Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω κλεισει να αγορασω την συγκεκριμενη gtx 780 http://www.palit.biz/palit/vgapro.php?id=2180και το τροφοδοτικο το οποιο διαθετω ειναι της corsair το vs550.Το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο 2-3 μηνων.

Το ερωτημα ειναι αν θα εχω καποιο θεμα.Μια μικρη ερευνα που εκανα σε ξενα sites ειδα οτι μεχρι και για την r9 290 που ειναι πιο ενεργοβορα τα τροφοδοτικα των 550w ειναι αρκετα αρκει να μην γινει overclock.

Περιμενω τους λιγο πιο ειδικους απο εμενα στο θεμα τροφοδοτικων να μου δωσουν τα φωτα τους.

Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο

cpu-i7 965 xtreme

mobo-intel dx58so

cpu cooler-cm 412

ram-3x2gb

1 hdd 10,000rpm

1dvd recorder

2xcase funs

Δημοσ.

Δυστυχώς έχεις αρκετά ενεργοβόρο σύστημα, (επεξεργαστής κτλ) αν και εισαγωγικό της Corsair, πιστεύω ότι θα αντέξει. Εγώ στο vs450 έχω βάλει και 4870Χ2 και δεν μου έσκασε στην μούρη :P

Στην χειρότερη, θα κλείσει το τραφοδοτικό. Οι καλές μάρκες βάζουνε Overpower Protection, έτσι ώστε να προστατεύεται αν το φορτώνει ο χρήστης πολύ! Μην αγχώνεσαι.

Δες και αυτό

https://www.youtube.com/watch?v=wKnfmeuOmXc

Λέει για TitanX ;) Περίπου ίδια κατανάλωση έχει.

Αν φυσικά συμβεί κάτι, δεν αναλαμβάνω ευθύνη, να το ξέρεις apriori...

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να κανει ζημια στην καρτα γραφικων το τροφοδοτικο σε περιπτωση που δν αντεξει η απλα θα μου κλεισει ο υπολογιστης;

Δημοσ.

Απλά θα κλείσει! (κατά 99% δηλαδή και δεν έχει ζημιά εκ κατασκευής)

Να το θέσω αλλίως, είναι σχεδιασμένο απλά να κλείσει και να μην πάθει τίποτα, ούτε αυτό, ούτε κάτι άλλο στον υπολογιστή ;)

Γιατί τι έγραψα? :huh:  Με μια λέξη δεν το ξέρω αλλιώς :P

Δημοσ.

Αρκετά ενεργοβόρο το σύστημά σου. Λίγα μου φαίνονται τα 550W όταν οι περισσότεροι κατασκευαστές για την 780 προτείνουν 600W.

Δημοσ.

Το VS550 είναι στην πραγματικότητα 600άρι, αλλά οριακά 600άρι ;)

Οπως το 450 βγάζει 495-502βαττ πριν κλείσει!

Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω αλλά θα είναι πολύ οριακά πιστεύω. Κρίμα δεν είναι να μην μπορεί να κάνει o/c τον επεξεργαστή? (αν και δεν ξέρω αν γίνεται με αυτό το intel board  :P )

• Like 1
Δημοσ.

To 550αρι θα φτάσει δεν εχει προβλημα αν και ελαφρώς οριακα μιας και το 1366 ειναι ρευματορουφυχτρα..... 

OC καλα θα ειναι να μην γίνει!!

Δημοσ.

Overclock δεν εχω σκοπο να κανω ουτε στην καρτα ουτε στον επεξεργαστη αμεσα.Αν στο μελλον αλλαξω γνωμη θα παω για μεγαλυτερο σιγουρα.

Δημοσ.

Απλά γιατί Palit; Είναι λίγο meh.. μην αναφέρω και τα 2 χρόνια εγγύηση αντί για 3.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά γιατί Palit; Είναι λίγο meh.. μην αναφέρω και τα 2 χρόνια εγγύηση αντί για 3.

Έλα πες ποιος σε πληρωνει να το γραφεις σε καθε post :P

Μια χαρά είσαι δεν θα έχεις προβλημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...