 2! Είμαι παθών, γι αυτό μιλάω. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αν μπορέσω να φυλάξω έστω και ένα άτομο να κάνει το λάθος που έκανα, θα κάνω ένα καλό.. :Ρ Palit; Μα Palit; Είναι σαν να αγοράζεις Pepsi αντί για Coca-Cola... :Ρ Πέρα από τη πλάκα, γιατί Palit; Είναι η χειρότερη επιλογή ever! Χειρότερη και από το να πάρεις το Deer psu των 20€ από το e-Shop :Ρ Και όμως η palit πουλάει τις περισσότερες κάρτες παγκοσμίος (Palit-Gainward-Point of view-Galax)
MSSB Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτοί που τις παίρνουν έχουν δώσει feedback ή απλά δεν μπαίνουν στο κόπο ούτε αυτό να κάνουν από την απογοήτευση;
mkp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ανετα δες εδω http://www.overclock3d.net/articles/power_supply/how_many_watts_do_you_actually_need/1
MSSB Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ανετα δες εδω http://www.overclock3d.net/articles/power_supply/how_many_watts_do_you_actually_need/1 Δεν μιλάω για την 780 Ti. Μιλάω για την Palit
Sakiz105 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν μιλάω για την 780 Ti. Μιλάω για την Palit Η galax hof είναι η καλύτερη υλοποίηση κάθε κάρτας nvidia πάντως.Και είναι της πάλιτ.
bonorov Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τελικα πηρα την 780 και σε αυτες τις 2-3 μερες που την χρησιμοποιω,σε βαρια games οπως GTA5 BF4,ολα δουλευουν ρολοι.Το υψηλοτερο TDP της καρτας που ειδα στο GPU-Z ηταν 73-74% Ειπα να δοκιμασω και καποιο software που μετραει την καταναλωση του συστηματος για να δω ποσο πιεζεται το τροφοδοτικο αλλα απο οτι διαβασα σε ξενα sites δεν υπαρχουν αξιοπιστα προγραμματα. Σκεφτομαι να αγορασω κατι που θα μετραει τα watt που καταναλωνονται για να ειμαι σιγουρος.
WalkerSW Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τελικα πηρα την 780 και σε αυτες τις 2-3 μερες που την χρησιμοποιω,σε βαρια games οπως GTA5 BF4,ολα δουλευουν ρολοι.Το υψηλοτερο TDP της καρτας που ειδα στο GPU-Z ηταν 73-74% Ειπα να δοκιμασω και καποιο software που μετραει την καταναλωση του συστηματος για να δω ποσο πιεζεται το τροφοδοτικο αλλα απο οτι διαβασα σε ξενα sites δεν υπαρχουν αξιοπιστα προγραμματα. Σκεφτομαι να αγορασω κατι που θα μετραει τα watt που καταναλωνονται για να ειμαι σιγουρος. Μόνο με βατομετρο πρίζας θα δεις κατανάλωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα