mikeron Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εγώ το έχω στείλει εδώ και λίγες μέρες και μου απάντησαν ότι δεν ισχύει για το δικό μου πακέτο.... what's up έχω.... τι φάση?? 1
caution Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτό που δίνει προσφορές 500ΜΒ για τρεις μέρες, αλλά έχει ακόμα πακέτα 60MB που και καλά είναι "αρκετά" πως ακριβώς το δικαιολογούν; Αν είναι, αναλογικά, ας μας δώσουν 6ΜΒ, μας φτάνουν για τρεις μέρες... Ευχαριστώ τον OP though
Bayern Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλησπέρα! Εγώ που είμαι μείον 5 λεπτά στο υπόλοιπο και δεν μπορώ να στείλω μνμ,υπαρχει κανένας άλλος τρόπος να τα πάρω?
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μολις εστειλα το μυνημα και μου ηρθε μυνημα οτι η προσφορα εχει ληξει. Υπηρχε προθεσμια? Το μυνημα της προσφορας ειχε ερθει σε κανεναν οτι πρεπει να στειλει MB στο 1330?Εμενα δεν ειχε ερθει,το ειδα στο θεμα.
infin1tyGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Η προθεσμία ήταν μέχρι χθες τα μεσάνυχτα. Μηνύματα για τέτοιες προσφορές δεν έρχονται στο κινητό σου, το ανακοινώνουν συνήθως στο Facebook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα