Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Με τα win10 που έρχονται το καλοκαίρι ενδέχεται να αλλάξει η εμφάνιση του μενού επαφών, αν και αυτό δεν το βρίσκω σοβαρό λόγο, ειδικά όταν στο μπάτζετ σου ότι και να πάρεις θα είναι από κατώτερο έως πολύ κατώτερο από λούμια. Σαμσουνγκ ξεχνα τα καλύτερα, θα βλαστημήσεις. Δες lumia 640 και lumia 735. Δόσεις για κινητό; Σοβαρά; Εγώ λέω να πουλήσει το δαχτυλίδι της γιαγιάς του για να πάρει g3. Ακόμα καλύτερα... Δεν ειπα να βαλει δοσεις οπως και δηποτε,απλα οτι αξιζει να κανει την υπερβαση.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αν ισχύει η προσφορά του Γερμανού για το Meizu MX3 τότε και αυτό αξίζει στα 200 ευρώ. 1
DoYouNote Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Με τα win10 που έρχονται το καλοκαίρι ενδέχεται να αλλάξει η εμφάνιση του μενού επαφών, αν και αυτό δεν το βρίσκω σοβαρό λόγο, ειδικά όταν στο μπάτζετ σου ότι και να πάρεις θα είναι από ΑΝΩΤΕΡΟ έως πολύ ΑΝΩΤΕΡΟ από λούμια. Σαμσουνγκ ξεχνα τα καλύτερα, θα βλαστημήσεις. Δες lumia 640 και lumia 735. Δόσεις για κινητό; Σοβαρά; Εγώ λέω να πουλήσει το δαχτυλίδι της γιαγιάς του για να πάρει g3. Ακόμα καλύτερα... Fixed. Νισάφι πια. 200 ευρώ θέλει να δώσει, οχι 80.
dialer1453 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Fixed. Νισάφι πια. 200 ευρώ θέλει να δώσει, οχι 80. Ακόμα εδώ είσαι συ; Δεν σε αποσπάσανε σε κανα βιετναμεζικο φορουμ να διαφημίζεις την λαγκσουνγκ; 1
DoYouNote Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ακόμα εδώ είσαι συ; Δεν σε αποσπάσανε σε κανα βιετναμεζικο φορουμ να διαφημίζεις την λαγκσουνγκ; Προσπάθησε να μην αποπροσανατολιζεις τη συζήτηση προτείνοντας συνέχεια ένα πεθαμένο λειτουργικό. Η πλάκα είναι οτι σε κανένα τοπικ δεν προτείνω Samsung πέρα από θέματα που αφορούν το Note ή το S6 οταν το αντίπαλο δέος θεωρείται το Iphone 6. Σε όλες τις υπόλοιπες οικονομικές κατηγορίες δεν προτείνω Samsung οπότε το σοφισμα σου απο καπου μπάζει. Καταλαβαίνω οτι δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να συμμετέχουν σε τοπικς προτάσεων κινητών αλλά περιμένω να έχουν την ελάχιστη αξιοπρέπεια να αποσυρθούν από μόνοι τους.
dialer1453 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Προσπάθησε να μην αποπροσανατολιζεις τη συζήτηση προτείνοντας συνέχεια ένα πεθαμένο λειτουργικό. Η πλάκα είναι οτι σε κανένα τοπικ δεν προτείνω Samsung πέρα από θέματα που αφορούν το Note ή το S6 οταν το αντίπαλο δέος θεωρείται το Iphone 6. Σε όλες τις υπόλοιπες οικονομικές κατηγορίες δεν προτείνω Samsung οπότε το σοφισμα σου απο καπου μπάζει. Καταλαβαίνω οτι δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να συμμετέχουν σε τοπικς προτάσεων κινητών αλλά περιμένω να έχουν την ελάχιστη αξιοπρέπεια να αποσυρθούν από μόνοι τους. Δλδ τσατίστηκες επειδη σε είπα υπάλληλο της σαμσουνγκ. ΟΚ, το παίρνω πίσω, της google είσαι. Εντάξει τώρα; 1
DoYouNote Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δλδ τσατίστηκες επειδη σε είπα υπάλληλο της σαμσουνγκ. ΟΚ, το παίρνω πίσω, της google είσαι. Εντάξει τώρα; Για να τσαντιστω θα πρέπει να έχω σε υπόληψη αυτόν που λέει κάτι. Πώς να τσαντιστω απο καποιον που προτιμά wp; Περισσότερο οίκτο νιώθω, το οτι κάθομαι και απαντάω είναι γιατί δεν μπορώ τις ανακρίβειες και γιατί δεν θέλω να εξαπατηθούν κι άλλοι σαν κορόιδα επειδή βρίσκονται στο ψάξιμο και δεν.γνωρίζουν.
Isabelle2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Διχάστηκε το φόρουμ για τη samsung! Αν είναι να δώσεις κάτι παραπάνω πήγαινε σε g3! Πολύ καλό το g2 αλλά νομίζω ότι το g3 είναι πιο δυνατό κινητό. Άσε που τώρα που βγήκε το g4 θα πέσει σίγουρα η τιμή του!
GianniSM Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Διχάστηκε το φόρουμ για τη samsung! Αν είναι να δώσεις κάτι παραπάνω πήγαινε σε g3! Πολύ καλό το g2 αλλά νομίζω ότι το g3 είναι πιο δυνατό κινητό. Άσε που τώρα που βγήκε το g4 θα πέσει σίγουρα η τιμή του! Η τιμή του είναι ήδη χώμα, ελάχιστα ακριβότερο από το G2, δεν θεωρώ πως θα πέσει παραπάνω.
Isabelle2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Όντως τώρα τσέκαρα στο skoutz την εξέλιξη τιμής, έχει πέσει πάρα πολύ! Νομίζω σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλό το vfm
Grey29 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Κι εγώ δεν νομίζω να πέσει πολύ ακόμα, αλλά όντως είναι καλό vfm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα